Môžem byť tehotná po antikoncepčnej injekcii a popri kojení?
Ahojte mamicky velmi prosim o radu.3 mesiace po porode som si dala pichnut antikoncepcnu injekciu ktora ma ma chranit po dobu 3 mesiacov od tehotenstva.bohuzial mala som z nej strasne bolesti hlavy po cele 3 mesiace takze na dalsiu som nesla.mesiac po tom ako som uz tu injekciu nemala teda zo mna vyprchala sme maly s manzelom nechraneny sex.Menstruaciu som nedostala doteraz od porodu, 7 mesiacov kojim ale uz nie plne pretoze maleho dokrmujem.je mozne aby som bola tehotna?alebo si skor myslite ze to je nepravdepodobne.neviem k comu to mam pripisovat no posledny tyzdnem byvam nejak velmi vycerpana a prepchavam sa sladkkym 🙂)))
kazda vasa rada bude pre mna velmi cenna.dakujem.
Dievcata dakuje za prejavenu starostlivost, ale je to bezny stres a dufam, ze zajtra bude po nom, dakujem 😀 ale taka cicina naladu vzdy zlepsi 😀
Ahojte dievcata v marci som bola na antikocepsnu iniekciju depo-provera ktora bola na tri mesiace ... Mozno po dvoch mesiacov som zacinala citat o tejto antike a mnoho zien o nej pisali same negativa mala som stale bolesti hlavy, za tie cele 3 mesiace som schudla 7 kil dr mi povedal ze z tejto antikoncepcije sa skvor pribera ako chudne proste som sa rozhodla ze na dalsiu davku nepojdem ... Po vinechani o dva tizdne som dostala menzes jeden den pred menzesom sme z partnerom mali nechraneni sex preslo us 12 dni mozem bit tehotna ?? Dufam ze to porozumiete a poradite mi diki.

@koniarova - ani jeden xixi 🙂 Uz som to sme opravila na ste xixi