icon

Môžem otehotnieť počas neplodných dní?

eli221
Včera o 07:57

Ahojte s priateľom sa pokušame o babätko tento vikend nam to vyšlo takto že sme mali pohlavný styk podľa appky v neplodných dňoch..prosim stalo sa niekomu že otehotnel aj v takejto situácii?

Strana
z2
lenuss1992
Včera o 19:30
@krasneleto

@lenuss1992 a ako si otehotnela, ked si nemala ovulaciu?

@anonym_5f11fd
@krasneleto 4 dní pred ms jeden raz sme mali styk v mesiaci a ms už neprišla tak ako je to možné mať ovulaciu 4 dní pred ms

lenuss1992
Včera o 19:33
@sisska96

@lenuss1992 spermie prežijú aj týždeň takže si mala niekedy neskôr ovu a spermie čakali na vajíčko

@sisska96 fakt toľko dlho ja že len 24 h🫣

terry658
Včera o 19:37
@lenuss1992

@anonym_5f11fd
@krasneleto 4 dní pred ms jeden raz sme mali styk v mesiaci a ms už neprišla tak ako je to možné mať ovulaciu 4 dní pred ms

@lenuss1992 jednoducho. Mala si posunutú ovuláciu. Ja som tak otehotnela 2 deti. Jedno som otehotnela na 4.deň cyklu, čiže hneď po menštruácií. Iba jedno dieťa som otehotnela v relatívne bežnom termíne.
Ja mám ale hormonálnu poruchu, takže u mňa je ovulácia vždy inokedy a je veľmi citlivá na stres, chorobu q podobne.

anonym_8df2b8
Včera o 19:41

Appka je teda spolahliva zaruka👌 Lebo miliony zien urcite ma neplodne dni presne vtedy,kedy ty. Poviem ti taku zaujimavost. Vzdy ked idem na prehliadku na gyndu,idem v inom case cyklu - niekedy tesne po MS,niekedy tesne pred,niekedy v strede. A VZDY mi na sone najde folikul pripraveny na prasknutie. Pricom podla priznakov by som odprisahala,ze plodne dni mam v polke cyklu. Takze nie,neexistuje nikto na svete,kto otehotnel pocas neplodnych dni. Vzdy museli byt plodne,aby sa vajicko mohlo oplodnit. Akurat,ze dotycna o tom nemala ani paru.

anonym_8df2b8
Včera o 19:46
@lenuss1992

Mne povedal gynekológ že mimo plodnych dni je 10percentna šanca otehotnieť čo sa mi podarilo 4 dní pred ms ovulaciu som nemala pred ms

@lenuss1992 Ale mala si ovlulaciu pred MS,akurat si o nej nevedela,vid moju skusenost od gynekologa vyssie. A to mam cyklus pravidelny, takze by som odprisahala aj podla ovulacneho vytoku,ze je to presne medzi 10-14 dnom a vidis,ze nie je. Este 2 dni pred MS mi isiel prasknut folikul.

zuzanaete
Včera o 19:56
@lenuss1992

@zuzanaete otehotnela som 4 dní pred ms jeden styk za mesiac a ms už neprišla ovu som nemala lebo neukazovali ovulácny test

@lenuss1992 Cize skor uveris, ze si otehotnela bez ovulacie ako tomu, ze bol chybny test? Naozaj sa da otehotniet jedine pocas ovulacie. Trosku pogoogli.

anonym_1048e0
Včera o 19:58

My, ktoré sme "skôr narodené," sme v tej dobe ani nepoznali slová ovulácia, alebo plodné ci neplodné dní. Žiadny ultrazvuk,ci všelijaké testy, appky, ani nič také, nebolo. A otehotneli sme bez problému. teraz je problém so všetkým.

lenuss1992
Včera o 21:35
@anonym_8df2b8

@lenuss1992 Ale mala si ovlulaciu pred MS,akurat si o nej nevedela,vid moju skusenost od gynekologa vyssie. A to mam cyklus pravidelny, takze by som odprisahala aj podla ovulacneho vytoku,ze je to presne medzi 10-14 dnom a vidis,ze nie je. Este 2 dni pred MS mi isiel prasknut folikul.

@anonym_8df2b8 ako je to možné že nemám žiadny výtok pred ani po ovulaci a raz som bola u gynekológa na potvrdenie ovulácie a prebehla je potrebný ten výtok lebo ja sa riadim iba ovulácnymi testami

Strana
z2