icon

Môžem otehotnieť počas neplodných dní?

eli221
23. feb 2026

Ahojte s priateľom sa pokušame o babätko tento vikend nam to vyšlo takto že sme mali pohlavný styk podľa appky v neplodných dňoch..prosim stalo sa niekomu že otehotnel aj v takejto situácii?

Strana
z2
lenuss1992
23. feb 2026
@krasneleto

@lenuss1992 a ako si otehotnela, ked si nemala ovulaciu?

@anonym_5f11fd
@krasneleto 4 dní pred ms jeden raz sme mali styk v mesiaci a ms už neprišla tak ako je to možné mať ovulaciu 4 dní pred ms

lenuss1992
23. feb 2026
@sisska96

@lenuss1992 spermie prežijú aj týždeň takže si mala niekedy neskôr ovu a spermie čakali na vajíčko

@sisska96 fakt toľko dlho ja že len 24 h🫣

terry658
23. feb 2026
@lenuss1992

@anonym_5f11fd
@krasneleto 4 dní pred ms jeden raz sme mali styk v mesiaci a ms už neprišla tak ako je to možné mať ovulaciu 4 dní pred ms

@lenuss1992 jednoducho. Mala si posunutú ovuláciu. Ja som tak otehotnela 2 deti. Jedno som otehotnela na 4.deň cyklu, čiže hneď po menštruácií. Iba jedno dieťa som otehotnela v relatívne bežnom termíne.
Ja mám ale hormonálnu poruchu, takže u mňa je ovulácia vždy inokedy a je veľmi citlivá na stres, chorobu q podobne.

anonym_8df2b8
23. feb 2026

Appka je teda spolahliva zaruka👌 Lebo miliony zien urcite ma neplodne dni presne vtedy,kedy ty. Poviem ti taku zaujimavost. Vzdy ked idem na prehliadku na gyndu,idem v inom case cyklu - niekedy tesne po MS,niekedy tesne pred,niekedy v strede. A VZDY mi na sone najde folikul pripraveny na prasknutie. Pricom podla priznakov by som odprisahala,ze plodne dni mam v polke cyklu. Takze nie,neexistuje nikto na svete,kto otehotnel pocas neplodnych dni. Vzdy museli byt plodne,aby sa vajicko mohlo oplodnit. Akurat,ze dotycna o tom nemala ani paru.

anonym_8df2b8
23. feb 2026
@lenuss1992

Mne povedal gynekológ že mimo plodnych dni je 10percentna šanca otehotnieť čo sa mi podarilo 4 dní pred ms ovulaciu som nemala pred ms

@lenuss1992 Ale mala si ovlulaciu pred MS,akurat si o nej nevedela,vid moju skusenost od gynekologa vyssie. A to mam cyklus pravidelny, takze by som odprisahala aj podla ovulacneho vytoku,ze je to presne medzi 10-14 dnom a vidis,ze nie je. Este 2 dni pred MS mi isiel prasknut folikul.

zuzanaete
23. feb 2026
@lenuss1992

@zuzanaete otehotnela som 4 dní pred ms jeden styk za mesiac a ms už neprišla ovu som nemala lebo neukazovali ovulácny test

@lenuss1992 Cize skor uveris, ze si otehotnela bez ovulacie ako tomu, ze bol chybny test? Naozaj sa da otehotniet jedine pocas ovulacie. Trosku pogoogli.

anonym_1048e0
23. feb 2026

My, ktoré sme "skôr narodené," sme v tej dobe ani nepoznali slová ovulácia, alebo plodné ci neplodné dní. Žiadny ultrazvuk,ci všelijaké testy, appky, ani nič také, nebolo. A otehotneli sme bez problému. teraz je problém so všetkým.

lenuss1992
23. feb 2026
@anonym_8df2b8

@lenuss1992 Ale mala si ovlulaciu pred MS,akurat si o nej nevedela,vid moju skusenost od gynekologa vyssie. A to mam cyklus pravidelny, takze by som odprisahala aj podla ovulacneho vytoku,ze je to presne medzi 10-14 dnom a vidis,ze nie je. Este 2 dni pred MS mi isiel prasknut folikul.

@anonym_8df2b8 ako je to možné že nemám žiadny výtok pred ani po ovulaci a raz som bola u gynekológa na potvrdenie ovulácie a prebehla je potrebný ten výtok lebo ja sa riadim iba ovulácnymi testami

zuzanaete
24. feb 2026
@lenuss1992

@anonym_8df2b8 ako je to možné že nemám žiadny výtok pred ani po ovulaci a raz som bola u gynekológa na potvrdenie ovulácie a prebehla je potrebný ten výtok lebo ja sa riadim iba ovulácnymi testami

@lenuss1992 Nie kazda zena ma dostatok ovulacneho/plodneho hlienu, aby ho realne citila.

krasneleto
24. feb 2026
@lenuss1992

@anonym_5f11fd

@lenuss1992 bez ovulacie sa neda otehotniet... chapeme sa? mala si ju zjavne posunutu a nie v standardnom case... tvrdit, ze si otehotnela bez ovulacie je rovnako nezmysel ako tvrdit ze si otehotnela prirodzene bez sexu... proste sa to neda

anonym_14ceca
24. feb 2026

Bez ovulácie logicky otehotnieť nemôžeš. 🤷‍♀️

lenuss1992
24. feb 2026
@krasneleto

@lenuss1992 bez ovulacie sa neda otehotniet... chapeme sa? mala si ju zjavne posunutu a nie v standardnom case... tvrdit, ze si otehotnela bez ovulacie je rovnako nezmysel ako tvrdit ze si otehotnela prirodzene bez sexu... proste sa to neda

@krasneleto potom prečo mi neukázal ovulácny test

zuzanaete
24. feb 2026
@lenuss1992

@lenuss1992 Nemusela si otehotniet v den styku. Spermie si vedia par dni pockat. V case testovania este nemusel test nic registrovat. Pochop, ze sa da otehotniet iba pocas ovulacie, ked dozreje a uvolni sa vajicko. Mimo je to nemozne.

lenuss1992
24. feb 2026
@zuzanaete

@lenuss1992 Nemusela si otehotniet v den styku. Spermie si vedia par dni pockat. V case testovania este nemusel test nic registrovat. Pochop, ze sa da otehotniet iba pocas ovulacie, ked dozreje a uvolni sa vajicko. Mimo je to nemozne.

@zuzanaete ale ja som testovala iba vtedy ovulaciu

anonym_f95654
24. feb 2026
@lenuss1992

@lenuss1992 a ako často si si ten test robila? Ja som si musela občas aj 2x denne aby mi zachytil vrchol. Doobeda slaba čiarka a večer pozitivny. Nedokázala si otehotnieť mimo ovulácie.

anonym_5384b7
2. mar 2026

Ak si svätá panna Mária 😀😀

322sima123
27. máj 2026
@lenuss1992

@lenuss1992 ovulacny test ukazuje dni a hodiny tesne pred ovulaciou, v ten den ked nastane ovu prudko klesne LH a na teste je len jedna ciarka az do ms

elanor
27. máj 2026
@lenuss1992

@sisska96 ale 4 dní pred ms som nemala ovu ani náznak čiarky druhej pri ovulacnom teda to bolo 11 r dozadu keď sme s snažili ešte o prvé

@lenuss1992 vies o tom, ze pri velmi intenzivnom zazitku, sa moze vajicko uvolnit len tak, aj mimo beznej ovulacie?
Takze ak si si ista, ze si "ovulaciu" - tu beznu, klasicku pocas cyklu nemala, toto by mohlo byt vysvetlenie. Ze nakoniec k tej ovulacii predsa len prislo. Len inokedy, nez si si myslela.
Lebo ci uz to test ukazal, alebo nie, povedzme si uprimne, bez toho aby sa vajicko uvolnilo, teda prebehla ovulacia, k otehotneniu by jednoducho neprislo. Nemali by tie spermie co oplodnit. A kedze sa im to podarilo, nuz hadajme co? Jaaaaj, ovulacia... 😉

Strana
z2