Môžem byť v tom?
Ahojte dievčatá, mám na vás prosbu, kto by mal nejakú skúsenosť. V júli som mala chránený sex, menštruácia mi prišla o niečo skôr, ale trvala tak bežne. Potom prišla opäť, presne na čas a tiež trvala normálny čas. Teraz čakám a zatiaľ nechodí. Môžem byť tehotná? Mám naliate prsia, aj mi je trochu zle ako pred kramami, čiže nič neobvyklé. Za odpovede ďakujem 😌
PS. Je to možno absurdné, ale ja som taký stresmajster, stále sa bojím, či som v tom... Takmer není dňa, čo by mi to nenapadlo. Ak by ste mi aj s tým vedeli pomôcť, za rady Vám vopred ďakujem. Čoskoro budem 23 rokov, začala som študovať na druhom stupni vysokej školy a chcela by som si ju aj dokončiť.. Hento bola taká mládežnícka nerozvážnosť, ale boli sme chránení.
Preco si si nespravila test? Je dost nepravdepodobne ze si tehotna ale tak najskor si sprav test, potom stresuj (aj ked podla mna fakt nie je z coho)
@clary0 bud si ista ze otehotniet sa neda len tak... ale nemas z coho byt..pouzivajte aspon pharmatex je spolahlivejsi ako kondom.
Test negatívny, ale krámy stále nič. Nechápem 😶

@clary0 test co hovori? Ale na 99,9% tehu niesi.skus este pockat tyzden a ak nic zbehni k dr.