icon

Môžem pri prerušovanom styku otehotnieť?

veru_4
Dnes o 04:41

Mamičky, prišla som sa spýtať, otehotnela niektorá z vás z tak zvaných "kvapôčiek lásky"? S manželom sme prvýkrát mali prerušovaný styk na 11. Deň cyklu a ovu som mala mať až okolo 17. , ale dopadlo to tak, že sa ani neurobil, takže som to ani neriešila. No ale podľa príznakov mi prišla skôr, už 15. Deň, takže už mi to až tak není jedno, lebo jedno dieťa už máme a druhé neplánujeme, ale nevadilo by to ani. Tak ak máte nejaké skúsenosti, by som bola rada, kebyže sa podelíte. Prajem pekný deň.

anonym_b0dc22
Dnes o 04:55

@veru_4 .....ktora z nas jej to povie?🥱

anonym_d45b47
Dnes o 05:10

@veru_4 áno, môžeš otehotnieť. Na svete je veľa detí takto splodených. My síce takto s manželom fungujeme už 15 rokov a naši synovia boli počatí hneď prvýkrát keď sme šli naplno, ale rátame s tým, že sa môže pritrafiť.

mikasa_ackerman
Dnes o 05:10
@anonym_b0dc22

@anonym_b0dc22 Idem na to @veru_4 v kvapôčkach lásky sa normálne môžu nachádzať spermie, cca 20-30% prerušovaných súloží končí tehotenstvom, spermie sa dokážu v tele držať niekoľko dní, ak nechcete byť tehotná, tak používajte normálnu spolahlivú ochranu, urob si o nejakú dobu pre istotu test, ideálne v dobe kedy by si mala dostať menštruáciu. Hádam som na nič nezabudla.

anonym_28d997
Dnes o 05:12
@anonym_b0dc22

@anonym_b0dc22 nikto sa už ani neunúva zareagovať, lebo nemôže byť taká sprostá, že položí takú otázku. Nebude mať 12 rokov, keďže má už jedno dieťa.
Autorka, dobre vieš, že to stačí na to, aby si otehotnela. Je načase sa správať zodpovedne, ak neplánuješ ďalšie deti.

mikasa_ackerman
Dnes o 05:14
@anonym_28d997

@anonym_b0dc22 nikto sa už ani neunúva zareagovať, lebo nemôže byť taká sprostá, že položí takú otázku. Nebude mať 12 rokov, keďže má už jedno dieťa.
Autorka, dobre vieš, že to stačí na to, aby si otehotnela. Je načase sa správať zodpovedne, ak neplánuješ ďalšie deti.

@anonym_28d997 keď denne vidím, čo sú niektoré mamičky schopné popísať do rôznych fb skupín, toto je ešte veľmi slabý odvar🥲

anonym_b4bb08
Dnes o 05:19

@veru_4
My s manželkou takto fungujeme a najmladšie dieťa má 13 rokov. Ale prvé dieťa sa nám podarilo až po cca 1.5 roku snahy, ale druhé na prvý šup. Závisí od plodnosti oboch ako sa muž dokáže ovládať.

anonym_a12100
Dnes o 05:20
@anonym_b0dc22

@anonym_b0dc22 Neni dna...

martinka13
Dnes o 05:23

A koľko že máš rokov? 🤦‍♀️

anonym_c47a0d
Dnes o 05:41

tak u nas 18 rokov prerusovany styk a zrazu dve ciarky som sa zrutila, takze niekde nastala chyba

nikha2809
Dnes o 05:41

Ja som to tu uz minule jednej pisala, mužovi kvapky lásky nám nastupujú tento rok do ZŠ.Samozrejme, ze mozes otehotniet

anonym_c4f34c
Dnes o 05:54

Závisí od šikovnosti muža. Môj je sikovník, chceli sme 3, máme 3. Viac nebolo, ani nebude.

tundra
Dnes o 06:18

@veru_4 veru spermii a politikovi sa neda verit😜

natalka13
Dnes o 06:22
@anonym_c4f34c

Závisí od šikovnosti muža. Môj je sikovník, chceli sme 3, máme 3. Viac nebolo, ani nebude.

@anonym_c4f34c tento vtip je dobry😁

sara07
Dnes o 06:22

ano môžeš

sara07
Dnes o 06:26

tu vidno ako chýba sexualna vychova na školách , biologia to nezachrani
rodičia ako vidno ani len brožurku alebo knihu z knižnice nepodaju - niekto nestiha, niekto sa spolieha školu niekto to nevie nebudem /me sudit prečo
škoda že sa neda aspon alternativa - kto chce bude chodit na sex. vychovu v školách kto nie nie, nech si kludne chodia na dalšiu hodinu nabožnstva

anonym_8014d9
Dnes o 06:48

@veru_4 a kolko mas rokov ? Poznas vobec biologiu ? Ano mozeš otehotniet, ak si myslis, ze podla appky, mas naozaj ovulaciu, keď ti ona napíše si na omyle 🫣🫣🫣 a ak nechcem dieťa, chranim sa 😅😅 boze toto je tu kazdy deň, ludstvo nemá zodpovednosť

anonym_c4f34c
Dnes o 07:30
@natalka13

@anonym_c4f34c tento vtip je dobry😁

@natalka13 prv, než sa začneš smiať, zapni to, čo máš na krku 😄

anonym_9bdcca
Dnes o 07:42

A čo biely fľak?teraz už nebol ,tak ako minule?ty radšej nesúlož🙏

ivik4
Dnes o 08:10

Ja som tak sice nikdy dlheeeee dlheeee roky neotehotnela , tehotna som bola vzdy len ked sme chceli ale moja kamoska tak otehotnela 3x. Ano da sa

krasneleto
Dnes o 08:12

@veru_4 prerusovany styk je najmenej spolahliva ochrana pred nezelanym tehotenstvom

anonym_febec4
Dnes o 08:16

@veru_4 fungujeme tak 11 rokov a bez nehody, vie kedy je čas vytiahnuť : ) ale ano je nam jasne ze stat sa moze

zelenykvet
Dnes o 09:29

@veru_4 nie, sulozou sa neda otehotniet.🥹

natalka13
Dnes o 09:42
@anonym_c4f34c

@natalka13 prv, než sa začneš smiať, zapni to, čo máš na krku 😄

@anonym_c4f34c nemam gombik ako ty, mnecto funguje samo.

mici88
Dnes o 09:58
@anonym_c4f34c

@anonym_c4f34c tvoj šikovník nie je šikovník len máte šťastie 😂👌🏻

anonym_a12100
Dnes o 10:27
@mici88

@anonym_c4f34c tvoj šikovník nie je šikovník len máte šťastie 😂👌🏻

@mici88 Len aby tu o pol roka nepisala, ze je tehotna a nechape, ako sa to mohlo stat😄

kessica87
Dnes o 12:01

@veru_4 pochybujem, že máš jedno dieťa aj to, že riešiš reálne veci. V jednej doskusii riešiš kondóm a sex s priateľom a v druhej kvapôčky lásky a sex s manželom.
Tak kde je pravda?