icon

Môžem byť tehu?

gupka1
7. máj 2013

mali sme s MM nechránený styk počas plodných dní ale vyvrcholil mimo a nie do mňa....môžem aj tak otehotnieť? ☹

fibinka001
•
7. máj 2013

Ahoj urcite ano, existuju totiz tzv. kvapky lasky a v nich je tiez urcite mnostvo spermii, a tie mozu oplodnit vajicko, takze urcite ano, ak ste mali nechraneny styk. Vlastna skusemost 😀 dnes sa tiez vytesujeme z polroneho uzlicka 🙂 a sme stastni, neber to tak tragicky!!! 🙂 Deti su stastie, kolko parov je, ze sa snazia a snazia a nic, najprv si pockaj na menzes a ak nepride urcite testuj 🙂 Vela stasia podla toho co si zelas!!

galaxy
•
7. máj 2013

Je tam možnosť,ale asi veľmi malá. Podľa mňa. ale ako písala fibinka001 nedá sa to úplne vylúčiť...stať sa môže

ivana17
•
7. máj 2013

Ja si tiež myslím, že tam aspoň 50% šanca je, pretože spermie "unikajú" aj počas pohlavného styku a nielen po vyvrcholení.
Všímaj si svoje telo, sprav si tehotenský test, zájdi ku gynekológovi. Najlepšie je mať istotu.

sarin
•
7. máj 2013

nam za 10 rokov sa nestalo... ale ani zatial po uplnom naplno sa nam nestalo 😠

balli
•
7. máj 2013

nam sa to tiez este nestalo aj ked som mala paniku ked mi lekar zakazal brat tabletky, ale sanca tu je.
poznam kopu kociek ktore takto otehotneli a poznam kopec ktore mali "nehody" aj v plodne dni a tehote nie su...
urob si test 🙂

matuskova003
•
7. máj 2013

ja som tak otehotnela s mojim synčekom... my sme si davali pozor vždy presne takymto sposobom.. až kym mi nemeškala 🙂
kvapočka lasky, vieš ? 🙂

zuzanajamriskova
•
7. máj 2013

a kedy asi už bude test spoľahlivý?

trish31
•
8. máj 2013

Mozes,ja som jasny priklad 🙂