Možné tehotenstvo: Skúsenosti a rady pri oneskorenej menštruácii
Ahojte, nemáte niekto podobnú skusenost? Mam dve malé deti, mladšie skoro 2 ešte dojčím ale menštruáciu mam pravidelnú, no tento mesiac mi nejako mešká plus mam strašne vodnaty výtok ktorý mi silne pripomína ten čo som mala s deťmi na začiatku tehotenstva.... robila som si test v piatok ten bol negatívny, to bolo v deň ked som mala dostať odhodlávam sa spraviť si ďalší zajtra ráno ale myšlienky plynu tak ze napíšem aj sem no. Mali sme sex ale nespravil sa do mna tak som úplne s takouto možnosťou nerátala aj ked chápem ze šanca tam je a ze to nie je spoľahlivá forma antikoncepcie mi pisat nemusíte.
Ako nad tým rozmýšľam mam výčitky žeby som sa deťom nemohla poriadne venovať rovnako ako som mala pri najstaršej ked sa narodil súrodenec.
Hadam dáva zmysel, skor sú to myšlienkové pochody, pýtam sa ak ma niekto podobnú situáciu dajte vedieť či ste teda tehotné boli a čo s toľkými deťmi
@anonym_autor akosi dopadla? Nemyslím že si to nemusíš vyčítať nech sa stane akokoľvek, ak viete dieťa vychovať, milovať, učiť a má nejaké zázemie tak proste život sa životuje a vy to určite zvládnete 🫶🏼 držím palce nech ste hlavne zdraví ✨😉
Nemusíš byť tehotná. To, že mávaš pravidelný cyklu neznamená, že bude pravidelný vždy. Ak by ti naozaj meškala menštruácia a bola by si tehotná, tak by to test zachytil. Testuj sa každých pár dní a možno príxe menštruácia čoskoro. Ak tehotná nie si, tak začnite používať ochranu. Ak tehotná si, tak to nejak zvládnete. Neboj.
@anonym_autor ja mám tú istú situáciu, dve deti z toho mladšia bude mať v auguste 2. Tretie sme chceli, uvidíme ako sa bude všetko vyvíjať. Neboj sa nič, dá sa to zvládnuť. Možno to pôjde ľahšie ako si myslíš. Držím palce 🍀🍀🍀
@anonym_autor akosi dopadla? Nemyslím že si to nemusíš vyčítať nech sa stane akokoľvek, ak viete dieťa vychovať, milovať, učiť a má nejaké zázemie tak proste život sa životuje a vy to určite zvládnete 🫶🏼 držím palce nech ste hlavne zdraví ✨😉
@patriciaa_ negatívny teda zatiaľ

@anonym_autor klude nápis správu poradím ti