Môžem byť tehotná, keď špiním?
ahoj potrebujem poradit...
ms mi meska uz skoro 2 tyzdne dnes mi zacalo spinenie, ale len velmi slabe a ruzove...pri poslednej ms som krvacala len asi 2 dni a ms mi skoncila.test som si este nerobila...myslite, ze mam nadej byt tehotna, alebo je zbytocne robit si test?dakujem
Dobry vecer poradte mi tento mesiac som mala slabe spinenie a krami nikde sex som mala nechraneny a mam naliate prsia test bol negativny mozem byt tehotna
Ahojte potrebujem poradiť. Už dva mesiace každý deň mám slabé špinenie a menštrácia stále nikde. 4ím to može byť ?? robila som si aj test pred dvoma týždňami a bol negatívny. K lekárovi som objednaná ale až o dva týždne.
Ahojte, ja som bola v 7 týždni, už 2 týžd. som špinila - na hnedo, nie krv, brala som Duphraston aj som chodila každý druhý deň k doktorke, ale proste prestalo rásť... takže niekedy to špinenie môže byť aj znak končenia tehotenstva ☹ nedávala som si na seba pozor :(
Ahojte, od 1 do 6-teho som mala menstr., snazime sa o bábätko, cize mame nechraneny sex, po menstr.sme sa snazili kazdy druhy den, ,najblizsiu menstruaciu cakam 29-30, je 19 a ja som zacala spinit, hnede spinenie, zvyknem pred menstruac.spinit 3-4 dni, ale kedze menstr.mam dostat 29-30, zacala som spinit nejako skoro, zostala som z toho dost prekvapena, ze nejak skoro, od rana sa mi toci hlava, a sem tam ma pichne ako je vajicko. Ovulaciu som uz mala ..nemala ste niektora rovnaku skúsenosť? Tehotna asi nie som, na robenie testu je podla mna este skoro ,ci?
Zdravím Vas kočeny 🙂 Som tu nová a chcela by som sa s Vami podelit o kusok informacii a tym co ma trapi. :(
Tak napr. Posledne dva tyzdne ma zacali boliet prsniky,hlava,podbrusko a posledne dva dni pichanie na pravej strane ako je vajecnik :( s priatelom sa pokusame o miminko. Robila som si aj test no bol negativny.... mrchu som mala 6.3.2017 a bola slabsia alo obvykle...budem Vam vdacna za kazdu radu 🙂
Dobrý den chcem sa spýtať či môžem byť tehotná keď dva dni som mala ruzovkasty výtok a ďalšie dva dni som mierne krvácala a sem tam ma zabolí podbrusko?vďaka za odpovede
Dobrý večer chcem sa spýtať či môžem byť tehotná keď dva dni som mala ruzovkasty výtok a ďalšie dva dni mierny krvavý výtok?cítim miernu bolesť na boku maternice no test je zatiaľ negativny.Dakujem za vaše odpovede
Chcem sa opitat meska mi to a len som spinila spravila som si test no ne bol pozityvni Mozem byt tehotna

Ahojte baby. Po poslednej ms asi v strede cyklu som dostala spinenie,kt.trvalo 6 dni. Potom nato som mala dost silny biely vytok,bez svrbenia,zapachu atd. No teraz mi ms meska uz 2 tyzdne a dnes zase spinenie,ale slabsie ako predtym. Co to moze byt? Vdaka za rady a odpovede 🙂