Môžem otehotnieť pri vynechaní antikoncepcie?
Ahojte ženy beriem antiku a vcera mi skoncila menštruacia a chcem sa soytat 2 dni som nemala teraz tabletku nakolko cakam kedy mi to doktor predpise aby som si mohla vybrat lenze mala som sex mozem zostat tehotna aj ked som cely mesiac braka antikoncepciu a teraz vynechala 2 dni? Ďakujem
Cyklus neviem aky mam lebo mi teraz prisla 2 MS v tomto mesiack tak oreto sa oytam aka je šanca. Ďakujem
@anjelicek26 ano to mi je jasne menzes som mala od 9.1-12.1
@anjelicek26 praveze od pôrodu mam nepravidelny a to uz som 3 roky po pôrode a menzes mi vkuse hapruje pouzivam antikoncepciu no tento mesiac mi uz prisla 2x menstruacia
2 dní to sa mi stávalo bežné a nič nikdy a ked som vysadila vždy trvalo skoro rok kým sa mi vrátila ovulácia...
A co tak zatial pouzit inu formu antikoncepcie? Ano, mozes byt tehotna, precitaj si navod.
@belllinka ta to co je za prirovnanie pokiaľ vieš ako funguje HAK mala by si vedieť ze tie hormóny za 2 dní z tela nezmiznu a ani ovulácia zrazu nenabehne cest vinimkam co maju 2 ovulacie ale ozaj by musela halambalam jest tie tabletky 🙈ale niekedy ta môže aj pas uškrtit však 🤷♀️

Tak sanca je, spermie preziju...ked nemas tabletky, mate sa chranit inak... vcera mi skoncila menstruacia je 3. - 5. - 7.my den cyklu? Potom spermie aj 5 dni vydrzia... skorsia ovulacia a mas vymalovane... kazda to mame inak... proste bez ochrany sa nesexuje, sanca je vzdy, aj ked mala...