icon

Možné tehotenstvo bez príznakov?

2. okt 2020

Ahojte. Možno divná otázka, ale skúsim 🤗
Test som si ešte nerobila, myslím že týždeň po pohlavnom styku je skoro 🤷‍♀️
Môžem byt tehotná , ak mi mešká menštruácia, keby som mohla aj rohy stola okušem taká som stále hladná, keksíkov by som zjedla aj 10 za sebou 😂🤷‍♀️
bolesti v podbrušku nemám žiadne, mešká mi ešte len 3 dni ale pri prvom tehotenstve som to zistila hneď keď mi meškalo 2 dni 🤔 Som náladová, unavená, prsia ma nebolia.
Môže to byt tehotenstvo ?
Ďakujem ♥️

sandra151
•
Autor odpoveď zmazal
•
veronikaszabova
•
2. okt 2020

Pred tyzdnom sex, 3 dni meska - cize sex bol 4 dni pred menzesom?
Mala si vtedy ovulaciu??

veronikaszabova
•
2. okt 2020

To, co popisujes, nemusia byt priznaky ale len PMS

s_a
•
2. okt 2020

Týždeň po pohlavnom styku asi ťažko budeš mať príznaky.. možno ak by si čakala trojičky

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
2. okt 2020

Kedy si môžem urobiť prvý test ? Aby výsledok bol spolahlivy lebo veľa tu čítam že robili si baby test, negatívny a o pár dni už pozitívny 🤷‍♀️🤔🤗

autor
•
2. okt 2020

@s_a Ale ja sa v tom príspevku nepytam či môžem už mat príznaky ... Ja sa tam pýtam úplne niečo iné 😊

veronikaszabova
•
2. okt 2020

ANONYM : Este raz -- kedy si mala ovulaciu?
Nakolko ak si nemala ovulaciu 4 dni pred menzesom, zbytocne budes testovat

autor
•
2. okt 2020

@veronikaszabova Ja som si toto práveže neodsledovala 🤦🏼‍♀️😔 A preto neviem 😔

veronikaszabova
•
2. okt 2020

Kolko dnovy mas cyklus?
Ako dlhu mavas lutealnu fazu?

autor
•
2. okt 2020

@veronikaszabova Úplne od začiatku až po čistú vložku tak 6-7 dní ... Niekedy aj 5 dní se vším všudy ...

veronikaszabova
•
2. okt 2020

Ty chapes, co sa ta pytam?

Cyklus - od prveho dna menzesu po posledny den cyklu
Lutealna faza - od ovulacie po menzes

autor
•
2. okt 2020

@veronikaszabova Ne nepochopila som pretože som si nevšimla druhu otázku prepáč 🤷‍♀️🤦🏼‍♀️
Tak 13-14 dni

autor
•
2. okt 2020

@veronikaszabova Ja sa tak do toho veľmi nerozumiem vieš tie fázy a cykly a tie skratky čo v príspevkoch píšu hocikedy baby 😔 Preto mne ke ťažké tak si vypočítavať všetko toto

veronikaszabova
•
2. okt 2020

13-14 dni mas lutealnu fazu? Ano?
A kolko dnovy mas cyklus?

thoughtfulweirdo
•
2. okt 2020

No ked nic o cykle nemas odsledovane, zostava ti len urobit test. Stoji 2€, to hadam mas 🙂 ked bude negativny, mozes o 3 dni zopakovat. Priznaky mozu byt tehotenstvo aj PMS. Nic ine ako test ti odpoved na otazku neda. Tehotna byt mozes, ale nemusis.

deti95060810
•
2. okt 2020

test si môžeš spraviť...aj 3 krát denne....prečo nie.
ja by som počkala s testovaním ešte aj týždeň, dva... načo sa hneď zbytočne plašíš...

autor
•
2. okt 2020

@deti95060810 Neplasim preto som napísala že test si urobiť je podľa mna skoro. preto sa pýtam či to mal niekto podobne.

noemikatka
•
2. okt 2020

Sprav si test a nemusis sa pytat otázky ktorým sama nechápeš 😬😷🙉

autor
•
2. okt 2020

@noemikatka Ja svojej otázke chápem ...

mariska1989
•
2. okt 2020

Myslím že nevieš toho veľa za prvé dĺžka ciklu znamená že keď dostaneš prvý deň ms je hneď 1 deň a počítaš to dovtedy kým príde ďalšia ms čo bežne býva kolo 28 dní ....na to že máš už dieťa by si čo to mohla vedieť . Za ďalšie týždeň po sexe asi ťažko .koľko dozadu si ešte mala sex? A ako vieš že ti mešká 3 dní?

hailey1
•
2. okt 2020

V kazdom pripade je na nejake vyrazne priznaky este velmi skoro 😄 ale ked ti meska MS tak si urob test a neries, ci mas chut na keksiky

tosomja
•
2. okt 2020

Takto, keď mavas pravidelnú menštruáciu. Tak tri dni pred menzesom by si nemala mať ovulaciu a tým pádom ani tehotná nebudeš. Ale ak ti mešká menzes, tak si test môžeš spraviť tak 10 dní od sexu a možno ti to potvrdi.
Alebo si sex mala aj v strede cyklu kedy bola ovulácia a vtedy ti test už ukáže. Tak urob test keď ti mešká, a budeš vedieť.

nevenka
•
2. okt 2020

Ja viem tak, ze od sexu 14 dni testovat. Ak netusi zena, kedy mala ovulaciu.

jeliz59
•
2. okt 2020

Fórum a dohady ti nepomôže....ani nikomu....len test a dr....nič iné...

juliatriscova
•
25. nov 2020

tak ako si dopadla? si tehu?