Možné tretie tehotenstvo s minimálnymi príznakmi

vierkainka
4. jan 2022

Ahojte,mali ste prosím niektorá z vás takto,že tretie tehotenstvo skoro bez príznakov?Iba mešká menzes a prsia su trošku citlivé.Pri prvom som mala všetky príznaky čo môžu byť,pri druhom som si spravila test v deň ocakavanej ms a test vyšiel hneď pozitívne.Oba však bohužiaľ skončili ako MA.Zistili mi leiden mutáciu.A užívam aspirín a neskôr mám prejsť na clexane injekcie.Vcera som mala dostať menzes,večer som urobila test,ale negatívny.Zajtra ráno sa chystám na ďalší test ,len ma zaujímajú vaše názory,ak ste sa s tým stretli,že tretie tehotenstvo ste mali skoro bezpriznakove.Dakujem.

martina1201
4. jan 2022

@vierkainka ja som bola tehotná 6x. 4x bez príznakov, 1x príznak že mi bolo na vracanie a vymeskala menštruácia ale potratila som a pri poslednom som mala všetky príznaky ...

deti95060810
4. jan 2022

zrovna tretie tehu bolo úplne bez príznakov... ani len prsia ma neboleli. K lekárke som išla len z dôvodu vynechania menzesu... oznámila mi 15tt.

horalka1986
4. jan 2022

Ja som prve dve grcala od rana do rana a vseobecne som mala priznaky ako z knizky. (Inak, obe boli chalani) Pri tretom nic. Vobec nic. Ani som nevedela ze som tehu. (To bola baba)

vierkainka
autor
4. jan 2022

@martina1201 je mi ľúto,že si tiež zažila potrat... Ďakujem ti za komentár

vierkainka
autor
4. jan 2022

@horalka1986 ďakujem za komentár 🌼

vierkainka
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bolarazjedna
4. jan 2022

Každé tehotenstvo je iné. Je to v poriadku, ak nemáš príznaky vôbec. Ja som pri prvom nemala žiadne príznaky, bolo to anembryomola. Teraz som 2x tehotná, okrem vynechania menzesu, častejšieho mocenia a nespavosti som nemala žiadne príznaky. Žiadne naliate, citlivé prsia, žiadne zvláštne chute, vône... Až neskôr asi od 7ho do 9ho týždňa som mala nechutenstvo a poobede mi bolo mierne na vracanie, nikdy som ne vracala, aj tieto príznaky zo dňa na deň vymyzli od začiatku 10. ho týždňa. Teraz už som v 15.tyzdni. Rovnako by bolo v poriadku, keby od začiatku máš príznaky. Sprav si test ale z prvého ranného moču. Držím palce, nech všetko je v poriadku!

vierkainka
autor
4. jan 2022

@bolarazjedna ďakujem krásne 🌻Myslím si však,že tehotná nebudem.☹️už mám také pocity,ako keď mám dostať,navyše mám aj mäkký krcok ako keď má prísť menzes.Rano však idem tak či tak k lekárke.

vierkainka
autor
5. jan 2022

Ak by to niekomu v budúcnosti pomohlo: menzes mešká,tehotná teraz nie som.Potvrdene lekárkou.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre