icon

Možné otehotnenie po HAK

marya9155
22. apr 2021

Zdravím Vás žienky dúfam ze sa tu niekdo nájde čo mi poradí lebo som fakt zúfalá.. 😢🤦‍♀️🥺Takže brala som HAK mesiac od 2.marca som ju brala... Musela som ju vysadit lebo som znej mala veľké migrény.. Ale dobrala som celú tablu..1 apríla som dostala ms ktorá trvala 6 dní.. Samozrejme mala som s manželom nechránený p.s..viackrat od 12teho som začala mať bolesti v podbrušku a v krížoch ale len také mierne potom po 3 dňoch som už mala aj výtok a bolesti silneli pripisoval som to zápalu ale nič ma nepalilo ani neštípalo a ani nesvrbelo.. Môže to robiť HAK?? Ms mam mat 30.tak neviem v živote som také bolesti nemala mohla to byť ovulácia?? fakt nwm co sa somnou deje cítim sa čudne. K doktorovy nemôžem ísť lebo som v karanténe tak až za 2 týždne.. Poraďte mi co to môže byť..

marya9155
autor
22. apr 2021

@marya9155 alebo v najposlednejšom rade tehotenstvo?? Nechcem si domislat ani nič také ale fakt nwm co to somnou je 🤦‍♀️🥺

123369
22. apr 2021

@marya9155 ja som tiež brala HAK 2 mesiace a vysadila som ju, nerobila mi dobre. A Veru ešte ďalšie 2 mesiace od vysadenia som mala podľa mňa dosť silné kŕče. Išla som k dr.a povedal že je to po hak normálne,a vtedy som mala práve po ovulácii, robil mi pre istotu sono,či je všetko ok a povedal, že môže byť teraz bolestivejšia ovulka. ALE je možné aj tehotenstvo, mám to v živej pamäti,ake sú kŕče a bolenie pri vaječníkoch.Test by som si spravila ako prvý.

marya9155
autor
22. apr 2021

@123369 ďakujem ti nebudem sa testovať a ani zbytočne stresovať vydržím a doktor mi povie co je ale si ma potešila na duši lebo ja som sa fakt zľakla také bolesti že dovidenia 😊😳

123369
23. apr 2021

@marya9155 preto som ja hneď išla k dr, lebo som sa tiež bála,a potvrdil mi že som práve po ovulácii,videl na sone prasknutý folikul.Bala som sa tiež nejakého zápalu to bol február a veru pár krát mi bolo vonku riadne zima.A teda povedal toto. Ale to som ešte netušila a ani dr. že som ... Ukázal mi to test o pár týždňov 😀

marya9155
autor
23. apr 2021

@123369 fúú tak to je super, ved aj ja sa bojím lebo takáto som čudná nikdy nebola nikdy tak uvidím za 2 týždne 🤦‍♀️🥺😳

oblecenie99
23. apr 2021

@marya9155 ja som HAK brala roky roku ce, keď sme chceli deita, vysadila som, hneď nabehla ovulácia (hnedé špinenie, kŕče trosku podobne menštruačným) a museli sme sa fakt trafiť, lebo hneď po vysadení sa nám na prvý a jediný pokus naostro podaril malý, ale samozrejme nechcem strašiť 😁 ale ako pozerám tvoje dátumy, tak to, čo popisujes vychádza ozaj na ovulaciu 😉