icon

Možné tehotenstvo a tabletky na oddialenie menzesu

misenka_f
7. aug 2014

Ahojte. Prosím vás, mám taký menší problém, s manželom sme si povedali, že si nebudeme dávať pozor a keď príde dieťatko tak príde. Ale mám zhruba 36 až 39 dňový cyklus (každý mesiac inak) a mali sme pokus 14dní po skončení MS, dnes je to 10dní od pokusu 🙂 a až okolo 17.8 mam opäť dostať M. Ale keďže ideme 14.8 na dovolenku potrebujem v predstihu užiť tabletky na oddialenie (tampóny neznesiem a bolesti pri M tiež nie) , ale neviem či by som už teraz mohla vedieť či môžem byť tehotná. Či mi test už niečo ukáže, keď mam taký dlhý cyklus :/ . Aby som ich prípadne vôbec nezačala užívať aby som to neohrozila. Nemáte niekto podobné skúsenosti?
Ďakujem

ematko29
7. aug 2014

tak ked si nedávate pozor tak by som žiadne tabletky nebrala.My sme tak fungovali a mala som začať brať antibiotiká kôli zväčšeným uzlinám na krku ktoré boli asi dôsledok prechladnutia,ale aj tak mi ich predpísala,chorá som nebola.Kazala mi zistiť či niesom tehu kedže som menzes mala strašne nepravidelný.urobila som test v stredu a biely kedže približne v tieto dni som mala dostať menzes tak som si myslela,že niesom tehu a tak som antibiotiká nasadila.mala som este jeden test aked menzes nechodil urobila som aj v sobotu a boli tam 2čiarky .hned som lieky vysadila.

sue
7. aug 2014

@misenka_f v deň keď potrebuješ nasadiť tabletky na oddialenie MS by som išla k lekárovi na odber krvi a podľa hodnoty HCG uvidíš, žiadna veda.

lemata
7. aug 2014

taktiež odporúčam test HCG koly istote, lepšiemu spánku a určite zdraviu

misenka_f
autor
7. aug 2014

Možno by stačil aj test, keďže nemám možnosť si len tak odbehnut lekárke. Keď by to už test teda zachytil. Cca po 10-dňoch.