icon

Môžem byť tehotná pri rozhádzanom cykle?

mina141
2. jún 2026

Ahojte baby, snazime sa o babatko.. no moja situacia je celkom komplikovana, minule leto som po 8 rokoch vysadila antikoncepciu, prve mesiace som mala cyklus v pohode a potom od novembra mi zacala vynechavat menstruacia, mala som vtedy prvykrat cystu, od leta som mala vela stresu z prace, rychlo som vtedy schudla cca 7 kg.. Od januara som nastupila do novej prace, kde mam konecne klud ale este v januari sa znova objavila cysta, obidvakrat mi lekar nasadil duphaston. Dr mi povedal ze kvoli velkemu stresu a takej strate na vahe sa mi vajecniky uplne vypli a preto mi vynechavala menstruacia a vznikali tie cysty.. Mala som stale rozhadzany cyklus, takze neviem presne urcit co bola menstruacia a co bolo len spinenie, kedze krvacanie nebolo nejake silne.. ale teda posledne krvacanie mam zaznacene od 25.4.-3.5., ms mavam standardne 5-6 dni. Konecne mi skoncil stres, pomaly som priberala naspat na vahe, brala som vitaminy a snazila sa byt v pohode.
Zaciatkom maja (5.5.) som bola u gynekologicky, ktora videla na sone dominantny folikul na lavom vajecniku, a povedala, ze uz vyzera vsetko zdravo a v poriadku, ziadna cysta a ze si mysli, ze dalsi cyklus by uz mal byt normalny.
11.5. mi este dr robila odbery na hormony. Hodnoty som mala estrogen 360 pg/ml, progesteron 9 ng/ml. Aj ostatne hodnoty boli v poriadku, co teda nasvedcovalo ze cyklus sa naozaj rozbehol a teda ze prebiehala ovulacia, co mi potvrdil aj dr.
V tom tyzdni sme mali s priatelom styk viackrat.. a koncom tyzdna (16.5.) som citila krce na lavej strane co mohlo (snad) znacit uvolnenie vajicka. Par dni na to som zacala celkom silno spinit (cerstva cervena krv) a to postupne uplne odznelo az nakoniec (24.5.) prislo ruzove spinenie, ktore trvalo jeden den a v ten den mi zacalo palenie opat na tej lavej strane vajecnikov a vecer z nicoho nic bez bolesti, bez krcov mi prisla extremna hnacka.. odvtedy nemam ziadne spinenie, ziadne typicke pms, ziadne krce. Mam iba nafuknute brucho, plnsie prsia a citlive bradavky a posledny tyzden citim silnu unavu a mavam caste bolesti hlavy. Kedze neviem presny zaciatok poslednej menstruacie alebo presny zaciatok ovulacie, neviem v akom dni cyklu sa momentalne nachadzam ale skusila som robit dnes rano test a bol negativny.
Mam este pockat a skusit testovat neskor? je mozne ze hladiny hcg su este take nizke ze by to test nezachytil? uprimne si myslim ze som cca 17 dni po ovulacii, co sa mi nezda ze by test nezachytil ale snazim sa este dufat..
Dakujem za vase rady 🙂

anonym_34d6e8
2. jún 2026

17 dni po ovulacii by test urcite nebol biely, ak by si bola tehotna.

anonym_4b10cc
2. jún 2026

@mina141 ak si 17 dni po ovu, už by si bola v obdobi meškajucej ms , čiže test by som skúsila.. ak si mala poslednu menstruaciu 25.4. dnes by si bola 39dc .. ? Urcite skus test

anonym_71984c
2. jún 2026

Tak toto robí dlhodobé užívanie HAK

mina141
autor
2. jún 2026
@anonym_4b10cc

@mina141 ak si 17 dni po ovu, už by si bola v obdobi meškajucej ms , čiže test by som skúsila.. ak si mala poslednu menstruaciu 25.4. dnes by si bola 39dc .. ? Urcite skus test

@anonym_4b10cc ano dnes 39 dc, skusim testovat este neskor v tyzdni. dakujem

mina141
autor
2. jún 2026
@anonym_71984c

Tak toto robí dlhodobé užívanie HAK

@anonym_71984c bohuzial ano, chcela som vysadit uz skor ale dr ma uistoval ze to je uplne v pohode a po vysadeni budem vediet bez problemov otehotniet..

anonym_af974f
2. jún 2026

Ak ti naozaj ovulácia prebehla a je toľko dní po ovulácii, tak by ti už jednoznačne test ukázal výsledok.

anonym_71984c
2. jún 2026
@mina141

@anonym_71984c bohuzial ano, chcela som vysadit uz skor ale dr ma uistoval ze to je uplne v pohode a po vysadeni budem vediet bez problemov otehotniet..

@mina141 Nie je to vôbec tak. Moja švagrina pred HAK bez problémov otehotnela. Potom užívala cca 3 roky a teraz už ani za svet nevie, aj keď minule tak vyzeralo že bude ok, po mesiace odumrel plod. Teraz dostáva liečenie, aby hormóny boli v norme

anonym_4b10cc
2. jún 2026
@anonym_71984c

@mina141 Nie je to vôbec tak. Moja švagrina pred HAK bez problémov otehotnela. Potom užívala cca 3 roky a teraz už ani za svet nevie, aj keď minule tak vyzeralo že bude ok, po mesiace odumrel plod. Teraz dostáva liečenie, aby hormóny boli v norme

@anonym_71984c ja som vysadila antiku v januari a v aprili som bola tehotná.. užívala som ju 2,5 roka .. vždy je problem v hormónoch

anonym_4b10cc
2. jún 2026
@mina141

@anonym_4b10cc ano dnes 39 dc, skusim testovat este neskor v tyzdni. dakujem

@mina141 kludne si urob aj dnes ci zajtra rano, ak si tehotna, už ti na 100% ukáže, zbytočne by si čakala

anonym_71984c
2. jún 2026
@anonym_4b10cc

@anonym_71984c ja som vysadila antiku v januari a v aprili som bola tehotná.. užívala som ju 2,5 roka .. vždy je problem v hormónoch

@anonym_4b10cc ok, teraz ja čo s týmto infom? 🙄😅

anonym_4b10cc
2. jún 2026
@anonym_71984c

@anonym_4b10cc ok, teraz ja čo s týmto infom? 🙄😅

@anonym_71984c trochu ľudskosti by ti nezaškodilo

anonym_71984c
2. jún 2026
@anonym_4b10cc

@anonym_71984c trochu ľudskosti by ti nezaškodilo

@anonym_4b10cc Teraz nie je téma o tebe, tak nikoho nezaujíma čo bolo s tebou

anonym_4b10cc
Včera o 09:22
@anonym_71984c

@anonym_71984c niekedy si treba dať servítku pred ústa, ako mať takéto poznámky.. robiš zo seba strašné teľa

anonym_ae95bc
Včera o 14:33
@anonym_71984c

@anonym_71984c Prečo? Azda je tá téma o tvojej švagrinej? 🤔