icon

Možné tehuľkovanie

kikushka923
2. jún 2017

Ahojte 🙂 mam 25 rokov a v novembri som cca 3-4 tyzdni potratila. Vcera som bola u gynekologa pozrel ma zdola ze vsetko je ok. Vzal mi krv a dnes mi vola ze krvne testy su pozitivne na tehotenstvo. Myslite ze sa mozem tesit ze konecne budem tehotna alebo si este nemam robit nadej? 🙂 dakem velmi pekne 🙂

kikushka923
autor
2. jún 2017

A mimochodom nie je mi zle ani ziadne nevolnosti. Len asi za posledne 2 tyzdne mi spadol 3x tlak trocha :D

catherinah
2. jún 2017

Kolky den cyklu si?

kikushka923
autor
2. jún 2017

Ehm. A to sa ako pocita? :D ale poslednu MS som mala 5. Maja

ivetkamaminka
2. jún 2017

Moja,velmi ma mrzi,ze si prisla o babatko :( Ale myslim ze teraz ked ti lekar povedal ze testy su pozitivne,tak tehu si 🙂 Ked to bolo z krvi.... Drzim velmi palce!

kikushka923
autor
2. jún 2017

Preto mam ajstrach ze opat neudrzim plod..alebo ako sa to vola.. 🙂 bolia ma prsia ako pred MS a prave toho sa bojim ze opat zacnem krvacat a potratim :(

maminuska
2. jún 2017

@kikushka923 prsia bolia aj v prvom trimestri v tehotenstve , celkovo začiatok prvého trimestra simuluje akoby príchod možnej menštruácie, len tá nikde. Ak problémom nie je nizka tvorba progesteronu , tak ak je plod zdravý tak sa udrží .

mattkapd
2. jún 2017

@kikushka923 tak sup sup k doktorovi nech predpise tabletky na udrzanie. .ja som brala duphaston. .drzim palceky

l3yla
3. jún 2017

nedal ti termin kedy mas prist?
a gratulujem, nech vsetko dobre dopadne!😘

kikushka923
autor
3. jún 2017

Ano dal..o dva tyzdne 20.06. 🙂 dnes preletel nadomnou aj bocian :D beriem to ako dobre znamenie :D

lenusmm86
3. jún 2017

@kikushka923 ahoj ja mam termin u lekara 22.6 takze budeme dve nedockave 😜 tak hlavu hore mysli pozitivne a cakame na usg a akciu srdiecka 😉