icon

Možné tehotenstvo - kvapky lásky

25. sep 2022

Ahojte , viem že toto bude vyzerať ako príspevok 12 ročného decka , ale
mala som menzes 15. 9. .. následne po skončení , 22.9. bol vo mne partner na chvílu bez kondomu , mohlo sa niečo stať aj z kvapiek lásky ? dakujem baby

stellarstar
•
25. sep 2022

To sa dozvieme o 2 týždne

deti95060810
•
25. sep 2022

počkaj.... pozrieme vešteckú guľu... 😉
vážne, to ti nepovie teraz ani len lekár, nieto my na nete...

klarissa25
•
25. sep 2022

Ja neviem...ty myslíš ze zeny na MK majú schopnosť predvídať?

autor
•
25. sep 2022

pýtam sa , či to je vôbec reálne, ihned po menzese ked sa neurobil

mikadooo
•
25. sep 2022

Áno, mohlo. Pravdepodobnosť veľmi nízka, ale nie nulová. "Šanca" tam je.

nika11103
•
25. sep 2022

Z každého jedného nechráneného sexu môžeš ostať tehotná . Cez menzes , cez jeho začiatok koniec , po menzese , pred menzesom … ľudské telo nie je stroj. Nefunguje ako švajčiarske hodinky . Ovulacia môže prísť skôr , neskôr , nemusí prísť v cykle vôbec … vyckaj na test a uvidis . Ak by ti náhodou menzes meškal

autor
•
25. sep 2022

ach to bola taká moja hlúposť :( vždfy si dávam pozor, neviem prečo som to urobila , preto som v strese lebo nikdy predtým nebol vo mne bez

janetinka27
•
25. sep 2022

miziva sanca. ak mas cykly aspon 28 dnove, tak z toho nic nebude

lulu2014
•
25. sep 2022

Neexistuju striktne “pravidla hry” mozne je vzdy vsetko. Tam nikdy nejde nic podla nejakej tabulky.

ls56
•
26. sep 2022

Nestresuj,pravdepodobnost velmi mala

retep00
•
26. sep 2022

Prečo máte pohlavný styk bez kondómu, keď sa potom takto bojíte? Šanca tam je aj keď nízka, ale je.

alchemilkazltozelena
•
26. sep 2022

Ja som otehotnela 8 dní po ms, 3 dní pred ovulaciou.. ovu bola na 11dc.. neviem prečo ti tu žeby píšu že to je nemožné

lucinka5051
•
26. sep 2022

Kamoska otehotnela pocas menstruacie s pouzitim kondomu ..a to mala 17 rokov (hlupost z jej strany maximalna).. proste sanca je vzdy... a skor sa stane zene ktora sa nesnazi ako snazi..bohuzial "spravodlivost" zivota...ale hadam tebe nie 🙂 neboj nic dobre bude.

ls56
•
26. sep 2022

@alchemilkazltozelena nikto jej tu nepiše že to je nemožne. Pišeme jej tu že to je mala pravdepodobnosť a v tom je rozdiel😏

alchemilkazltozelena
•
26. sep 2022

@ls56 prečo mala? Podľa mňa dosť veľka, keďže spermie prežijú v tele ženy aj 5 dní 👍

ls56
•
27. sep 2022

@alchemilkazltozelena vacsinou ovulacia byva v polovici cyklu(ano moze mat aj skor,ale nemusi) a ked mala s partnerom sex hned po menstruacii,tak je velmi mala sanca,ze by mohla byt tehotna..obzvlast len z “kvapky lasky”,takze zbytocny stres,jasne sanca tam je ale urcite nie tak vysoka ako ked by mala sex na 8-9den po menzese😏😏