icon

Môžem byť tehotná dva mesiace po pôrode?

26. mar 2025

Ahojte, 30. Januára tento rok som mala akútny cisársky a naše dievčatko nám zomrelo .
Zastavili mi aj laktaciu na kontrole po šestonedelí mi doktorka povedala že všetko sa hojí pekne aj jazva je pekná . Už som mala aj menštruáciu , s mužom sme potom spolu spali a teraz asi 2 týždne od toho mám take zvláštne pocity vlastne presne take ako led som bola tehotná 1x . Ráno zvraciam alebo aj keď niečo zjem , bolia má prsia , pichá v podbrušku plus mám taký priesvitny až biely výtok ktorý pôsobí normálne . Viem že je to možné ale moja otázka je skôr nemôžem si to nejako len namyslat .. žeby si to moje telo len namyslalo? Test mi zatiaľ vyšiel negatívny takze neviem k doktorke idem na začiatku apríla .
Ďakujem

Strana
z2
thirstymonk
26. mar 2025

No keďže si už mala menštruaciu, tak možné to je.

alenka58
26. mar 2025

áno

pribinak
26. mar 2025

Môžeš a stáva sa to dosť často

ivangeline
26. mar 2025

Isteze.

jaskolka
26. mar 2025

Samozrejme že môžeš byť tehotná,kľudne si urob znovu test. Ak su to tehotenske príznaky,tak už ti ukáže

kataina
26. mar 2025

test je negatívny, takže príznaky nie sú z tehotenstva, ale do dalšej ms môžeš byť tehotná. Ved daj potom vedieť 🙂

colsami
26. mar 2025

Jasne ze ak si mala ms to znamena ze aj ovulacia uz chodi/bude chodit. Takze mozne to je. Ale ak mas negativny test, to znamena ze nemas zvysene hcg, to znamena ze nemas mat z coho take vyrazne tehotenske priznaky, takze skor to tehotenstvom nebude.
Ale vela stastia a nech to dopadne tak, ako si zelas.

januska12323
26. mar 2025

Vždy keď máš ovuláciu môžeš byť tehotná. Nech to dopadne ako si želáš 🤞

greta2017
26. mar 2025

Ano mozes byt tehotna a ani menstruaciu na to netreba. Podstatna je ovulacia a samozrejme sex. Ale ak si mala sekciu odporucam si dat pozor. Mne vraveli aspon 1rok od sekcie neotehotniet niekomu radia aj 2roky.... ide o to aby si nenamahala maternicu ktora uz aj tak dostala zabrat. Drzim palce do buducna♥️

nika11103
26. mar 2025

V prvom rade , je mi to strašne strašne ľúto , čo sa ti stalo 😭😭😭😭 hodne síl ti prajem a prajem ti , aby si tehotná bola a aby bolo všetko v tom najlepšom poriadku , držím ti moc palce

krasneleto
26. mar 2025

Odporúčam chrániť sa,mať čas na smútok a tehotenstvo nie skôr ako o rok. Ak by si aj tehotná bola,čo môže byť,dieťa si nechať nemozes. Verím že tvoj čas na tehotenstvo príde a bude úspešné

lucia147852
26. mar 2025

@krasneleto čože by si nemohla nechať dieťa. Nežijeme v komunizme. Áno, je to teho rizikové, áno zdube ju dr. Ale normálne donosí. Nikto jej potrat nasilu robiť nebude.

macik34
26. mar 2025

@krasneleto prečo by si ho nemohla nechať???!!! Jasné, ze byde riIkove

slnecnica321
26. mar 2025

Veru že všetko je možné, aj tehotenstvo po dvoch mesiacoch od sekcie. Verím, že bábätko chce k Vám veľmi prísť. Silno držím prsty. Negatívne komentáre si nevšímaj, tu je dosť veľa mudrlantiek ale nikto nevie nič o tvojej schopnosti vynosiť a porodiť bábätko, veľa síl želám.

mandzula
26. mar 2025

Moja stara mama rodila v januari a decembri toho isteho roku.

krasneleto
27. mar 2025

@macik34
@lucia147852 po sekcii? Ste normálne ? Ranu nemá ani zahojenu

krasneleto
27. mar 2025

@mandzula ale asi nie po sekcii

mandzula
27. mar 2025

@krasneleto to nie, a neviem, ci sekcia vplyva na plodnost. To, ze to po sekcii moze byt pruser nepopieram, len potvrdzujem fakt, ze tehotna moze byt aj tesne po porode, bohuzial, s nestastnym koncom.

krasneleto
27. mar 2025

@mandzula ano jasne . kamoska a sestra je medzi nimi 11 mesiacov

lucia147852
27. mar 2025

@krasneleto samozrejme, že aj po sekcii. Poznám také prípady a deti normálne donosili. Len boli viac sledované. Je to nezodpovedne? Áno je. Ale dieťa si samozrejme nechať môže.

sulejmanka
28. mar 2025

@krasneleto ty fakt perlíš. To si prosím kde výčitala, že si dieťa nemôže nechať?

krasneleto
28. mar 2025

@sulejmanka nemoze , nebolo v zmysle,ze ju niekto donuti nemoct... mozno som sa vyjadrila nepresne... hovorim sama za seba... takto skoro po sekcii riskujem vlastny zivot...

krasneleto
28. mar 2025

@lucia147852 kazda sekcia a jej hojenie je specificke... asi nie uplne zo srandy hovoria rok.. minimalne.... v 600 nedeli po sekcii? tak to je pre mna vazny risk nie len zivota dietata ale aj matky... ale kazdy nech urobi ak mysli. ja doverujem lekarovi s 30 rocnou praxou

sonalove
28. mar 2025

jasné, aj môj ex je mladší od svojej sestry o 11 mesiacov.

lucia147852
28. mar 2025

@krasneleto presne tak, každé hojenie je špecifické. Niekto môže mať vážne, život ohrozujúce problémy a niekto je len viac sledovaný a je ok. A tak isto aj rok a viac po sekcii môže skončiť tehotenstvo rupturou maternice. Ja neschvaľujem že riskovala tehotenstvo, ale ak tehotná je, neznamená to hneď, že si dieťa nemôže nechať

jamidea
29. mar 2025

Ak mas maternicu a styk, mozes byt tehotna.

jamidea
29. mar 2025

@krasneleto to co je 600nedelie? Stan sesto , akoze sestoro cize 6.

krasneleto
29. mar 2025

@jamidea áno jasne že nie 600 nediel

pomaranc24
30. mar 2025

Ahoj. V prvom rade ma mrzí tvoja strata. Ako baby píšu, po sekcii treba dať maternici čas na zahojenie. Ale k otázke, áno. Tehotná byť môžeš. Mne napríklad pri druhom tehu vyšiel pozitívny test až v 8 tt. Dovtedy negatívny. A kamarátka detto (tá už bola aj u gyn, ta tiež robila test z krvi, tiež negatívny 😂).
A teda v skupine na fb sme mali mamičku, ktorej tiež bábätko pri pôrode odišlo do neba, a ešte v ten rok sa im narodilo druhé zdravé ❤️ len teda ona nešla sekciou.
Prajem veľa síl a lásky ❤️

autor
31. mar 2025

@pomaranc24 uvidíme je pravda že aj pri prvom tehotenstve mi to test ukázal tuším
Až v 8-9tt . Lebo mi stále okolie vraveli že vidia že som iná a určite som tehotná a ja som si robila testy a stále som hovorila že sú negatívne že sa im ro iba zdá a zrazu bum takze sama som zvedavá lebo mk aj menstruacia mešká ale zas to môže byt aj tým že po pôrode to ešte nenabehlo ako malo ..

Strana
z2