Môžem mať príznaky už po týždni?
Ahojte chcela by som vedieť.
Asi cca pred týždňom som mala pohlavný styk s priateľom a od včera mi je strašne na vracanie točí sa mi hlava mohla by som byť tehotná hneď po týždni ?
@denisaaairdacova PMS a skoré tehotenské príznaky sú takmer totožné. Nie je ale veľmi reálne, aby ti začali skôr, ako ti bude meškať ms. Väčšinou prvé začínajú 5-6tt.
tehotná byť môžeš, len príznaky tehu určite ešte nemáš...
Veľa báb píše že všade že tak skoro príznaky nebývajú možno ja som daka výnimka že sa to deje len malo ale ja už 7-8dní po ovulacii som za všetko plakala mala som bolesti v podbrušku no a v deň očakávanej ms prišlo len trošku špinenie a pozitívne tehotenské testy čiže ešte skús počkať ak vydrzis a uvidíš či to je fakt len PMS alebo možno naozaj aj tehotenstvo
Mozne je vsetko ale je vacsia sanca ze si len chora.
Ano mozes. Ja som bola citliva na vone a boleli ma velmi prsia. Nebol to absolutne PMS. Jednoducho priznak tehotenstva a bolo to velmi skoro. Naozaj par dni po ovulacii
Tiez som si myslela, ze to nie je mozne a ze si zeny tieto priznaky namyslaju, ale stalo sa mi to. Asi tyzden po styku som si chcela dat vino a natiahlo ma z neho. Potom dalsie dva dni ma bolelo brucho a mala som zaludok na vode. O dva dni na to som mala pozitivny test.
No neviem presne lebo 16.3 som mala cisársky neviem ani kedy mám čakať normálne ms doteraz som stále ms nemala takže neviem či som tehotná alebo nie lebo cca pred týždňom som mala pohlavný styk a tak tretí deň mi je zle na vracanie točí sa mi hlava .
@denisaaairdacova nie si ani 2 mesiace po pôrode. Hormóny môžeš mať stále rozhádzané. Je malá pravdepodobnosť, že môžeš tak skoro otehotnieť, hlavne ak dojčíš. Síce to nie je 100% ochrana, ale čiastočne aj to pôsobí na schopnosť tvojho tela opäť ovulovať.
Možno odveci otázka, ale to chcete tak skoro ďalšie dieťa?
@jana0215 ak nedojci tak uplne kludne uz v tomto case moze ovulovat a teda otehotniet
@jana0215 nie nechcem práveže preto chcem aspoň takto zistiť či som alebo nie .
Robila som si včera aj dnes test a negatív.
@mysiacik28 nedojcim
@denisaaairdacova nuž, tak potom držím palce, aby to dopadlo podľa tvojich predstáv. Nabudúce radšej s ochranou, kým nebudete chcieť potomka č. 2. 🙂
@jana0215 ďakujem za rady 🙂 ináč keď som mala cisársky 16.3 ms by som mala dostať 16.4 ????lebo ms som do teraz nedostala
@denisaaairdacova nie nutne. Po pôrode to má každá žena inak. Ja som síce ešte nerodila, ale ženy v mojom okolí áno. Čo viem, tak to môže by 2-3 mesiace po cisárskom. Predsa len sa telo dáva do poriadku. 🙂 Našla som tento článok, možno ti niečo z toho pomôže https://najmama.aktuality.sk/clanok/320049/prva...
Ja som teda mala už po týždni príznaky. Boleli ma bradavky. Pri ďalšom tehotenstve už také skóre neboli
@denisaaairdacova alebo ešte toto. Očividne je to značne individuálne
Ďakujem za odpoveďe 🙂
Mozno len budes mat ovulku, mne od porodu byva tak strasne zle pred ovulkou

@denisaaairdacova príznaky určite nie, tehotna možno budeš, ale teraz to ešte nezistis