Môžem byť tehotná, keď mám negatívny ovulačný test?
môžem otehotnieť keď mám ovulacny test negatívny dnešni ,ale dnes sme to aj dali naplno..,.???
@klip0 ale mám len deň po menzese aj tak môže sa podariť???
Otehotnieť mozes teoreticky vždy. Lebo nikdy nevieš ako aa ti posunie ovulacia. Spravidla je prvých 6 dni cyklu neplodných, ale výkyvy sú. Prečo experimentujes, keď nechceš dieťa? Potom čo budeš pisát? Aki vybavím potrat, lebo nechcem dieťa?
@lucia147852 dieťa chceme 😉 ale len sa pýtam či sa môže stať už konečne🙏
Môj negatívny ovulacny test je dnes v 22.tyzdni tehotenstva... A keď mi meškal menzes tehotenstvo bolo posledným dôvodom, ktorému som to pripísala 😄
Jaaj tak v tom prípade je to v poriadku. Tá šanca je nižšia, ale nikdy nevieš. Keď Boh dá, aj motyka vystreli. Držím palce
@lucia147852 ďakujem
@andrea_imrichova a kedy ste skúšali hneď po menzes?
No, asi v strede cyklu... Ja som sa testovala, aby som vedela, ktoré dni mam plodné, lebo mam problémy so štítnou žľazou, ktoré mi rozhadzali cyklus. A chceli sme druhé babo, nedarilo sa asi 4 mesiace lebo som mala posunuté plodné dni.
pravdepodobnost otehotnenia 1. den po menstruacii je podstatne nizsia ako napr. v strede cyklu, kedy standardne zvykne byt ovulacia, ja osobne si myslim, ze skor nie ako ano
Spermie v ženskom tele môžu vydržať aj 7 dni. Takže, moze sa stať ze počkajú az na vajíčko. Vzdy je šanca na otehotnenie ked idete na plno.

Áno môžeš otehotnieť aj keď máš dnes negatívny ovulacny test