icon

Môžem otehotnieť v luteálnej fáze cyklu?

erka33
30. okt 2024

Môžem otehotnieť v luteralnej fáze ms cyklu?

isadoraisa
30. okt 2024

@erka33 taká fáza neexistuje

stela567
30. okt 2024

Musíš vedieť kedy si mala ovulaciu, aspoň ovu testami aj keď tie nie sú 100%. Lebo ja mam každý mesiac ovulaciu inak. Minulý mesiac na 12 den cyklu a tento mesiac až na 22 den cyklu.

januska12323
30. okt 2024

To je aká? Otehotnieť môžeš hocikedy v čase ovulácie.

erka33
autor
30. okt 2024

@isadoraisa sorry lutealna fáza

nikaeli
30. okt 2024

Jeden klik na google ti dá rýchlejšiu odpoveď ako čakanie reakcie na MK 🤷🏻‍♀️ Ja som otehotnela na 21./22.deň. Keďže sme v ten mesiac boli 'spolu' len raz, viem to so 100% istotou.

ivik4
30. okt 2024

Dobre a ked sa bojis preco sa nechranis ?
Alebo chranis sa a bojis sa zrazu aj tak??

paulina291
30. okt 2024

Ako ktory deň tej lutealnej. Ona zacina tesne po ovulácii, takže samotné oplodnenie nastava počas luteálnej fázy (opravte ma ak sa mýlim) takže ak to takto berieme, tak otehotnieš vtedy.
Ak ale máš 14-ty deň cyklu ovuláciu a si teraz 21 deň cyklu, tak nie, nemôžeš, aj keď je to luteálna fáza.
A najmä sa prosim neriaď appkou a dňami cyklu ak netušíš, kedy máš ovuláciu. Nie, žiadna žena na svete neotehotnela deň pred menštruáciou aj keď to tu stále nejaké píšu. Otehotnela počas ovulácie, ktorá sa jej posunula. Keby neotehotnie, menštruácia jej nepríde o deň ale o cca 2 týždne.

kiki68
30. okt 2024

Dalsia co hra vatikansku ruletu… ked nechcem otehotniet davam pozor cely cyklus. Toto si mozu dovolit iba zeny, ktore vedia to dieta kedykolvek prijat.

sense
30. okt 2024

V lutealnej záleží kedy , keďže tá je od ovulácie po ms? Treba používať antikoncepciu ak nechceš byť tehotná

nevenka
30. okt 2024

@sense lutealna je po ovulacii. A v tejto faze sa otehotniet neda, teda ak ratam tie 4 dni po potvrdenej ovulacii.

sense
30. okt 2024

@nevenka tak ak by podľa appky mala deň po ovulaciou už by bola v lutealnej fáze, ale v skutočnosti ešte ovulácia prebehnúť nemohla ak by mala tri dni pred ms ešte stále by bola v lutealnej fáze ale pravdepodobnosť otehotnenia takmer nulová....a ak by mala autorka potvrdenú ovulaciu že prebehla už by sa nemusela pýtať či môže otehotnieť lebo by vedela že nemoze

pet888
1. nov 2024

@erka33 v lutealnej sa neda (resp od 2dpo),ale musis si byt 100% ista,ze si po nej.