icon

Môžem byť tehotná po skončení menštruácie?

6. júl 2024

Ahojte. Mohla som otehotnieť hneď po skončení ms?
Menštruáciu mám dostať o týždeň, predvčerom som robila tehotenský test, pretože začala som brať lieky, ktoré nemôžem brať počas tehotenstva.
Test vyšiel takto.
Je to značka Adiel.
Na fotke je to menej viditeľné ako naživo.
Dnes som si tehu test nerobila, počkám do pondelka.

Je mi na zvracanie, a mám pocit chladu( v týchto horúčavách) manžel nechápe keď vidí akú mám husiu kožu.
Včera som začala brať lieky ktoré môžu zodpovedať tomu že mi je nevoľno od žalúdka. Taktiež bolesť v prsiach, bolesť hlavy..no môže to byť aj pms.
Dnes som lieky radšej nebrala lebo niesom si istá.

Zaujíma ma skúsenosti s testom s tejto značky. Resp. Akú značku odporúčate. V pondelok sa otestujem znova

Prosím blbé komentáre si nechajte pre seba

Ďakujem

Môžem byť tehotná po skončení menštruácie?
Strana
z2
autor
6. júl 2024

@lev26 ďakujem ❤️

autor
6. júl 2024

@maryetta ďakujem za názor.

barbora_t
6. júl 2024

Za mna negativny ale skus teda este zajtra, ak by stmavol 😊

domka222
6. júl 2024

Pri toľkých príznakoch by bol naozaj pozitívny. Kľudne ber lieky ďalej

nevenka
6. júl 2024

@hederamonstera aj ja ju tam vidim, nazivo je asi aj silnejsia. Ale tento test je jeden z tych menej kvalitnych, takze by som si kupila daco kvalitnejsie. Toto je skor ten povestny kanalik. Ko tento Pepino, co sem dam, v porovnani s inym testom.
@autorka rozumiem Ti, brala som lieky, ktore sa v tehotenstve nesmu, testovala som skoro, hoci nic nenasvedcovalo tomu, ze ovu vobec bola a cuduj sa svet, na 25 DC som mala pozitivny test. Lekar ma ubezpecil, ze sa nic nemohlo stat, ze mam malu davku a babatko este zije vlastne zo zasob, nie je tam hned placenta. Takze neboj sa, bude to ok, si myslim. Ja som brala Thyrozol.
Ja mam cykly dlhe, takze ovu urcite skor nie je, sledujem si to. Ake mas dlhe cykly? Tehotenstvo je asi malo pravdepodobne.

777januska777
7. júl 2024

Ja som tam tu skoro čiarku videla ešte kým si ju zakruskovala. Takže by som pockala, byť tebou.

autor
8. júl 2024

@777januska777 dnes ráno takto

taynee
Odpoveď bola odstránená
777januska777
8. júl 2024

Tak ja tam zas ducha vidím. Len je to ešte veľmi skoro. Ja byť tebou, tak ak lieky nie sú život ohrozujúce, tak by som počkala do ďalšej menštruácie.

autor
8. júl 2024

@777januska777 áno počkám a liekmi. Neberiem ich od vtedy čo som videla jemnú slabú čiarku.
Mne sa zdá o čosi silnejšia, ale je to iný lepší test.
Mám taký zvláštny pocit
Menštruáciu mám dostať 12.7.

stellarstar
8. júl 2024

Ms máš dostať až 12.7? Tak skoro testuješ. Testni ten piatok

autor
8. júl 2024

@stellarstar áno, počkám. Prvý krát som testovala kôli tomu že som brala lieky ktoré sú kontraindikovane s tehotenstvom . A dnes to bola čistá zvedavosť.☺️
Každopádne lieky som vysadila pre istotu, uvidím či príde ms.

lev26
8. júl 2024

Taktiež ju vidim🍀

autor
8. júl 2024

@lev26 kiežby silnela ☺️

Strana
z2