Môžem otehotnieť dva dni po ovulácii?
ano,mozes. Na appku sa spoliehat nemozes, nevies kedy presne bola ovulacia.Spermie dokazu prezit aj 5 dni.
no môžeš..takže by som sa nespoliehala na nejakú appku..sestra otehotnela počas menštruácie..teraz už len čakať a potom si urobiť test..
to je dost blizko seba po ovulacii sa otehotniet neda, ale co ked si ju male prave v ten den, ked vidim tie datumy vzyala by som si tbl po, aj nam sa to stalo a hned sme isli do lekarne
Uprimne nechapem, ked si takto sledujes cyklus tak preco nepouzivate nejaku ochranu ked je chlapec neschopny rozonat vyvrcholenie?
Ale plna huba zaznamenanych cyklov, ovulacii, datumov menstruacii...a potom ani nie si schopna ist si po "tabletku po", ale zalozis tuto diskusiu 🙄🙄
Uprimne nechapem, ked si takto sledujes cyklus tak preco nepouzivate nejaku ochranu ked je chlapec neschopny rozonat vyvrcholenie?
Ale plna huba zaznamenanych cyklov, ovulacii, datumov menstruacii...a potom ani nie si schopna ist si po "tabletku po", ale zalozis tuto diskusiu 🙄🙄
@anonym_cd9347 ja sa pýtam na skúsenosti iných žien nebránim sa dieťaťu len som zvedavá vyššie máš napísané blbe komentáre si nechajte 🙏🏻🤌🏼 dakujem
ano, otehotniet mozes skutocne hocikedy. 😉 aj pocas menstruacie.
@fomelka ja som bola po ovulácii dva dni
ano,mozes. Na appku sa spoliehat nemozes, nevies kedy presne bola ovulacia.Spermie dokazu prezit aj 5 dni.
@anonym_de94bc ovulacia bola 21.6 a pohlavný styk 23.6
Bohužial na appku sa spoliehať nemôžeš. Tabletku "PO" si si pre istotu nedala?
@sili82 nie nedala nebránim sa tehotenstvu
@2reperka55 Teória je teória a prax je taká, že nikdy nemôžeš vylúčiť možnosť, že si otehotnela
@sili82 nie nedala nebránim sa tehotenstvu
@2reperka55 napísala si, že máš strach, tak z toho každý asi pochopil, že nechceš byť tehotná.
Takže nechápem prečo máš strach.
Otehotniet 2 dni po ovulacii je v podstate vylucene. Otazka je, kedy si mala ovulaciu. Appka je statistika. 100 cyklov mozes mat ovulaciu v rovnaky den cyklu a pride 101. cyklus a bum ovulacia je v inom dni. Takze ostava ti jedine cakat.
@anonym_de94bc ovulacia bola 21.6 a pohlavný styk 23.6
@2reperka55 aplikácia nevie kedy si mala ovuláciu, ostáva ti len čakať.

ano, otehotniet mozes skutocne hocikedy. 😉 aj pocas menstruacie.