icon

Môžem byť tehotná i napriek antikoncepcii a menzesu?

renata5
5. jan 2014

ahojte chcela by som vediet vas nazor 8.11 sme sa s manzelom milovali beriem hak dva krat som mala menzes nakolko mam stale pocit ze som tehotna mam nafuknute brusko bolia ma prsia podbrusko krize ja neviem ci si to namyslam alebo to tak je robila som si dva krat test a nic pri prvom synovi som nic take nemala v decembri som bola velmi chora vybrala som dvoje antibiotika plus ma bolel zaludok a lieky na hlavu ani nepocitam mam strach ze ked som aby sa nieco nestalo dakujem za odpovede

Strana
z2
renata5
autor
5. jan 2014

@maznacik007 manzel robi v cudzine pride az koncom februara a milenca si za to hladat nebudem 😉

maznacik007
5. jan 2014

@renata5 aha som nevedela ... ale teda podla mna mozes mat problem inde ... ja som teraz mala tiez problemy a nakoniec mam problem s ladvinami a mocovymi cestami ..

ak chcete babetko tak sa daj dokopy ... ja mam tiez problemy s imunitou a toto je na prd obdobie lebo neni riadna zima zeby to vymrzlo tu len sa mnozia bacily a tak ..

renata5
autor
5. jan 2014

@maznacik007 to mas pravdu mi teraz neplanujeme babatko zacali sme stavat dom a preto sa toho bojim trosku ale keby aj hej skor sa bojim tych liekov co som pojedla ked som bolaa chora

renata5
autor
10. jan 2014

@loginout
@luba28
@jaaty
@billam
@katren
@adeala
@hviezdicka111
@maznacik007 ahojte baby tak tehotna nie som mam len slaby zapal dal mi dva baliky antibiotik a flector od bolesti noh uvidime ci zaberu od vcera beriem zatial je to to iste ..dufam ze sa to zlepsi este povedal ze to moze byt od chrbtice

luba28
10. jan 2014

@renata5 skore uzdravenie prajem,.... 🙂

billam
10. jan 2014

@renata5 fuha, tak skore uzdravenie prajem

hviezdicka111
12. jan 2014

@renata5 podobne aj ja prajem skore uzdravenie 🙂

Strana
z2