Môžem byť tehotná prvý mesiac po vysadení antikoncepcie?
Ahojte som tu nova a chcem sa spytat, ci je mozne otehotniet hned prvy mesiac po vysadeni antikoncepcie. V novembri 2012 som ju este normalne mala, no v decembri uz nie. Menzes som mala okolo 14 decembra. Ani sme nemysleli, ze by sa nam to podarilo alebo nieco take. Zili sme normalne, ako by som mala antikoncepciu, cize vobec sme si to neuvedomovali. Sexikovali sme cele sviatky, cize od vianoc, az do 4.januara 😀 niekedy aj dva krat denne. MS by uz mala byt kazdu chvilu. Som vsak strasne unavena, sem-tam ma pobolieva podbrusko, niekedy sa necitim zrovna najlepsie. Nalady sa mi striedaju jedna radost-no neviem ci to nie je aj zo stresov.. Kedy by som si mala spravit test, co myslite babulky? A je tu teda sanca, otehotniet ihned po vysadeni antikoncepcie? Dakujem vam
A este som zabudla mam pocit akoby som mala zvysenu teplotu, trosku zapchaty nos a straaasne ma bolia krize, neviem z coho to moze byt. 😕 a mam aj vytok par dni

Ahojte baby. Bola som chora ale mam nafúknuté brucho, bolia ma kríze a chrbát, páli ma záha ale nie velmi, neskoro vecer som začala byt hladná kazdy den ( co pred tým som nemávala a mam časté normalne mocenie bez pálenia. Taktiez ma minuly týžden boleli prsia ako pred mrchou ktoru by som mala mat az budúci týžden. Mozem byt tehotná?