icon

Môžem byť tehotná, keď som panna?

xenia123456789
3. dec 2020

Chcem sa opytat je možne že som pregnant ak som Panna ale 5 dni pred ms som mala mozno centimeter dnu alebo ani nie dnu iba na povechu penis a na penise bola malička kvapka.ms som dostala a je intenzivna silna

Strana
z2
veronikaszabova
3. dec 2020

@viestta no to ano 🙂

sara07
3. dec 2020

@xenia123456789 nie my ale ano napíšme to otvorene bavíme ako môže byt niekto tak b.l.y že neovlada základy fungovanie ludského tela, sexualna vychova 0 bodov, ked si zrela na penis si zrelá aj na vyhladanie si informacii a nie tu dávat takuto otázku
to ti je ako zatažko si vyhladat
a pesničku že sme sa to neučili v škole neberiem ani prdiet ta nik neučil a vieš to

xenia123456789
autor
3. dec 2020

@sara07 takže je to nemožne..pochopila som

nelca0510
3. dec 2020

@sara07 :D jaaaj, my sme sa v škole neucili je taka otrepana vyhovorka:D ved ako sa naučila sexovať,ked nemali rozmnožovanie v skole:D

janulka257
3. dec 2020

samozrejme, už sa to raz stalo pred vyše 2000 rokmi

petamich
3. dec 2020

@xenia123456789 nie neexistuje, 5 dni pred MS si nemala plodne dni a menzes si dostala takze nechapem absolutne otazke, zeny su zvycajne tehotne ked sex maju a menzes nedostanu 🙂

lalenka33
3. dec 2020

Ja som strelec,takže ti neporadim

xenia123456789
autor
3. dec 2020

@petamich ďakujem krasne za normalnu slušnu odpoveď .viem bola to asi hlupa otazka a plne si to uvedomujem ale mam uzkostnu poruchu a tak sk namyšlam a radšej sa uistim

babydesire
3. dec 2020

@xenia123456789 tak jedna seriozna odpoved: panenska blana brani preniknutiu spermii do maternice, ak teda si este panna, NEMOZES otehotniet ani keby ti ejakulat rozotrel po suske

viestta
Odpoveď bola odstránená
bashawelle
4. dec 2020

@babydesire a menstruacna krv odteka kade? Ak otvor funguje smerom von, nemohol by aj smerom dnu?
A k autorke - su rozne nazory na to, kedy je vhodne mat sex (len v manzelstve, v dlhodobom stabilnom vztahu, ked zafunguje chemia...), ale asi sa zhodneme zo vsetkych nazorovych prudov, ze ty s partnerom mate este kopu casu.

sara07
4. dec 2020

@xenia123456789 nie si zrela na sex ked neovladaš základne veci ohladne bilogie, rozmnožovania atd
a vyhovorka že máš uzkostnu poruchu ? čo takto sa to naučit aby si po každej suloži nevyvadzala a nebala

viestta
Odpoveď bola odstránená
xenia123456789
autor
4. dec 2020

@sara07 myslim si že ja ovladam zakladne veci a viem že dieta vznika splnutim vajička a spermie akurat nikde sa nehovorilo o tom že ako daleko musi byt spermia vsunuta aby oplodnila vajičko

xenia123456789
autor
4. dec 2020

@xenia123456789 a podotýkam že to nebol súlož .ak by došlo k sexu samozrejme použije priateľ kondom

osky
4. dec 2020

@xenia123456789 nevsimaj si blbe keci.

Moja dobra kamoska otehotnela,
A je stale panna-mali problem s vniknutim ale to bolo fyziologicke a preto aj jej babätko sa muselo narodit cisarskym.
A musi sa to chirurgicky riesit.
Ona je este stale panna.
Takze ako vidis,mozne to je.

Vezmi do ruk fakty v tvojom pripade:
Menzes si mala dokonca intenzivny.
Na penise bola iba kvapka-no,aj ta moze urobit zazrak..
Penis bol len napovrchu a velmi kratko.

V tvojom pripade je ozaj veeeeelmi nepravdepodobne,ze by sa to podarilo.
Kazdopadne,o cca 2 tyzdne si urob test,potom ob den este jeden.
Aby si mala klud.
Ja neverim,ze si v tom...

viestta
Odpoveď bola odstránená
bashawelle
4. dec 2020

@viestta no,takto. Jedna spermia staci iba pri in vitro fertilizacii. V realite je to zlozitejsie. Nase vajicko ma totiz ochranny zonu pellucidu. Ta sa musi "natravit", aby potom ta jedna spermia mohla oplodnit vajicko. A na to natravenie potrebuje dalsie spermie v ejakulate.

patusikk
6. dec 2020

Do pičiiiiii :D :D :D

marcelkabila
6. apr 2021

Dobr ďen chcela bi som sa opitať nemala som pohlavni stik a moja partner mi dal do poši jeden palec potom domna vosol z špičkou penisom ale to ima malo a mozno aj domna strekol kus mozem bit tehotna ? ďakujem

veronikaszabova
6. apr 2021

@marcelkabila namiesto experimentovania sa radsej venuj skole, lebo ta gramatika je fakt strasna 🤦🤦

marcelkabila
7. apr 2021

@veronikaszabova ďakujem pekne za vašu odpoveď ale mam nawas svoju odpoveď ja
nič v zlom mám 21 a že neviem gramatiku asi zato si môžem sama ja viem ale kto v dnešnej dobe daval pozor na hodine Slovenčiny asy 80%ludy z 100% ale ok každy sa môže pomiliť aj oťec duchovny urobi chibu nuž ok dam radšej navás ....dakujem za vašu radu poprosila som len o odpoveť ňe o kompliment Ďakujem ☺️

veronikaszabova
7. apr 2021

@marcelkabila evidentne si nedavala pozor ani na hodine biologie, nie len na hodine slovenciny 🤦😂

patusikk
7. apr 2021

@marcelkabila Máš 21? Nerob si pi*u :D tak to neverím...máš určite 12 icinkaj si robiť radšej domáce úlohy a priprav sa na zajtra :D

Strana
z2