icon

Môžem otehotnieť dva dni po ovulácii?

2reperka55
24. jún 2026

Poslednú menštruáciu som mala 9.6 skončila 13.6 dĺžku
Ovulaciu by som mala mať 21.6 sex z priateľom som mala 23.6 a žiaľ nestihol a urobil sa domna ,,, prikladám foto cyklov ktorá by mi vedela pomôcť podľa mojich cyklov či môžem byt tehotná mám strach 🙏🏻 prosím bez blbých komentárov

Môžem otehotnieť dva dni po ovulácii?
Strana
z2
fomelka
24. jún 2026

ano, otehotniet mozes skutocne hocikedy. 😉 aj pocas menstruacie.

anonym_de94bc
24. jún 2026

ano,mozes. Na appku sa spoliehat nemozes, nevies kedy presne bola ovulacia.Spermie dokazu prezit aj 5 dni.

stellarstar
24. jún 2026

Ak sa bojíš tehotenstva prečo sa nechrániš?

zuzacka16
24. jún 2026

no môžeš..takže by som sa nespoliehala na nejakú appku..sestra otehotnela počas menštruácie..teraz už len čakať a potom si urobiť test..

sili82
24. jún 2026

Bohužial na appku sa spoliehať nemôžeš. Tabletku "PO" si si pre istotu nedala?

pumi21
24. jún 2026

Neviem, ci by som sa 100% spoliehala na aplikaciu, to asi nie...

anonym_c129ee
24. jún 2026

to je dost blizko seba po ovulacii sa otehotniet neda, ale co ked si ju male prave v ten den, ked vidim tie datumy vzyala by som si tbl po, aj nam sa to stalo a hned sme isli do lekarne

anonym_cd9347
24. jún 2026

Uprimne nechapem, ked si takto sledujes cyklus tak preco nepouzivate nejaku ochranu ked je chlapec neschopny rozonat vyvrcholenie?

Ale plna huba zaznamenanych cyklov, ovulacii, datumov menstruacii...a potom ani nie si schopna ist si po "tabletku po", ale zalozis tuto diskusiu 🙄🙄

2reperka55
autor
24. jún 2026
@anonym_cd9347

Uprimne nechapem, ked si takto sledujes cyklus tak preco nepouzivate nejaku ochranu ked je chlapec neschopny rozonat vyvrcholenie?

Ale plna huba zaznamenanych cyklov, ovulacii, datumov menstruacii...a potom ani nie si schopna ist si po "tabletku po", ale zalozis tuto diskusiu 🙄🙄

@anonym_cd9347 ja sa pýtam na skúsenosti iných žien nebránim sa dieťaťu len som zvedavá vyššie máš napísané blbe komentáre si nechajte 🙏🏻🤌🏼 dakujem

2reperka55
autor
24. jún 2026
@fomelka

@fomelka ja som bola po ovulácii dva dni

2reperka55
autor
24. jún 2026
@anonym_de94bc

ano,mozes. Na appku sa spoliehat nemozes, nevies kedy presne bola ovulacia.Spermie dokazu prezit aj 5 dni.

@anonym_de94bc ovulacia bola 21.6 a pohlavný styk 23.6

2reperka55
autor
24. jún 2026
@sili82

Bohužial na appku sa spoliehať nemôžeš. Tabletku "PO" si si pre istotu nedala?

@sili82 nie nedala nebránim sa tehotenstvu

anonym_762f40
24. jún 2026

@2reperka55 Teória je teória a prax je taká, že nikdy nemôžeš vylúčiť možnosť, že si otehotnela

sili82
24. jún 2026
@2reperka55

@sili82 nie nedala nebránim sa tehotenstvu

@2reperka55 napísala si, že máš strach, tak z toho každý asi pochopil, že nechceš byť tehotná.
Takže nechápem prečo máš strach.

zuzanaete
24. jún 2026

Otehotniet 2 dni po ovulacii je v podstate vylucene. Otazka je, kedy si mala ovulaciu. Appka je statistika. 100 cyklov mozes mat ovulaciu v rovnaky den cyklu a pride 101. cyklus a bum ovulacia je v inom dni. Takze ostava ti jedine cakat.

danielad9
24. jún 2026
@fomelka

@fomelka Nie, otehotnieť sa naozaj nedá hoci kedy. Otehotnieť sa dá len cez ovuláciu

januska12323
24. jún 2026
@2reperka55

@2reperka55 aplikácia nevie kedy si mala ovuláciu, ostáva ti len čakať.

nadejna_
25. jún 2026

uz podla appky mas hodne nepravidelny cyklus, takze podla mne ak si tam nemerias aj teplotu a nesledujes hlien, tak nemas ani ponatia kedy bola ovulacia

322sima123
25. jún 2026

@2reperka55 ze si pred ovulaciou zistis podla hlienu hlavne, ovulacne testy ti ukazu ze uz ide ovu do par dni podla pozitivity a ze ovulacia prebehla zistis podla bazalnej teploty, nikdy podla dni a kalkulacky, to je somarina , to sa da cca len orientacne uz ked ma zena odpozorovane aspon 3 -4 cykly, a odporucam dat si pauzu este par dni pred ,,plodnymi dnami,, keby prisli o den, dva skôr, nech nieje panika :D

anonym_a52150
25. jún 2026

Keď nechceš byť tehotná, treba sa chrániť. Prerušovaný styk nie je ochrana a keď frajer nestíha vytianuť, tak už dupľom nie. A to nie je sprostý komentár, ale holý fakt.
A k tvojej otázke - áno, môžeš otehotnieť aj 2 dni po ovulácií. Navyše nevieš presne kedy si skutočne ovuláciu mala. Za ďalšie, ovulácia je povedzme dnes a to vajíčko nepreletí tvojím telom raketovou rýchlosťou. Kľudne mu to môže trvať dlhšie a stretne sa so spermiou, hoci ty si myslíš, že už si po ovulácií.
A ešte ti prezradím jedno tajomstvo biológie - spermia v ženskom tele vie prečkať aj 5 dní. Takže ty si povieš, že veď ovuláciu mám až za 5 dní, nič sa nestane, no je to veľký omyl.

anonym_3ea108
25. jún 2026
@danielad9

@fomelka Nie, otehotnieť sa naozaj nedá hoci kedy. Otehotnieť sa dá len cez ovuláciu

@danielad9 vies o tom ze su situacie kedy sa moze uvolnit aj dalsie vajicko mimo svojej "pravidelnej" ovulacie? Nie je to bezne ale stat sa moze.

2reperka55
autor
25. jún 2026

Neviem som z toho už mimo akurát dnes mám výtok bielej farby ťahavý tak neviem čo to môže byt keď som po ovulácii

anonym_3ea108
25. jún 2026
@2reperka55

Neviem som z toho už mimo akurát dnes mám výtok bielej farby ťahavý tak neviem čo to môže byt keď som po ovulácii

@2reperka55 ak si chces odsledovat cklus a kedyv nom prebieha ovulacia. Musis si to sledovat denne a zapisovat. Pripadne robit aj tedty. Merat bazalnu teplotu a pod. Toto budu vzdy iba tvoje dohady ze asi teraz mam. Ovulacia sa moze posunut-choroba. Lieky. Stres...

danielad9
25. jún 2026
@anonym_3ea108

@danielad9 vies o tom ze su situacie kedy sa moze uvolnit aj dalsie vajicko mimo svojej "pravidelnej" ovulacie? Nie je to bezne ale stat sa moze.

@anonym_3ea108 áno viem ale je aká je šanca, že nastane druha ovulacia?
A navyše stále platí to, čo som napisala lebo aj tak by musela nastať ovulacia aby žena otehotnela, hoci aj druha

anonym_3ea108
25. jún 2026
@danielad9

@anonym_3ea108 áno viem ale je aká je šanca, že nastane druha ovulacia?
A navyše stále platí to, čo som napisala lebo aj tak by musela nastať ovulacia aby žena otehotnela, hoci aj druha

@danielad9 sanca je. O nic ine nejde. Len ze ano. Stat sa moze.

anonym_5cd5e4
Dnes o 09:21

bez ohladu na aplikaciu a ci ovulacia bola skutocne ked si myslis... ano plodne dni su 2 dni pred ovu a 2 dni po... cize ano, tehotna mozes byt aj pred aj po ovulacii

anonym_002675
Dnes o 09:47
@2reperka55

@2reperka55 tak teda ovulácia BOLA 21.6 alebo MALA BYŤ 21.6 podľa appky. Toto sú dve úplne odlišné veci. Ak máš potvrdenú ovuláciu, tak po nej neotehotnieš. Ak nevieš, kedy ju máš, tak môžeš otehotnieť “hocikedy”. Dala to do uvodzoviek, lebo otehotnieť môžeš len cez ovuláciu, spermie môžu pár dní na ňu počkať. Ale ovulácia sa môže posunúť, preto som napísala že hocikedy

anonym_002675
Dnes o 09:59
@anonym_3ea108

@anonym_3ea108 môžeš mi o tom prosím povedať viac? Vždy si to tu na koníkovi prečítam, no keď si samao tom hľadám, tak nájdem, že je to prakticky nemožné. Neexistujú prípady, kedy by sa druhé vajíčko uvoľnilo pár dní po prvej ovulácii. Ak sa uvoľnia dve vajíčka, tak zvyčajne krátko po sebe. Vieš mi dať prosím nejaký zdroj na toto? Lebo nič som o tom nenašla.

zuzanaete
Dnes o 13:59
@anonym_002675

@anonym_3ea108 môžeš mi o tom prosím povedať viac? Vždy si to tu na koníkovi prečítam, no keď si samao tom hľadám, tak nájdem, že je to prakticky nemožné. Neexistujú prípady, kedy by sa druhé vajíčko uvoľnilo pár dní po prvej ovulácii. Ak sa uvoľnia dve vajíčka, tak zvyčajne krátko po sebe. Vieš mi dať prosím nejaký zdroj na toto? Lebo nič som o tom nenašla.

@anonym_002675 Nenasla si, lebo sa to nedeje. Ak dojde k druhej ovulacii, tak je tam rozdiel niekolko hodin. Tak ako pises. To vajicko sa neuvolni len tak. Musia prebiehat urcite hormonalne zmeny v tele. A hormony pred, pocas a po ovulacii su uplne odlisne a je to proces. Mozno historicky bolo zaznamenane, ze prebehli 2 ovulacie s vacsim tozostupom, ale to by bol tak raritny pripad.

anonym_002675
Dnes o 14:05
@zuzanaete

@anonym_002675 Nenasla si, lebo sa to nedeje. Ak dojde k druhej ovulacii, tak je tam rozdiel niekolko hodin. Tak ako pises. To vajicko sa neuvolni len tak. Musia prebiehat urcite hormonalne zmeny v tele. A hormony pred, pocas a po ovulacii su uplne odlisne a je to proces. Mozno historicky bolo zaznamenane, ze prebehli 2 ovulacie s vacsim tozostupom, ale to by bol tak raritny pripad.

@zuzanaete takto som to presne čítala, len ženy na koníkovi často píšu opak, preto som bola zmätená, aby som teraz neradila ženám zle vďaka mojej nevedomosti.

Strana
z2