Môžete sa mi pozrieť na tento test?
Dobry den. Mohli by ste sa prosim pozriet na teh. test? Podla vas pozitiv ci negat? Dakujem
@kingi111 do ms 8 dni??? To mi vobec nesedi. Tieto testy su s prepacenim shit, mala som taketo pozitivne a tehotna som nebola. Skus iny test a maximalne 1-2 dni pred MS najskor. Ak by si lutealnu fazu po ovulacii mala 14 dni, tak si len 6 dni po ovulacii a to sa vajicko ani zahniezdit nestihne, nie aby bol pozitivny test. Nechcem byt negativna, ale najskor 10-11 dni po ovulacii moze byt test pozitivny.
8 dni do MS nie je mozne mat ciarku na teste... jedine, ze by sa ti to cele strasne posunulo. Ako si sledujes cyklus? Preco si tak skoro robila testy? Inak suhlasim tieto a tie modre clearblue robia ultra vlasocnice na testoch.
@anjelicek26 akoze ja som mala dobry stres vtedy, uz aom kupovala muzovi cokoladu s napisom "spolu to zvladneme" (bolo by to stvrte dieta tesne pred 40-kou a zdravotne problemy k tomu)...no potom ine testy boli negativne a mi prisiel menzes normalne.
@anjelicek26 na 12dc som mala ovulaciu. A 8 dni do ms som uz mala ciarku. Preco by to malo byt nemozne?
@gertys pretoze 8 dni do MS je pri "normalnom standardne dlhom cykle a normalne dlhej LF" len 6 dni po ovulacii... kde sa 5% vajicok akurat uhniezdilo a hcg zacina stupat prvy den uroven 2, druhy den 8, dalsi den 16 a potom to uz ide rychlo... 95% vajicok sa na 6.den po ovu este neuhniezdilo... preto je vysoko vysoko mega vysoko nepravdepodobne mat na 6.den po ovulacii ciarky...prakticky nemozne...
@anjelicek26 nezachytila som kde pani pisala aky dlhy ma cyklus. Asi preto ze nikde. Nevies aky mala dlhy cyklus ani ci mala posunutu ovulaciu ale presne vies ze to je nemozne lebo tebe to podla teba co si si vymyslela nevychadza. Ja som mala 25 dnovy cyklus a 8dpo som mala ciarku. Skor ma nenapadlo robit ale neviem stale ako si prisla na to ze by musela byt 6dpo.
@gertys ved hned v druhej vete pisem, ze sa jej to mohlo posunut... a tieto veci su biologia, neukecas to... bud sa posunie ovulacia, ani ovulacne testy ci tempi neni uplne spolahliva... nechapem ako kedy si mala ciarku... 12. den pises ovulacia , 8dpo ciarka predsa nie je 8 dni pred MS? ved to matematicky nevychadza... pri 25 dnovom cykle (??) ti tri dni niekde lietaju... a to robi velmi vela... nejdem sa dohadovat vazne nie, tolko ma to zas neskrie, kedy si mala ciarky na teste, dolezite je, zi bola tehotna...
@anjelicek26 nesedi to lebo moj cyklus je standard 27-28 ale v ten mesiac bol len 25 takze ms nedostavam presne na den. Kazdy mesiac mi lietaju 2-3 dni. A dlzku s som nemala 7 dni ako ostatne mesiace. Celkovo to bol iny mesiac samozrejme nedoplnila som dalsie faktory preto to uteka ale nepodstatne. Nevyvraciam tvoje tvrdenia lebo to co pises mas pravdu len netvrd ze to nie je mozne aby mala tak skoro pozitivny test. Lebo mozne to je. Kedze nepozname zvysok udajov a ako vravis kludne sa to mohlo posunut. Princip bol len to ze mozne to je a je to normalne a nie je jedina je tu takych kopec. Ked nieco nezazijem neznamena to ze to neexistuje
Tiez neviem kde je napisane ze nemoze mat ciarku 8dni pred ms.... Ja mavam cykly 31-33 dni... 14dc som mala ovu hlien, vecer bolo tutu mutu, ovulavne bolesti som mala 15-16dc... Testy ovulacne negativne oba dni... A na 24dc cize 10dni od styku a 7-9dni do ms som mala prveho pidi dusika.... Na 29dc cize este mi ani nemeskala ms som mala hcg 73.20 a potvrdili mi tehotenstvo
Prepacte, nevedela som pisat. Mala som vela roboty. 25-ho mája som dala hore teh. Testy. Na druhy den som si spravila uz iny lebo ste pisali ze tie su nespolahlive. Druhy bol Pepino comfort. Pripajam foto. Menstruacia 3 dni meska, prsia bolestive a naliate. Niekedy mam pocit ze uz dostanem ms ale nic. Co vidite na teste? Dakujem
Na si myslim ze kanalik to je
Ahojte. Takze dnes u gyn. 6 tyzdnove tehotenstvo potvrdene. Normalna ms kondom aprila. V maji som mala tiez ms len slabu a ja som ratala od maja. Takze vsetko v poriadku, a dakujem za komenty. 🙂
@kingi111 prepac ale utahujes si z nas??? Podla tych testov, ktore si sem pridavala nemohla si mat vyssie hcg ako 20 kedze len slabucky duchovia tam boli ... Pri 6tt by si mala kolajnice ze by nam oci vyrazili.... Nakolko tvrdis ze ti tehotenstvo potvrdili cize ti museli robit sono a na ultrazvuku sa objavi nieco az ked je hodnota hcg okolo 1500 a to by si uz mala teda ako pisem kolajnice riadne dva tyzdne dozadu
@zuzsat no akoze prepacte ale vobec nie som typ cloveka ktora by robila z tehotenstva srandu!!! A nie som povinna vam vysvetlovat nic co mi dr. Potvrdil. Ja som sa len chcela od radosti oznamit tu najkrajsiu spravu.... Ale uz nikdy ale nikdy sem nenapisem ani bodku!!!
Ps:dr.vysvetloval ze mam pomali stupajuci hcg!!!! Ahojte
@mamulik10 haloooo je v 6tt vraj... Test ukazat musi kedze jej potvrdili tehotenstvo...hcg v tomto tyzdni je tusim od 1060 do 56000!!! Tak nech mi nikto nevravi ze s takym hcg by mala duchov na teste ked su to 10 citlivost... Ja viem ze kazda zena je ina... Ale toto sa mi realne nezda
Gratulujem. Uzivaj si to v zdravi 🙂

Koľko máš do ms či už ti mešká ? Za mna pozitívne 😊