icon

Možné príznaky na 8. deň po ovulácii

22. mar 2021

Ahojte poprosím o radu a nie uštipačne odpovede. Som 8 dpo len si niesom istá či môžu byt takto skoro nejaké príznaky. Včera večer a dnes ráno mi bolo hrozné zle napinalo na má zvracanie . Dnes to trva až do teraz . Mám dosť citlivé prsia a boli má v podbrušku . Proste ako PMS ale to napínanie na zvracanie mi nejde do hlavy . A pred vcerom sa mi stalo že babovku ktorú som upiekla mi smrdela ako ryba vôbec som ju nemohla jesť 🤢

Strana
z2
xjakubikovak
23. mar 2021

Merala si cez deň alebo rano po zobudení? .. ak ráno tak sú to dosť vysoké teploty ale stále platí že z dvoch údajov sa nedá nič povedať

petus998
23. mar 2021

Nie nie nepim nic 🙂

autor
23. mar 2021

@xjakubikovak áno rozumiem že s dvoch údajov sa nič nedá určiť ale len tieto dva dni a ráno a aj cez deň som mala zvýšenú takto teplotou ale nemeriam si pravidelne len som sa cítila
Že na mna niečo lezie aj preto som na marodke lebo sa mi ťažko dýchalo tak má doktor poslal na covid test . Ten bol negatívny takze som ostala doma na marodke dal mu antibiotika ktoré som brala 2-3 dni a keď mi už bolo fajn tak som ich vysadila a 4 dni od vyradenia mi začalo byt cez deň zle

xjakubikovak
23. mar 2021

Tak zrejme to bolo z toho niečoho čo na vás liezlo🙂 predpokladám že keby si meriate celý mesiac tak v čase ovu by tie teploty boli nižšie, aj keď každá žena je iná ale vyše 37 sa mi zdá fakt veľa

autor
23. mar 2021

@xjakubikovak neviem no uvidíme pochybujem žeby choroba trvala 3 dni a teplota bola taká len 2 dni

xjakubikovak
23. mar 2021

A vy teda vo myslíte že prečo ste mala také vysoké teploty? Ja len vychádzam z toho že teplota tesne pred ovu klesne a v zápätí vystúpi o 0.3u mňa to bývajú teploty cca 36.3- 36.7

autor
23. mar 2021

@xjakubikovak práveže neviem pretože keď som chorá pretrváva to pri mne minimálne týždeň a teraz to bolo veľmi rýchle takze naozaj neviem či to bolo ovuláciou len nejaké prechladnutie . Som zmetena hlavne tým že mi teraz dva dni po sebe bolo dosť zle . Ale dnes už nie dnes mám len hrozné bolestivé prsia

kvietok2021dt
11. aug 2021

bola ste vtedy tehu?🙂

noemikatka
11. aug 2021

Tiež vy ma zaujímalo ako to dopadlo?

nikajve
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2