icon

Môžné tehotenstvo

3. mar 2023

Ahojte baby, chcem sa spýtať či ste nebola niektorá v rovnakej situácii.. ide o to, že stále dojčím a od pôrodu som stále nedostala ms.. pred 5 dňami sme mali s mužom sex. Dnes mám slabe špinenie.. viem že je to viac menej tipovačka, ale kedy vám prišla ms keď ste dojčila, pripadne otehotneli ste aj keď ste nemali ms?

veronikaszabova
3. mar 2023

""pripadne otehotneli ste aj keď ste nemali ms?""
Najprv je ovulacia, potom menzes.

petamich
3. mar 2023

vela zien takto otehotnie ak sa nechrani, najskor je totiz ovulacia a potom prva menstruacia po porode a ked nikdy nevies, kedy cyklus opat nabehne 🤷‍♀️ takze pokojne ste mohli trafit prave ten prvykrat

ja som menstruaciu napriek dojceniu dostala 3 mesiace po porode

autor
3. mar 2023

Tomu ja rozumiem 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ len ta pravdepodobnosť je ozaj mala.. hlavne u nás s jedným vajcovodom a za 9 mesiacov sme mali styk 2x..

januska12323
3. mar 2023

To je jedno aká je malá, stačí na to predsa 1 spermia a 1 vajíčko.

slapina
3. mar 2023

my ti tu môžeme povedať, že to nie je možné a pritom opak môže byť pravdou. aj zázraky sa dejú. kamarátka bola tehotná a mala menzes, aj keď veľmi slabý, takže nevedela, že je tehotná. ďalšia otehotnela počas menštruácie, takže fakt sa netreba držať nejakých štandardov :D stať sa môže proste čokoľvek :D

denuss
3. mar 2023

Mozno sa ti prave rozbehne prvykrat MS. Alebo mozes mat ovulaciu, uhniezdovanie... Ja mam mam 4 deti a mala som trochu krvi aj pri uhniezdovani, ovulacii, spinenie na zaciatku MS.. uvidis neskor

petka159
Autor odpoveď zmazal
atack
5. mar 2023

Ahojte dievčatá,chcela by som sa vás spýtať...moja posledná menštruácia po šestonedelí bola 19.2. stratili sme bábätko 😔 narodila sa nám malička mŕtva v 37tt sú od toho 2 mesiace a práve dnes sme to vyskúšali znova s tým ale že mám zase menštruáciu 🙈 sama tomu nerozumiem...a moja otázka znie pomôžem otehotnieť? Je tam aspoň minimálna šanca? Ďakujem krásne