icon

Môžem otehotnieť ak mám neplodné dni?

mishel33
30. máj 2011

velmi by ma to zaujimalo ci sa da otehotniet aj napriek tomu, ze zena nema plodne dni

rybenka79
30. máj 2011

moja vlastna skusenost ANO, tak mame uz 1 synceka a teraz som v 9tt opat tehu 🙂 vsetko mimo klasickej ovulacie 🙂

kamila.k.
30. máj 2011

@mishel33 moja odpoved NIE. my sa riadime podla plodnych a nepolodnych dni a neotehotneli sme, a pozname vela parov, co tuto metodu praktizuju a nemaju ziaden problem. Dokonca aj pary, pre ktore by bolo otehotniet velmi riskantne (zo zdrav.dovodov.)
skus sa informovat na lpp.sk

zuzanocka11
30. máj 2011

Mozné je vsetko,príroda je nevyspytatelná..ja som otehotnela 2 dni po men. 😅 a viem na 1000% ze to bolo vtedy...

fopardi
30. máj 2011

@mishel33 odpručam si naštudovať ako funguje cyklus a jeho jendotlive fazy a pochopíš 😉

aduskatt
30. máj 2011

isto nie, otehotniet mozes len pocas ovulacie, ale ta moze byt hocikedy pocas cyklu.niekto ju ma 10 dni po mrche, niekto 18...prave den ovu je u kazdej iny, preto niekto otehotnie dva dni a iny 20 dni po menzes, ale je to vyhradne pocas ovulky, isto nie pocas neplodnych dni.vtedy totiz nema byt ake vajicko oplodnene, kedze sa ziadne neuvolni

katrinka8
30. máj 2011

Podla mna je vo vacsine pripadov najzlozitejsie urcit, kedy ma vlastne zena plodne a neplodne dni - rozne poruchy cyklu, nepravidlenosti, chybajuca ovulacia, stres, uzivanie liekov a pod. su faktory, ktore toto vsetko ovplyvnuju...

aduskatt
30. máj 2011

@katrinka8 ano, s tym sa da len suhlasit, ale exaktna odpoved na exaktne polozenu otazku je proste NIE, pocas neplodnych dni sa neda otehotniet🙂

lubka1992
13. dec 2014

@mishel33 ano stalo sa mi raz

ria88
13. dec 2014

@mishel33 otehotnies mozes iba v plodnych dnoch. to, ze ovulacia nastane inokedy, ako pisu tabulky alebo ak si zvyknuta, kedy ovulacia bezne prebieha a zrazu k nej dojde aj o niekolko dni skor alebo neskor, to je uz vec druha... ale urcite bez ovulacie a teda mimo plodnych dni neotehotnies. iba ak by si pocala z ducha svateho 😅 😅 😅