icon

Nemala som skoro žiadne príznaky

11. jún 2022

Ahojte, som v cca 8.-9.týždni, som skoro žiadne príznaky nemala, občas podbrusko hlavne večer, a keď som si chytila/stlačila prsia, tak trosku zaboleli. Dnes som sa strašne vytocila ale úplne ako sa dá, a teda tie prsia má už nebolia. Myslite že by to mohlo uškodiť malému? ❤️ sme už mali potvrdené pred 2tyzdnami, všetko bolo ok 🥺😢 len sa bojím aby to dnešný deň všetko nepokazil 🤦‍♀️ A celý deň mi je zle na zvracanie (mali sme ráno tutumutu, a odvtedy som nejaká taká, lebo doteraz mi zle nebolo).

marianarem
•
11. jún 2022

Ale nic sa nestane, tehotenstvo je casto horska draha emocii, proti tomu musia byt babatka odolne, inak by sme uz vyhynuli. Priznaky su u niekoho od zaciatku, u niekoho nastupia neskor alebo su raz ano, raz nie. Niekto nema ani vobec nic okrem brucha. Ja som mala prve tehotenstvo nevydarene a tam som mala priznaky este pred meskanim ms a este asi 10 dni po kyretazi. Druhe bolo uspesne a tam sa to roztocilo az od nejakeho 7tt a striedavo sa objavovali a mizli. Vytocena som bola velakrat, aj uzkosti som mala, aj som plakala a vsetko bolo ok.

andrejka1212
•
11. jún 2022

Myslis, ze zvysnych 7 mesiacov sa uz nevytocis? Nebudes nikdy v strese? To patri k zivotu, netreba sa zbytocne zamyslat nad takymi vecami. Ak sa nieco stane, tak je to preto, ze zrejme plod nebol vporiadku a nie pre jedny nervicky. Panikarit budes ked ti zacnu priznaky, ked zrazu zmiznu, ked zacnu pohyby a pol dna ziadne neucitis, bat sa uz budes stale.

autor
•
11. jún 2022

Joj ďakujem žienky ste má ukludnili. Veď to že práveže tu na konikovi som čítala že keď zrazu zmiznú príznaky je to zle tak som teraz v strese ešte z toho 😅 dúfam že bude všetko v poriadku lebo sme sa faakt dlho snazili a až po pár rokoch to vyšlo akurát mesiac pred umelým oplodnenim.

7lenka11
•
11. jún 2022

Ahoj, ja som v 8tt a za posledny tyzden som prezila vela stresovych situacii - trikrat pocas soferovania (raz takmer buracka na dialnici a dvakrat moj muz skoro neubrzdil, ked sa pred neho natlacilo auto v BA v zapche), dnes som sa silno prelakla, pred tyzdnom som sa rano tak silno strhla zo sna, ze ma este pol hodinu bolelo brucho.. Ja mam pocit, ze prave v tehotenstve zazivam akosi vela stresujucich situacii a sokov. Vsimam si na sebe, ze akosi precitliveno reagujem na veci a lahko sa vylakam.

dominikak4
•
11. jún 2022

Neboj sa, prsia nie sú dobrý indikátor tehotenstva, mňa raz boleli a raz nie, zbytočne som sa tým stresovala....

autor
•
13. jún 2022

@7lenka11 asi sme len viac citlivé a viac všetko prežívame a bojíme sa o malé. Ale hádam kde všetko ako má 😊
Ďakujem žienky za povzbudenie, inak od včera má zas začali bolieť a ešte viac ako predtým 🙈🤦‍♀️😅 tak hádam je malé v poriadku a tým mi to ukazuje ❤️

7lenka11
•
13. jún 2022

inak ja som zažila podobné pocity včera.. podvečer a večer ma prešli všetky bolesti, tlaky v brušku, prsia "povolili", po dlhom čase som nebola unavená.. od strachu som ani nemohla zaspať.. a dnes ráno ma zase začali bolieť, aj bruško trochu cítim.. do toho mi volal gynekológ, že všetky odbery z minulého týždňa sú v poriadku.. tak som sa trochu upokojila.. asi si musím menej všímať samú seba, ale je to stres.. mám za sebou jedno biochemické tehotenstvo v minulosti, čiže som viac opatrná

autor
•
13. jún 2022

@7lenka11 ja som si objednala ten angelsound poznáš? Takto budem vedieť či je malé v poriadku. Síce by to malo asi byt počuť až od 10tt tak uvidíme, ešte neviem kedy mi to vôbec príde 😅 ale baby hovoria že je to dobrá vec a že sú kľudne potom keď počujú ❤️ Tak skús pozrieť aj ty keď tak 😊 na pilulke je to za 28€ s nejakou zľavou