icon

Môžem byť tehotná, keď mám negatívny ovulačný test?

6. apr 2022

môžem otehotnieť keď mám ovulacny test negatívny dnešni ,ale dnes sme to aj dali naplno..,.???

klip0
6. apr 2022

Áno môžeš otehotnieť aj keď máš dnes negatívny ovulacny test

autor
6. apr 2022

@klip0 ale mám len deň po menzese aj tak môže sa podariť???

lucia147852
6. apr 2022

Otehotnieť mozes teoreticky vždy. Lebo nikdy nevieš ako aa ti posunie ovulacia. Spravidla je prvých 6 dni cyklu neplodných, ale výkyvy sú. Prečo experimentujes, keď nechceš dieťa? Potom čo budeš pisát? Aki vybavím potrat, lebo nechcem dieťa?

autor
6. apr 2022

@lucia147852 dieťa chceme 😉 ale len sa pýtam či sa môže stať už konečne🙏

andrea_imrichova
6. apr 2022

Môj negatívny ovulacny test je dnes v 22.tyzdni tehotenstva... A keď mi meškal menzes tehotenstvo bolo posledným dôvodom, ktorému som to pripísala 😄

lucia147852
6. apr 2022

Jaaj tak v tom prípade je to v poriadku. Tá šanca je nižšia, ale nikdy nevieš. Keď Boh dá, aj motyka vystreli. Držím palce

autor
6. apr 2022

@lucia147852 ďakujem

autor
6. apr 2022

@andrea_imrichova a kedy ste skúšali hneď po menzes?

andrea_imrichova
6. apr 2022

No, asi v strede cyklu... Ja som sa testovala, aby som vedela, ktoré dni mam plodné, lebo mam problémy so štítnou žľazou, ktoré mi rozhadzali cyklus. A chceli sme druhé babo, nedarilo sa asi 4 mesiace lebo som mala posunuté plodné dni.

petamich
6. apr 2022

pravdepodobnost otehotnenia 1. den po menstruacii je podstatne nizsia ako napr. v strede cyklu, kedy standardne zvykne byt ovulacia, ja osobne si myslim, ze skor nie ako ano

gabca295
7. apr 2022

Spermie v ženskom tele môžu vydržať aj 7 dni. Takže, moze sa stať ze počkajú az na vajíčko. Vzdy je šanca na otehotnenie ked idete na plno.