icon

Môžem skúsiť test?

7. jan 2023

Ahojte, nemám na deň presne odsledovanú ovuláciu ale viem, že buď mám dostať 10.1.,11.1. alebo 12.1
Môžem podľa vás zajtra teda 8.1 spraviť test, ukáže mi niečo?

anjelicek26
7. jan 2023

Uhniezdenie je 6-10.ty den po ovulacii, takze 8.1. (mozno len 10 dni od ovulacie) - ukazat veru nemusi nic, ak sa uhniezdilo az tak neskor... jasne par babam uz ukaze, par este nie... ja cakam MS v stredu, testovat chcem utorok...

wwwww123
7. jan 2023

Testuj, keď ti bude meškať.

tosomja
7. jan 2023

Ja som výnimka, kedy mi všetky tri tehotenstva ukázalo 8 dní pred očakávanou menštruáciou. Takže testovať môžeš, ale potom potvrdiť aj po, ak nedostaneš. Držím prsty, aj
@anjelicek26 🍀

mariska1989
7. jan 2023

Cca 10 deň po ovu ukáže ducha . Máme pravdepodobný rovnaký cyklus keby sme sa snažili tak by som zajtra skúšala test ale ak by vyšiel negatívny nerobila by som si z toho nič ešte

euka210
7. jan 2023

Mne skor ako ked meskala neukazalo nic, musela som par dni pockat

autor
8. jan 2023

Samozrejme ja nedočkavka som skúsila 🤦🏻‍♀️ test taký, že síce ja prísaham, že tam niečo vidím no ani fotiť nejdem lebo treba lupu k tomu a fantáziu J. K. Rowlingovej

catherinah
8. jan 2023

Opakuj kazdy druhý den.

tosomja
8. jan 2023

Odfoť, možno aj my máme fantáziu 😃

autor
8. jan 2023

Až takú si nemyslím 😁 uvidíme neskôr

catherinah
8. jan 2023

Ja teda dokážem vidiet dve ciarky skoro vsade, ale tu nevidim 😔

maminkadeticiek
8. jan 2023

V takej tmavej fotke by som ani prd neuvidela.

mariska1989
9. jan 2023

Túto sa mi niečo zdá ale popravde by som povedala že skôr kanálik ako duch . Povedané si v čase kedy máš mať ms takže test by už čo to ukázal . Teraz čakáť na ms ak by náhodou meškala ak by bolo neskoršie uhniezdenie tak teda čakaj keď ti bude meškať 2 dní napr a potom skús