icon

Môžem byť tehotná bez pohlavného styku?

miladddds
11. jan 2024

mám 15 rokov a s priateľom sme nemali pohlavný styk, ale navzájom sa “robíme”. Vôbec by nás nenapadlo niečo také ako sa teraz bojíme, ale keď som dorobila neho a mala som jeho spermie na rukách, on následne spravil mňa a ja som sa potom akoby “vytrela” a mala som ruky od neho.. Môžem byť z toho tehotná? Spravili sme to viackrát. Meškajú mi a neskutočne sa bojím….

dzulli1980
•
11. jan 2024

To kvôli čomu to dávaš aj na stenu, aj do diskusií? ... samozrejme, narodí sa Ti malé sloníča ... choď sa radšej biológiu doučiť.

domkakvet
•
11. jan 2024

@miladddds to nie je vek na take veci a nie si tehotna.

ildiko36
•
11. jan 2024

@dzulli1980 bohu žial nie každý rodič prípravy svoje dieťa na sexualny život, dnes je doba akà je.Na miesto sprostých narážok si mohla niečo užitočné napisať aby si jej vyvetlila veci a poradila do budúcna. Ja som už jej vysvetlila v sukromnej spràve

dzulli1980
•
11. jan 2024

@ildiko36 Si zabila 👍😀 ... však to je troll jak vyšitý ... ale super, že si jej pomasírovala sexuálnu fantáziu, iste to ocení ... 😀

ildiko36
•
11. jan 2024

@dzulli1980 nix sexualne som nenapisala i ked je to troll..

medda_beda
•
11. jan 2024

@domkakvet Vek na to má, v 15/16 sa sexovalo aj pred 50 rokmi.
Lenže taká 15stka sa nebude pýtať takéto kraviny na internete pretože taká 15stka vie ako môže otehotnieť.

snazilka_bio_mamka
•
12. jan 2024

ze co si? vytrela s jeho semenom, ci ako?nie,nemozes byt tehotná.spermie prezivajuna vzduchu krátko. toto celé mi pride absurdne. douč sa biologiu, alebo popros rodicov aby ta trocha poučili.

domkakvet
•
12. jan 2024

@medda_beda ja som myslela, ze vek nema na sexovanie a pred 50 rokmi ak sa v takom veku sexovalo, tak si myslim, ze menej ako teraz, aj ked potvrdene to nemam.

medda_beda
•
12. jan 2024

@domkakvet No veď aj ja som myslela na sexovanie.Vek na to má.
V čom je iný sex v 15 alebo v 18 v ničom, stále ich živia rodičia.
Len je vždy lepšie začať neskôr.
Práveže dnes ako v roku 2024 je mládež viac zdržanlivejšia čo sa týka veku než deti 90 rokov.Väčšinu pubertiakov čo poznám v dnešnej dobe mali prvú skúsenosť okolo 17+.
Pomaly každý koho poznám aj ľudí po 50tke mali prvú skúsenosť okolo 15/16 aj 14.
Kedže okolo 19tky bolo bežné už rodiť.
Bolo to tak vždy pretože z biologickej stránky je na sex človek pripravený v tomto veku.
Ale len na sex nie na dôsledky.

Kedysi boli 18 roční už dospelí, zodpovední ľudia takže v 16 pôsobili už inak, nie ako detičky.

medda_beda
•
12. jan 2024

@domkakvet Ak je žena na starších a nie na rovesníkov tak väčšinou sa aj jej sexuálny život začne pred 18stkou pretože je vyspelejšia.

Lenže toto nebude prípad autorky pretože tá je rozumovo pod 15.Tá by otehotnela aj z pohľadu.

domkakvet
•
12. jan 2024

@medda_beda nestaci iba vek a vyspelost, ale v prvom rade rozum.

medda_beda
•
12. jan 2024

@domkakvet Je určite lepšie počkať aj keď to nič nezaručuje.
Zabrániť sa však tomu nedá keď to tak obaja chcú.Jedine žeby nechodili nikam.Inak sa na to pozerá dospelý človek a inak pubertiak.

denkac
•
13. jan 2024

Ahojte kočky, môžem byť tehotná..... už 7 deň mi meška menzes ale testy sú negatívne:( mam ešte počkať a spraviť si test o pár dní..... určite budem volať svojej gynekologičke .... tosku sa bojím lebo takto pred rokom sa nám podarilo po 2 rokoch snaženia sa ale žiaľ v marci 2023 sme on prišli v 10 týždni zamlcany potrat ..... mam také zvláštne pocíti v brusku aj trosku sem tam ale to je minimum ma pobolieva lava strana niečo ako pred menzesom ..... netuším ale strašne sa toho bojím