Môžem otehotnieť tri mesiace po pôrode?
Ahojte s manželom máme 3 ročného syna a 3 mesačného druhého syna ktorého plne kojím, MS som mala hneď po šestonedelí a potom normálne podľa cyklusu, včera som si robila test (pretože sme si nedávali pozor, úmyselne sme sa nesnažili o ďalšie bábätko ale možnosť tam teda asi je) každopádne takto vyzerá test je tam slabá viditeľná čiarka, ale neviem či je možné aby nejako ten test ovplyvnili hormóny po pôrode alebo kojenie alebo niečo. Môže byť pozitívny ? Plánujeme ďalšie deti len sme chceli na to tretie ešte počkať a naozaj som nečakala že keď som len 3 mesiace po pôrode, kojím a úmyselne sme sa nesnažili že môžem tak rýchlo otehotnieť ešte keď o synčeka predtým sme sa snažili takmer rok.

A nema tam byt +? Aby bol pozitivny.
A nema tam byt +? Aby bol pozitivny.
@anonym_c644d6 nie toto je clearblue ultra včasný a vo veľkom okienku by nemala byť žiadna čiarka keď je negatívny alebo iba jedna ak je pozitívny, v malom okienku je kontrolná
@anonym_autor kojenie nie je antikoncepcia
@anonym_0a2f0a to samozrejme viem len som to nečakala lebo som čítala že pravdepodobnosť je veľmi nízka a o deti predtým sme sa dlhšie snažili kvôli problémom s cystami na vaječníkoch. Ak je test pozitívny obaja z toho budeme mať radosť.
@anonym_autor koľko dní po je robený tedt
@anonym_autor
blahozelam a prajem pevne nervy, vela trpezlivosti a lasky 🌸
@anonym_autor koľko dní po je robený tedt
@majus2323 podľa kalendára som mala ovuláciu pred 11timi dňami
no z mojej slusenosti taka tenucka ciarka na tomto teste nie je pozitiv( robi to dost casto), co ale neznamena ze o par dni nebude🤷🏻♀️ kazdopadne prajem aby to dopadlo tak ako si prajes ty
@anonym_autor takze ste sa cielene nesnazili, kramy si uz mala a pan manzel isiel naplno aj napriek tomu?
Este ze chcete aj dalsie, ak by nahodou, budete to mat sup-sup
Z vlastnej skusenosti, ze cim menej sa snazite, tym skor otehotniete. Otehotniet sa da aj v sestonedeli, len tazko sa to hned zistuje, kedze ms este nenabehla.
Samozrejme, že môžeš otehotnieť. Však cyklus máš, moja kolegyňa má takto dve deti do roka (rozdiel 5 dní v dátume narodenia).
@anonym_autor takze ste sa cielene nesnazili, kramy si uz mala a pan manzel isiel naplno aj napriek tomu?
Este ze chcete aj dalsie, ak by nahodou, budete to mat sup-sup
@anonym_7f030f Mna vzdy fascinuje, ake su prekvapene...
@anonym_autor Tak v prvom rade tento test hoď do koša ten mi ukazoval vždy čiarku aj keď som nebola tehotná. Kúp si overený kvalitný test
Ako sa cielene snaží? Robíš to isté len v inom čase? Samozrejme, že môžeš byť tehotná keď tomu nijak nebrániš.
@anonym_autor jasne, ze mozes. Kamoska ma medzi detmi 13 mesiacov. Ale malo to vyhody. Jednemu dala v skole odklad, druha isla nacas a chodili spolu do ZS aj na gympel, do jednej triedy. Sama hovorila, ze prve 3 roky zahul ale potom bola rada.
Kamoška otehotnela presne 3 mesiace po pôrode ☺️
Kojenie nie je nijaka antikoncepcia. Fakt nechapem, ze niekto este toto nevie a tvari sa prekvapene.
@majus2323 podľa kalendára som mala ovuláciu pred 11timi dňami
@anonym_autor ja iba tolko k otázke Áno mozne to JE
Môj strýko sa narodil september 1954 a môj otec august 1955
Ale foto tvojho testu😶
Praveze to tak byva, ze o jedno dieta sa clovek snazi rok dva a po porode je telo hormonalne vystimulovane, ze dalsie dieta pride BUM mozno skor, ako by clovek chcel. Mne aj mojim kamoskam sa to stalo. Kojenie veru nie je antikoncepcia, naopak, tak rozhadze cyklus, ze si nemozes byt ista nicim. Ako povedala lekarnicka, ked som si ako cerstva manzelka a snažilka kupila svoj prvy tehotensky test v živote: Nech vam vyjde tak, ako si prajete 🙂
@anonym_7f030f Mna vzdy fascinuje, ake su prekvapene...
@anonym_b20468 ano, uplne prekvapenie ked sme plodni
To fakt? Ano mozes byt tehotna,a aj keby ste si "davali pozor". Mate 2 deti, viete ako sa robia
@anonym_autor otehotniet mozes dokonca aj pred prvou MS, predchazda jej totiz vzdy ovu... ak sa nechranite, tento vysledok moze naznacovat, ze mate tretie na ceste.. dokonca po porode , je zena ako "cerstvo poorana poda"
kamosky sestry su jedna narodena v decembri, druha v novembri . rozdiel menej ako 11 mesiacov, cize otehotnela hned ako sa dalo
Otehotnieť môžeš vždy, keď mas styk.

@anonym_autor kojenie nie je antikoncepcia