Môžem byť tehotná i napriek menštruácii?
Pozdravujem. Som po MA a kyretáži a po troch mesiacoch pauzy sme s manželom začali naplno pracovať na dieťati. Neviem, prečo, ale obaja sme mali silný pocit, že sa to zadarilo na prvýkrát. Dokonca som bola presvedčená, že došlo k uhniezdeniu (prvýkrát som presne vedela, kedy sa to stalo). Žiaľ, dostavila sa menštruácia. Prišla ale priskoro (na 26DC, zvyčajne je to cca 30dňový cyklus) a bola kratšia (niečo vyše dvoch dní) a takmer bez špinenia (väčšinou 3 až 5 dní pred ňou špiním). Stihla som si predýtm urobiť test, ktorý bol ale negatívny. Test som už potom nerobila, nevidela som v tom význam. teraz ale týždeň po menštruácii som začala mať časté bolesti v podbrušku, krížoch, dokonca mi to vystreľuje trošku do nôh a včera a predčerom mi bolo strašne na vracanie a točila sa mi hlava. Je možné, že som napriek menštruácii tehotná? Urobila by som si test, ale som do štvrtku služobne "mimo civilizácie", nemám šancu sa dostať ku testu a rada by som aspoň tušila ako to je, hlavne z dôvodov, ako sa správať (alkohol, cigarety). Budem veľmi, veľmi vďačná za každú radu a skúsenosť 😉
@lili_mia neuveríš, ale nie 😖 som v malej dedinke v horách, mám tu pracovný program od 7 ráno do 9 večer, takže sa mi nedá uvoľniť ani tak, aby som vybehla niekam do okolia.. jasné, dá sa odoprieť, len človek je lenivý a pohodlný 😅 pravdou ale je, že keď som prvýkrát zistila, že som tehu som absolútne bez problémov okamžite sekla 😅 takže, asi radšej prestať aj bezdôvodne, než riskovať zbytočne 😀 dúfam ale, že o mimomaternicové nepôjde ☹
ahojte baby potrebujem radu menzes ma pravidelny ,,zaujima ma co je to ,,ked mi konci menzes mavam na 5 den taky hnedy vytok ako ukoncenie menzesu,,teraz na 5 den rano nic a vecer tak troska ruzove ,,a konec ztym som sa este nestretla co si myslite co to moze byt stretly ste sa uz z niecim podobnym prosim odpiste mi ,pekny den prajem emoticon

ja som mala menstruaciu ....a az dalsi mesiac uz neprisla,,,cize kym som na to prisla bola som pomaly v 3 mesiaci 😵