Môžem byť tehotná týždeň po sexe?
Som po šestonedelí a bola som u gynekológa a mam aj cistu na vaječníku aj tam videl nejakú bodku. Chcem sa opýtať je možné aby som po týždni čo sme mali s manželom sex otehotnela?
a pred tym ste nemali mesiac sex ci co ? Ako viete, ze je to prave po tyzdni bodka, a nieje uz 3 tyzdnova? Mozte byt, ale po tyzdni asi tazko
@danulik003 možné je všetko som zistila na MK.
A další postup si si dohodla s lekárom?
to je tak nezrozumitelne napisane ze tazko odpovedat...myslis ci je spermia schopna oplodnit vajicko este tyzden po sexe? raritne ale ano su take pripady, ci sa mohlo do tyzdna od sexu uz uhniezdit oplodnene vajicko v maternici? no teoreticky akurat doputovalo do maternice a zacina uhniezdovanie....ale ci ho doktor mohol vidiet na ultrazvuku-tak to nie prve gastacne vaky a podobne "bodky" uvidi az okolo 5-6tt teda tak 3-4 tyzdne po sexe...rozhodne si sa mala pytat lekara ked tam nieco videl ze co si o tom mysli on a nie spekulovat na nete
Zajtra mu mám volať pre výsledky s krvi
@cickamon on tam videl cistu a potom takú bodku ako gestacny vak aspoň mi to povedal a povedal že on si myslí že pravdepodobné som tehotná
@cickamon a áno týždeň po sexe či je možné aby sa spermia ujala
@danulik003 kedy si mala sex?
@danulik003 a test si si nerobila? Kup si digitalny a uvidis
Vsak si urob test
@veronikaszabova pred týždňom
@danulik003 pred tyzdnom sex ci test
ak by bola k plodeniu deti potrebna znalost biologie cloveka, mnoho ludi by ostalo bezdetnych 🤦♀️
@veronikaszabova sex
@danulik003 sprav si digitalny test a budes vediet na com si
"Tyzden po sexe ci je mozne aby sa spermia ujala"... toto si ako myslela
@veronikaszabova tu už bol príbeh kde týždeň po sexe jej test ukázal // .
Tu je možné všetko . 👍🏻😉
@stela01 tu si pamatam ;) 5 DPO 25tkovy test a kolajnice 🤣🤣🤣 a nakoniec vysvitlo, ze malinko zle ratala
@veronikaszabova anooooooo to bolo čo ? 🙈
@stela01 telenovela 🙂 ale my sme boli "tie kravy", ktore jej neverili 🤣👍😳
@danulik003 zasa nezrozumitelne....ano spermia moze oplodnit vajicko vo vzacnych pripadoch tyzden po sexe, no vzdy v case ovulacie takze potom este dalsi tyzden putuje oplodnene vajicko do maternice, kde tyzden po oplodneni zacne uhniezdovanie...to by uz ale bolo 2 tyzdne po sexe.... ak sa uhniezduje v maternici podla teba tyzden po sexe tak vajicko bolo oplodnene hned pri sexe v case ovulacie....prestuduj si zakladnu biologiu a aj tak by doktor este tyzden po sexe nemohol nic vidiet na sone...kym sa vajicko poriadne uhniezdi a teda vytvori gastacny vak to isty cas trva..to by muselo byt z predosleho styku alebo nieco ine...
@cickamon tal počkám na výsledky zajtrajšie a uvidíme
@sllawita chybny test
@veronikaszabova žeby obydna testy boli chybné?
@sllawita na foto je chybny test - ciarka nie je uplna.
Urob si novy

mohla, ale po tyzdni od sexu by este lekar nic nevidel, najskor po dvoch tyzdnoch