icon

Môžem byť tehotná po antikoncepčnej injekcii a popri kojení?

evelenka
6. apr 2013

Ahojte mamicky velmi prosim o radu.3 mesiace po porode som si dala pichnut antikoncepcnu injekciu ktora ma ma chranit po dobu 3 mesiacov od tehotenstva.bohuzial mala som z nej strasne bolesti hlavy po cele 3 mesiace takze na dalsiu som nesla.mesiac po tom ako som uz tu injekciu nemala teda zo mna vyprchala sme maly s manzelom nechraneny sex.Menstruaciu som nedostala doteraz od porodu, 7 mesiacov kojim ale uz nie plne pretoze maleho dokrmujem.je mozne aby som bola tehotna?alebo si skor myslite ze to je nepravdepodobne.neviem k comu to mam pripisovat no posledny tyzdnem byvam nejak velmi vycerpana a prepchavam sa sladkkym 🙂)))
kazda vasa rada bude pre mna velmi cenna.dakujem.

Strana
z2
anjelicek26
7. apr 2013

@koniarova - ani jeden xixi 🙂 Uz som to sme opravila na ste xixi

zuzka444
7. apr 2013

@katka1981 si zabila smejem sa ako trdlo 😀...inak ja tiez nekedy citam ze cicina a je to take divne kedze sa tak.hovori muzskemu pohlavnemu oragnu :D.ked tak.cicik prsnik prso a tak..a.citala.som.aj cicku a to sa.zase u nas.hovori zenskym pohl.org deti to tak.hovoria...no iny kraj iny mrav :D

evelenka
autor
7. apr 2013

@anjelicek26 test bol negativny ☹

evelenka
autor
7. apr 2013

@zuzka444 robte si zo mna srandu baby.kto chce vie co som tym myslela.

zuzka444
7. apr 2013

@evelenka ja si z teba nerobim.srandu mne pride len.to pomenovanie smiesne 🙂..a niesi prva koho som.to videla pisat 🙂..ak.ta to urazilo vazne ma to mrzi len som.sa neskutocne od srdca zasmiala.na tom.co napisala katka.ja.vjem.ze si myslela cicik 🙂..a este raz prepac.

evelenka
autor
7. apr 2013

@zuzka444 to je v poriadku moja

zuzka444
7. apr 2013

@evelenka som rada 🙂

katka1981
7. apr 2013

@zuzka444, no tak je ti jasny rozdiel medzi cickou a cicinou 😀 Prso / cicka, na to som zvyknuta, ale aby z ciciny mlieko islo, to som este nepocula 😀 ale ved v pohode aspon som sa zasmiala

katka1981
7. apr 2013

@evelenka, mas pravdu prsnik alebo vagina to nepouzivam ani ja a posva, to je este hnusnejsie ako...... ale vazne cicina nie je cicik, ver mi 😀 To si uz aj ten prsnik urazila 😀

zuzka444
7. apr 2013

@katka1981 pocuj ty si dnes vtipnu kadu pojedla 😀 nemozem z teba

evelenka
autor
7. apr 2013

@katka1981 ja????ja som cicinou myslela prsnik nemozem zato ze si to niekto inac vysvetlil.pouzila som to slovo preto pretoze v jednom fore som to slovo tiez videla a bol nim pomenovany prsnik.Ak si tu cicinu niekto vysvetloval inac,sorry ja som hovorila o prsniku.

evelenka
autor
7. apr 2013

@zuzka444 😀

katka1981
7. apr 2013

@zuzka444, nie, to zo mna stres pisal, a zajtra doobeda tu radsej nebudem, to uz budem v takom strese...

katka1981
7. apr 2013

@evelenka, ale nie, kazdy to pochopil spravne, vobec sa tym netrap, ja ti dakujem, ze si ma pobavila vazne.

zuzka444
7. apr 2013

@katka1981 aky ze mas stres?

katka1981
7. apr 2013
katka1981
7. apr 2013

Dievcata dakuje za prejavenu starostlivost, ale je to bezny stres a dufam, ze zajtra bude po nom, dakujem 😀 ale taka cicina naladu vzdy zlepsi 😀

evelenka
autor
7. apr 2013

@katka1981 haha 😝

lenka9876
13. apr 2016

Ahojte dievcata v marci som bola na antikocepsnu iniekciju depo-provera ktora bola na tri mesiace ... Mozno po dvoch mesiacov som zacinala citat o tejto antike a mnoho zien o nej pisali same negativa mala som stale bolesti hlavy, za tie cele 3 mesiace som schudla 7 kil dr mi povedal ze z tejto antikoncepcije sa skvor pribera ako chudne proste som sa rozhodla ze na dalsiu davku nepojdem ... Po vinechani o dva tizdne som dostala menzes jeden den pred menzesom sme z partnerom mali nechraneni sex preslo us 12 dni mozem bit tehotna ?? Dufam ze to porozumiete a poradite mi diki.

Strana
z2