icon

Môžem byť tehotná po nechránenom sexe?

fialka_223
Dnes o 12:08

Ahojte chcem sa spýtať, okolo 2.3. som mala ovuláciu a 8.3. som mala nechránený sex ale partner sa neurobil že vôbec ale furt sa bojím že by som mohla byť tehotná kôli tej predejakulačnej tekutine. Viem že už je to po ovulácii ale 25.2. som si dala Escapelle a tá mi ževraj môže posunúť ovuláciu aj o 5-7 dní a to vychádza akurát vtedy. Takže ak mi niekto viete povedať či je tu nejaká šanca že by som mohla byť tehotná alebo nie 🙏🏻🙏🏻

viestta
Dnes o 12:12

Pri nechranenom sexe vzdy, obzvlast ked nemas USG potvrdeny cas ovulacie.
Neuvazovali ste pouzivat (konecne) nejaku ochranu, ked uz si raz brala tabletku po?

anonym_157d1c
Dnes o 12:20

Neni tyzdna🙄🫩

petamich
Dnes o 12:29

Podla mna je minimalna sanca a na tvojom mieste by som zvazila nejaku ochranu, lebo minuly mesiac escapelle, teraz zasa stresujes, takze asi mas dve moznosti chranit sa alebo nesulozit 🤷‍♀️ lebo telu nepomahas ani escapelle ani stres...takto sa stresovat kazdy mesiac

luccys
Dnes o 12:39
@petamich

Podla mna je minimalna sanca a na tvojom mieste by som zvazila nejaku ochranu, lebo minuly mesiac escapelle, teraz zasa stresujes, takze asi mas dve moznosti chranit sa alebo nesulozit 🤷‍♀️ lebo telu nepomahas ani escapelle ani stres...takto sa stresovat kazdy mesiac

@petamich Sa divim, ze ju to bavi, kazdy mesiac sa strachovat. Asi by to bolo bez toho nuda😏

januska12323
Dnes o 12:43

Teba niekto k tomu sexu núti alebo z akého dôvodu sa nechrániš a radšej berieš tabletky až po?

zuzanaete
Dnes o 13:38

Na ,zaklade coho vies, ze si mala 2--3 ovulaciu? Povedala to aplikacia? Jedna vec je, ze tabletka po vie rozhadzat cyklus. Druha vec je, ze aplikacia je iba predpoklad, ktory moze mat daleko od reaity. Takze ano, mozes byt tehotna.

anonym_f60489
Dnes o 14:34
@viestta

Pri nechranenom sexe vzdy, obzvlast ked nemas USG potvrdeny cas ovulacie.
Neuvazovali ste pouzivat (konecne) nejaku ochranu, ked uz si raz brala tabletku po?

@viestta mna zaujala ta cast, ze priatel sa neurobil, ale ze vobec... a predejakulacna tekutina zaroven...

anonym_91e603
Dnes o 14:41
@anonym_f60489

@viestta mna zaujala ta cast, ze priatel sa neurobil, ale ze vobec... a predejakulacna tekutina zaroven...

@anonym_f60489 neviem, cudne, co to je vlastne za sex, ked sa ani chlap neurobi. Lebo to mi pride minimelne divne, moj sa teda urobi pri sexe vzdy 🫣😅. Ale teda ja nemam vela skusenosti, no.

anonym_cda204
Dnes o 14:55
@anonym_91e603

@anonym_f60489 neviem, cudne, co to je vlastne za sex, ked sa ani chlap neurobi. Lebo to mi pride minimelne divne, moj sa teda urobi pri sexe vzdy 🫣😅. Ale teda ja nemam vela skusenosti, no.

@anonym_91e603 Mozno to dorobila rucne...

viestta
Dnes o 15:01
@anonym_f60489

@anonym_f60489 vyron predejakulacneho sekretu vobec nesuvisi s tym, ci nakoniec dojde aj k ejekulacii

petamich
Dnes o 15:40
@luccys

@petamich Sa divim, ze ju to bavi, kazdy mesiac sa strachovat. Asi by to bolo bez toho nuda😏

@luccys tiez nerozumiem 🙂 stat sa moze raz za cas ale takto...asi to chce iny druh ochrany

anonym_b3e152
Dnes o 15:41

@fialka_223 Môžeš.

anonym_8975c4
Dnes o 16:17

@fialka_223 vzdy je pri nechranenom sexe možnosť otehotnenia, aj keď sa do teba nespravil, aj tak predejakulačná tekutina .. už si jeden mesiac užila tabletku, nemalo to byť pre teba stopka? Prečo nepoužijete ochranu, keď sa tak strašne bojíš ?