Možno sme v tom
Baby kedže čakám že cez víkend mi MS nepríde aj príznaky mám..tak som sa rozhodla 🙂 že každá z Vás ktorá má nejaké tie príznaky alebo čakáte že budete v tom najbližší čas tak sem kľudne napíšte a spolu sa budeme držať a veriť si že teraz sa to už podarilo 🙂a informovať sa a i skúsenosti si napísať 🙂)
@julciatko1
Oki ja ta potom pozvem na zavinace a veternik 🙂
Mna zvyknu boliet tyzden pred Ms teraz ma zacali v den meskania a odvtedy sa to stupnuje...pekne mi sibe uz 😀
@bubu4125
Bubu a si si ista? Myslis ze ten skor ukaze ako tehu test? A vies to isto?
@leren1
@hatapkagb
Kolko dni pred ms ta zvyknu boliet prsia? Lebo mna presne tyzden predtym. Ja by som na tvojom mieste nevydrzala tak dlho cakat s testom. Mne dnes jedna mamicka napisala, ze ona mala slabulinku ciarku az na 11. Den meskania a absolutne ziadne priznaky. Potom na 13. Den uz mala krasne kolajnice, tak to este nejdem vzdavat a budem testovat do buduceho tyzdna kym nepojdem k doktorovi. ALE... Ak budeme obe tehotne, tak mas u mna pozvanie na pohar kyslych uhoriek 😀 zvladneme to! Aj ked nas caka este vela sklamani, ale zvladneme to!
@julciatko1
@leren1 baby z témy,, Zisťovanie tehotenstva pomocou ovu testov. Počuli ste už o tom?,, vám vedia poradiť oveľa viac! Ja som tam chvíľu diskutovala ohľadom mojich ovu testov... Myslím, že hovorili, že by to mal byť ranný moč...niektoré písali, že ovu test mali pozitívny a potom aj tehu test.... Skôr mali ovu test pozitívny ako tehu test!
@leren1 pardon, zblbol mi mobil a poslala som znova to iste. Lebo ja som raz na compe a raz na mobile 😅 vies co, ked ti uz ms meska, mas aspon nejaky napad preco by ti meskala ak mavas pravidelnu ms? Lebo ja som rozmyslala vseliako a na nic som neprisla, len na to, ze fakt asi nieco nieje so mnou v poriadku, lebo doteraz som nemala problem s meskanim...
Jaaaaaaj, ozaj baby! Nekupujte si ovu a tehu testy u nas. mne objednala kamoska cez nemecky ebay 100ks za 16€ aj s postovnym 😀 cize jeden vyjde na 16 centov 😉 a su plne funkcne, dvom kamoskam tieto testy potvrdili tehotenstvo 🙂
@julciatko1 mna pred ms zacnu boliet aj 2tyzdne alebo tyzden pred uz roky rokuce a tentoraz vobec nic a to mi meska od piatku a dnes ma zacali boliet prsia.ale ja som mavala cyklus od 35 do 40dni tento raz mavam cyklus 27dni lebo beriem lieky na ovulaciu od augusta a sa mi upravil cyklus na 27 a teraz nic
@hatapkagb tak si sprav test 😉 uz by som si rada precitala, ze aspon niekomu vysli // toto cakanie je strasneeee, a vsetky tie otazky co nam chodia po rozume kym cakame. Je to na zblaznenie, naozaj!
@julciatko1 ja som si uz urobila dva testy a nic,mm vidi biele ja a suseda sme videli trosicku ruzove ale nie na cely pas,ale len dobr trebalo nastavit tycinku druha tiez sa mi zdalo ze vidim ak som natiahla ruku co najdalej ale inak nic,tak to som asi chcela vidiet len ja...pockam do piatku
@hatapkagb Dobre, ale potom napíš, že či je niečo nové 🙂 Vieš čo sa mi v poslednej dobe robí? Mám návaly ako moja mamina v prechode. Z ničoho nič ma obleje horúčava, musím si vyzliecť mikinu a za 5 min. mi je zase zima, už mi asi šibe... 😖
@julciatko1 dam vediet urcite...tak to nie je dobre ak budes na gynde niektory den spomen mu to jej to...
@hatapkagb budúci utorok som tam ako na koni, tak uvidíme...
@julciatko1
Presne to iste mam aj ja ,raz teplo a potom zimnica...mala som aj bolest svalov klbov noh...hlava ma boli cely cas,aj teplotu 37,2 co ja nemam ani pri mega chripke
@leren1 ja som si teplotu nemerala, ale už som mala pocit, že ju mám zvýšenú, a pár krát som sa zobudila mokrá ako myš! A ešte bývam hladná, ale nič mi nechutí!
Tiez mi nechuti...a rano sa zobudim a uz mi skvrka v zaludku 🙂
@leren1 Ja sa teraz dosť napchávam, ale mám pocit, že to robím podvedome, lebo mi už 7 dní mešká ms, tak si telo namýšľa, že niečo vo mne rastie... Ale ja sama mám z toho strašne zmiešané pocity. Snažím sa potláčať pocity, že som tehotná, lebo ja som ako neveriaci Tomáš, pokiaľ to nemám červené na bielom, tak neverím!
@leren1 No ako kocka? Robila si si test? Ms nedosla? Ja stale nic 😀 uz 8. Den meskania 😅
@majka_3
@julciatko1
Robila aj ovu,aj tehu a velmi sme sklamany.nic ine mi nezostava len to vypustit z hlavy a neriesit (lebo skoncim u psychousa ).
Dakujem za podporu...no ja to vzdavam.
@julciatko1. Drzim palce moc moc,nech to aspon tebe vyjde 🙂
@leren1 ovu si musíš spraviť aspoň 5 dní po sebe, aby si videla rozdiel. z ranneho moču, a ak sa dá, tak v tú istú hodinu. Akurát teraz si píšem s babami v inej téme, že aj im to už mešká poriadne dlho, jedna má podobné príznaky ako my dve 😀 a ďalšia písala, že jej ukázal test // až po dvoch týždňoch meškania 😀 Dovtedy už budem tancovať niekde na námestí v bielej kazajke 😀
@majka_3
@leren1
@julciatko1 baby, dovolim si pridat sa k vam... :! ked tu tak citam tie komenty, smejem sa...ale v dobrom...lebo ja som na to podobne... 🙂 ale mozo s tym rozdielo, ze ja mavam nepravidelnu ms, teraz som mala dostat okolo 7.12...stale nic... 🙂 test som si robila asi 11-ho, samozrejme negativny... :D v kuse som hladna ako pred ms... :D neviem co to, preco to...ale cakam... 🙂 a uvidim co bude
Nuž dievky moje, dnes po 12. dňoch meškania sa dostavila ms ☹ Ešte by som to aj prežila, ale keď nám dnes baba, ktorá môjmu manželovi posledné 3 mesiace len ubližuje, oznámila že je tehotná, tak som mala sakra problém aby som sa nezosypala ☹ a môj muž, ten je dnes asi ten najsklamanejší chlap na svete ☹
ja sa chcem spytat, ci mal niekto take priznaky sem tam ale to kratucko ma pichne v podbrusku ale fakt je to sekunda len pichne a dost...stale som hladna :( mam presne tyzden pred MS...vcera som bola strasne citliva nervozna :/ o nicom...manzel prisiel sa ku mne tulil a ja som bola nervozna a mi vravi milacik ty asi budes tehotna 🙂 a ja taka ze nechcem si namyslat aby som nebola sklamana :( dneska mi pojde kupit test a zajtra rano chcem vyskusat bojim sa ze bude sklamanie.... prsia ma bolia na dotyk ale to som mala aj pred MS tak...:/
@zuzicek88 tak ja som mala v sobotu pozitivny ovu tak uvidime ci sa daco z toho vykluje...tiez uz by mohlo byt nieoc z toho na vianoce 😉

@bubu4125 ja som to este neskusala 😨 Dakujem za typ! Ak budem mat v stredu znova /, tak vo stvrtok vyskusam ovu testy. Musim testovat tiez poobedny moc? Tak, ze nebudem aspon 2 hod. Predtym pit?