icon

Môžem byť tehotná alebo je to menštruácia?

nataliamilos
6. máj 2026

Nemám v pláne mať dieťatko ešte a neviem či to neni mendzes niaky alebo fakt už neviem. ale sme mali s priateľom romanticky vecer a od tej doby je to zhruba 10dni cca a včera mi začalo spinenie lenže ja mam mať mendzes zhruba až za 10dni nemám krvácanie normalne (je také hnedsie a slabšie ale je)a test mi vyšiel negatívny rano mi je strašne zle niekedy nestihnem ani na záchod smrdí mi všetko co sa dá a pobolieva ma podbrušku mam si urobiť ďalší test alebo je to mendzesom?(nemam žiadne skúsenosťi budem rad za každú odpoved)

anonym_4b4a4e
6. máj 2026

@nataliamilos tu ti možno povedia

anonym_ab0046
6. máj 2026

"Niaky mendzes". To je v akej reci? 😃

nataliamilos
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_94332d
7. máj 2026

@nataliamilos mendzes ? To je ako čo 😅😅😅😅 ty moj medový 😅😅😅
Ak dieťatko nechceš, tak nesexuj, ak by si mala už príznaky tehotenstva, aj test by ti to zachytil, existuje ochrana pred nechceným tehotenstvom, ale ano, stojí to peniaze, ale zodpovednosť je dôležita, ak nechcem, tak nesexujem

anonym_479625
7. máj 2026

Existuje taka vec ze ochrana.. Vyskúšaj...

anonym_554087
7. máj 2026

Môže byť,ja som to tak mala. Namiesto ms som mala týždeň hnedé spinenie. Potom som mala aj krv asi 2 týždne. Keď to neprichádzalo,slamsom k lekárke.

anonym_600eb4
7. máj 2026

Mendzes 🙂 You made my day sis.

anonym_82f336
7. máj 2026

@nataliamilos robíte si tu z nej srandu ale že by ste poradili to nie. Počkaj do dátumu kedy to máš dostať, ak nepríde urob ďalší test. Môže to byť zhoda náhod. Zle ti môže byť z jedla, bolesti tiež môžu mať rôzny pôvod.

anonym_7f4f76
7. máj 2026

@nataliamilos ak spinis, moze sa uhniezdovat vajicko tych 10 dni to sedi a test to este nezachytil. Takze ano, kludne mozes byt tehotna.

zuzi0911
7. máj 2026

Ak máš mať menštruáciu až za 10 dní..tak si možno len 3-4-5 dní po ovulacii . Takže na test je velmi skoro ešte. Ešte počkaj aspoň 5 -6 dní a skus urobiť ďalší test . Čiže tu naozaj len čakať.

krasneleto
7. máj 2026

@nataliamilos z nechraneneho styku mozes byt vzdy tehotna... ci sa jedna o uhniezdenie, mendzes ako pises / celkom ma to pobavilo/... to nevieme... mozno je skoro na test a mozno naozaj tehotna nie si... ukaze test o par dni

kessica87
7. máj 2026

Mendzes je TOP 😂