Môžem byť tehotná iba týždeň po ovulácii?
Prosim poradte mi .
Robila som si len tak test ,byva mi casto zle po jedle ,nechuti mi jest, a bolia ma cicky ako keby mali tonu..
Tak som si len tak spravía test .
Som ? Nie ?
Mam tyzden po ovu.
Mam este pockat .? Alebo .?

@viktoria_88 som OK . Po vsetkych strankach .. ale tymto testam nerozumiem
@zobaka nechapem tomu..niekto tvrdi ze su pozitivny iny ze negativne … ale zajtra idem k Dr tak som zvedavá
Tak baby bola som dnes o gynekologa a povedal mi ze tam vidi daky vacok ale tehotna nie som . Buduci tyzden mam ist opat ze ci sa vajicko spojilo so spermiou .. tak co ?som ? Alebo nie som? Uz si testy robit nejdem..
@viktoria_88 som OK zo zenskej stranky … dnes spominal daky vak a ze bude sledovat v najblizsich tyzdnoch ci sa spojilo vajicko so spermiou ..
@lami201020 ako si dopadla?? 🙂
@sasen123 bol vacok,nie je vacok, ciarky slabli ..depresia,uzkost ,plac… co viac mam povefat … neviem na to nemysliet .. ako tam boli dve ciarky ,cacok .. a zrazu vsetko zmyzlo a ja mam oci pre plac ..je to pre mna velmi tazke …
Neviem ci mam na dalej brat ten vitex jahnaci (na podporu ovulaciu) alebo sa vykaslat na to ..+ mi to dototo menstruaciu … mam ju kadejak ..
@lami201020 ja som v lete tiež mala biochemické :/ je to hrozne lebo človek sa teší, prejde si tým prvotným sokom a zrazu nič. Ja už jednu dcérku mám, dakujem za ňu .. niekto nemôže mať ani jedno .. ale tak by sme chceli súrodenca pre ňu a nedarí sa už rok a pol .. ale verím že to raz príde
@lami201020 ja som toto iste prezila tiet tyzden dozadu, vacok bol ale prazdny hcg 58 , zacala som krvacat a o tyzden hcg 5,6, maternica cista….😔
@sasen123 nejde len o to ze sa clovek tesi .. -ale to ze beriem sracky ,-vitamiiny , zacala som zdravyie zit ,jest -obaja s manzelom … a 6m sa clovek snazi a nic ..
A este dr bol aj neludsky -bezcitny .. ze ked som vysla z ambulancie tak som 20min v aute revala …

@viktoria_88 prepacte ze nie som lekar a ze nie som skusena jak vy .. na to je lekar a nie pacient