icon

Môžem veriť tehotenskému testu Pepino?

29. sep 2024

Caute, skusim v skratke opisat situaciu. 20.9. ms, den pred ms styk, 24.9. to uz bolo po ms, silne bolesti podobne ovulacnym, alebo menstruacnym neviem ale dost som mala krce. Odvtedy ma kazdy bozi den hlava boli a zle mi je od zaludka, ked sa najem uz je dobre a ja sa normalne bojim ze mam nejaku chorobu, lebo tomuto testu neverim. co si o tom myslite, prosim vas? (test som urobila dnes, mala som ho doma)

autor
29. sep 2024
gubcikova
29. sep 2024

Ak by bol pozitívny určite nie 9dni po styku.

autor
29. sep 2024

@gubcikova je to 10 dni ale jasne preto sa bojim nejakej choroby

sense
29. sep 2024

Počkaj dva tri dni a vyskúšaj znova...

zuzanockamt
29. sep 2024

@gubcikova Kľudne môže byť 9 dní od oplodnenia pozitívny test.

gabika029
29. sep 2024

@zuzanockamt to by bola dosť silná čiarka.. Či?

gabika029
29. sep 2024

Kúp si clearblue budeš vedieť na 100 percent

zuzanockamt
29. sep 2024

@gabika029 Ja som mala na 9.DPO slabšiu, tak neviem. Ale test na 9-10.deň po môže byť pozitívny.

bambieblue
29. sep 2024

Styk so mala deň pred MS a teraz cítiš bolesti atď. Určite nie si tehotná a dnes je 9 DC co znamená ze to co opisuješ sú príznaky plodných dní. Na tom teste je kanálik a nie čiarka a ešte k tomu aj pepino test ...
Ináč aj v čase plodných dní teh.test ukazuje aj ducha na testoch aj mojím kamoškám sa to už pár krát stalo.Čize neboj tehotná nie si a práve ti začína plodné obdodie😉

maartiinaa11
29. sep 2024

Ahoj, mala som presne takú istú tenkú čiarku na pepine a bol to kanalik. Ale každopádne vyskúšaj o 2 dni ďalší pripadne digitálny.

glade22
29. sep 2024

Ak by si mala tehotenské nevoľnosti, hcg by už muselo byť také vysoké, že test by bol jasne pozitívny. Okrem toho si tesne po menštruáciu.
To bude nejaká viróza, možno aj covid. Prípadne jeseň je typická tým, že sa ozývajú bolesti hlavy a žalúdka. Ja už tiež trpím.

k47
29. sep 2024

Tehotenstvo urcite nie, skor iny zdravotny problem. Moze byt aj gynekologickeho charakteru, ak by sa preukazala zvysena hcg. Kvoli plodnym dnom by si sa urcite nemala citit takto mizerne, ak si v poriadku. Ale moze to byt skratka viroza plus povestne duchujuci test.

autor
30. sep 2024

No dobre teda tak ani tomuto dnešnému neverím a nechám to už tak, ďakujem vám

okm221
30. sep 2024

Podľa mňa si tehotná ja vidím na oboch čiarky

autor
1. okt 2024

Dnes takto pepino asi zajtra kúpim nejaký iný lebo je to divné

autor
1. okt 2024

@okm221 ano aj ja vidim na vsetkych, skoda ze je ten pepino taky nespolahlivy ale chcela som skusit ci zosilnie a nazivo je vidiet silnejsie ako bolo