Možné tehotenstvo a trošku krvi
Ahojte,prosim vas mal niekto problem,ze mal meskanie menzesu dvaesiace,testy ukazali pozitivny vysledok a po dvoch mesiacoch sa ako keby spustila menstruacia, len pri utierani trosinka krvy,ale nespustene.opakovane som robila test a zasa ppzitivny.brali mi krv a mam cakat az do stredy ze co sa deje.ma stym niekto skusenosti.a ine ukazuju test 4-6t tak nechapem
@bambulienka25 a vtedy byvaju aj nevilnosti zmena chute,bolesti prs?
@lindula82 v ktorom si týždni? Bola si už u gynekologicky? Robila ti ultrazvuk ci tam je malinke?... Ak by bol plod tam kde ma trocha krvi bez bolesti a kŕčov a časom to ustúpi nemusí nič znamenať môže ísť aj o puknutu cievku maternica a celkovo steny maternice sú v tedy viac prekrvene... Biochemické tehotenstvo prebieha maximálne do 6tt potom je to už mikro potrat, držím ti palce aby všetko dobre dopadlo 🍀🍀🍀
ak ti meska dva mesiace a mas pozitivny test, to predsa uz musis byt v nejakom 10-12tt, to uz davno si mala byt u lekara na potvrdeni, musi byt na sone vidiet aj srdiecko vsetko...
Ja som krvácala kvôli hematómu. Keď máš pozitívne testy a krvácaš, treba ísť na vyšetrenie. Môže to byť úplná banalita, ale možno potrebuješ lieky a kľudový režim.
@thoughtfulweirdo zevraj mam cakat na vysledku krvu do stredy
@bambulienka25 ano. Bola som a vzali krv urobili sono na ktorom nebolo nic vidno
@lindula82 ja som dnes bola kvoli krvacaniu v 6tt+1 a bolo uz vidno aj mini embryo a srdiecko... ak ti meska 2m a stale nic nevidno, nemoze byt za tym nepravidelný a dlhy cyklus? inak neostáva ti len cakat, plus kazdy problém volaj, chod osobne, lebo su veci, ktore sa musia podchytit okamzite, necakaj, ci to bude pretrvávať a ze vtedy pôjdeš
@lindula82 tak držím palce, aby bola aj krv pozitívna a to krvácanie nebolo nič vážne
@thoughtfulweirdo
@nela6 pra eze mala som diteraz vzdy nacas,no velmi dufam aby tam bolo to babetko ja mmam uz vela rokov ale po malinkom stale tyzim a nevzdavame sa nadeje ze budeme rodicia

@lindula82 ja som mala mimomaternicove , ale krv na testy sa brala preto , lebo nebol vidieť v maternici plod . Hodnota hcg v krvi stúpala ale pomaly na základe toho sa vedeli že plod sa nevyvíjal v poriadku. A hej to krvácanie tam bolo .