Môžem byť tehotná po skončení menštruácie?
Ahojte. Mohla som otehotnieť hneď po skončení ms?
Menštruáciu mám dostať o týždeň, predvčerom som robila tehotenský test, pretože začala som brať lieky, ktoré nemôžem brať počas tehotenstva.
Test vyšiel takto.
Je to značka Adiel.
Na fotke je to menej viditeľné ako naživo.
Dnes som si tehu test nerobila, počkám do pondelka.
Je mi na zvracanie, a mám pocit chladu( v týchto horúčavách) manžel nechápe keď vidí akú mám husiu kožu.
Včera som začala brať lieky ktoré môžu zodpovedať tomu že mi je nevoľno od žalúdka. Taktiež bolesť v prsiach, bolesť hlavy..no môže to byť aj pms.
Dnes som lieky radšej nebrala lebo niesom si istá.
Zaujíma ma skúsenosti s testom s tejto značky. Resp. Akú značku odporúčate. V pondelok sa otestujem znova
Prosím blbé komentáre si nechajte pre seba
Ďakujem

Prosim blbe komentare si nechajte pre seba. A preco blbe otazky si nikto pre seba nenecha?
Kde vidis ciarku?
Popisala si tolko zbytocnych veci, ale to najdolezitejsie, aky dlhy mas bezne cyklus, si nenapisala. Cisto teoreticky keby si mala kratky cyklus, tak zo sexu hned po menstruacii by si mohla otehotniet, keby si par dni spermia pockala na dozretie vajicka. Ale ty mas hlavne cisty negativny test, takze sa vobec nemusis bat. A pokial je mi zname, tehotenske priznaky sa neobjavia po 1-2 tyzdnoch od pocatia ;) to je len tvoja paranoja, nie si tehotna
Test je negatívny
@really8 načo chodíš na takúto diskusiu??? Čítať tieto blbé otázky? Sa uvedom
Prepáč, ale ani naznak druhej čiarky...
@anjelicek26 ďakujem pekne za odpoveď, vidím že aspoň niekto tu normálne odpovedal ☺️
Ty sa uvedom. Daj si studenu sprchu. Hlavne ociam sa venuj.
@really8 asi máš nudný život a komplexy ak potrebuješ rýpať do ľudí čo sa slušne opýtajú na diskusii. Asi na to táto stránka existuje nie??
Samozrejme mam nudny zivot. Preto sem chodim. Aby som sa zasmiala na tebe. Ucel splneny.
@really8 Ľutujem ťa...len nezabudni, karma je zdarma. Všetko zle sa ti vráti späť. Papa
@stellarstar
Túto som mala na mysli.
Nič tam nie je
Dakujem. Budem cakat a mysliet na teba
@stellarstar ďakujem za odpoveď
Ja ju v tom zakruzkovanom vidim ale moze to byt len kanalik.
Ja na testoch nevidím nič, iba jednu čiarku. Ak to nie je potrebné, lieky by som nebrala do pondelka, kúp si test napr clearblue, ale myslím, že sa testujes skoro keď máš dostat ms až o týždeň. Nemôžeš počkať s liekmi týždeň?
Tak tiež ja som videla tu čiarku aj keď to nebolo zakruškované podľa mňa určite si tehotná len hcg je nízke kup si dogitalny tehotenský clear blue
Len jedna čiarka 🙂
Počkam s liekmi a v pondelok sa otestujem.
Na živo na Tom teste je to viditeľnejšie aj keď som to fotila na dennom svetle.
Dám vedieť v pondelok.
Ďakujem za vaše názory
@lev26 veľmi pekne ďakujem ❤️
Za malinko ❤️držím palce nech to je tak ako si to praje skoro každa jedna z nás🥰🙂🍀
Mala som v porodnici mamicku ktora otehotnela na konci ms. Takze mozne je. Ale na tvojich testoch veru nevidim naznak ciarky.

Ten test je snehobiely.