Môžem byť tehotná po svrbení a antibiotikách?
Mali ste mykizu teda svrbenie ze sa chcete poskrabat na vonjajsej strane az sa nemozte doskrabat na pyskoch, mozem byt tehotna pred presne ale presne 3 tyzdnami som mala s pristelom pohlavny styk dlhsie nie, a nedal si pozor trocha, mozem byt tehotna? Test ukazuje nie...ale mala zinnat atb pred 5dnami a hned druhy den sa mi toto stalo:( umrem nic mi nepomaha
@anonym_autor mne bolo zo zinnatu tak, ja som ho brala na hrdlo, ale ja som sa cela zlupala dole …tipujem, ze nemas doliecenu mykozu plus si zle zareagovala na atb…treba to riesit s dr
nie z antibiotik nie si urcite tehotná, ani zo skriabania sa...
Tehotna mozes byt po nechranenom styku. A to, ze mas mykozu moze byt s antibiotik. Zajtra sa vyber za gynekologom.
Tehotna mozes byt po nechranenom styku. A to, ze mas mykozu moze byt s antibiotik. Zajtra sa vyber za gynekologom.
@anonym_autor ATB celkom casto spustaju aj vaginalne mykozy, pretoze nicia nielen bakterie, ktore ti sposobili chorobu ale aj tie dobre, ktore nas chrania. Takze chod riesit mykozu a nabuduce pouzivaj prezervativ, ked nechces byt tehotna.
@anonym_autor zajtra smer dr
@anonym_autor k zinnatu si si mala nasadit aj probiotika... mas mykozu nasledkom uzivania ATB... zbehni k lekarovi, tehotna nie si

Lekár? Riešiť mykozu. 🫣 Test ukazuje nie, tak nie. Z mykozy neotehotnieš