icon

Možno začínajúce tehotenstvo

helena43
9. sep 2022

Ahojte,mám 20 rokov a už mám jedno dieťatko má 1 a pol roka 8.6 som bohužiaľ bola na interupcii lebo sa inak nedalo chcem sa opýtať či má niekto s týmto skúsenosť... 6.8 som mala poslednú menštruáciu a 2.9 mi mali prísť ale neprišli tak som si bola na druhý deň kúpiť tehotenský test a vyšli mi dva pozitívne. Išla som do nemocnice na sono,lebo bola sobota. Doktor mi povedal,že mám v sebe 2mm plodový vačok. Včera som bola u svojej gynekologičky, a ona mi tam nevidela nič.Tak mi zobrala krv, že či som vôbec tehotná,len že výsledky budú až v pondelok. Tak som ako na ihlách lebo neviem že čo lebo sa vôbec necítim ako tehotná .. Za odpoveď ďakujem 🙂

zuzi0911
11. sep 2022

Uvidíš čo ti povedia zajtra u dr,ale asi to nebude dobre...

helena43
autor
11. sep 2022

@zuzi0911 toto je vlastne ten prvý

helena43
autor
11. sep 2022

@zuzi0911 uvidíme ďakujem pekne za radu

liloastitch
11. sep 2022

Myslím, že predchádzajúca interupcia s aktuálnym pozitívnym testom nemá nič. Skôr to bude nové, možno neprosperujúce tehotenstvo,alebo aj prosperujúce. V nemocniciach sú lepšie vybavený, majú kvalitnejšie prístroje,mohli vidieť viac ako tvoj lekár.. ešte jedna vec ma zaujíma, 8.6. si nemala z čoho dieťatko živiť a dnes už ho z čoho živiť je? Veď je to rozdiel pár týždňov, to sa ti tak zmenila životná situácia, že si ďalšie dieťa môžeš dovoliť?

helena43
autor
11. sep 2022

@liloastitch áno to mi povedala aj dr. Uvidím zajtra a keď vás to zaujíma tak priateľ išiel pracovať do Nemecka tak že áno bude z čoho

martul
11. sep 2022

@helena43 práve že otázku chápem. Nechápem teba. 20 rokov, jedno dieťa doma, druhé zabité, teraz ďalšie na ceste.
Pred dvomi mesiacmi si ho musela zabiť, lebo si ho nemala z čoho živiť a na toto ďalšie už máš? Vyhrala si športku?

helena43
autor
11. sep 2022

@martul zabite ? Prosím vás vy máte chrbtovú kosť vôbec ? Uvedomte si že to nebolo ešte ani dieťa mali by ste naozaj nad sebou premýšľať lebo toto nieje normálne a nie ! Už som sa k tomu vyjadrila

liloastitch
11. sep 2022

@helena43 do Nemecka mohol ísť aj pred tým, a to jedno by si bola zabezpečila rovnako ako teraz zabezpečíš toto nie? Veď kým sa dieťa narodí, tak to trvá , a do príchodu na svet s dieťaťom nejaké extra výdavky nie sú. Viac si platila za interupciu ako by si do dieťaťa do tohto času vrazila . Je to nezodpovedné. Občas sa nečudujem prečo sú v niektorých krajinách interupcie zakázané. Odpoveď na otázku som dala, aj svoju zvedavosť som ukojila. Idem radšej z tejto diskusie preč.

martul
11. sep 2022

@helena43 mám chrbtovú kosť. Uvedimujej so čo som napísala a nemusím sa nad sebou zamyslieť. To mala spraviť autorka a nemusela toto riešiť. Alebo je to hodné pochvaly?

helena43
autor
11. sep 2022

@martul starajte sa o seba pýtam sa o radu a nie o vaše hlúposti

helena43
autor
11. sep 2022

@liloastitch tak gratulujem a áno to bude asi najlepšie a nie sa iným miešať do života

martul
11. sep 2022

@helena43 to mohol spraviť keď ste sa dozvedeli, že ste znova tehotná, za 9 mesiacov mohol zarobiť a dieťa mohlo žiť.

martul
11. sep 2022

@helena43 hlúposti robíš ty, len sa to zle číta, že? Máš jedy, lebo ti niekto napísal krutú pravdu tak začínaš útočiť.

helena43
autor
11. sep 2022

@martul ďakujem za odpovede starajte sa o seba ste tu neskutočne arogantný ľudia čakala som iné reakcie ale žiaľ Bohu komu niet rady tomu ani pomoci 😘 hádajte sa tu koľko chcete vaše primitívne názory má netrápia papá

any_soj
11. sep 2022

@helena43 no vdakaBohu mama nášho syna nerozmýšľala tak, že by ho na adopciu nikdy nedala a teda radšej nech nie je vôbec. My, naša rodina aj kopa jeho kamarátov sme veľmi vďační za jeho život. Nie, naozaj si nemusela.

martul
11. sep 2022

@helena43 my sme skôr pravdiví, nie arogantní. Čo si čakala pochvalu za ti či prevadzaš?

christinka1
Odpoveď bola odstránená
cocolino234
12. sep 2022

@martul
@christinka1 🤣🤣 vy dve ste ma rozosmiali. Toto chodte vrieskať pred nemocnicu alebo pred osadu a nie, keď sa tu niekto SLUŠNE pýta otázky. To je čisto váš názor na to vaše zabitie a podobné sračky, ktoré absolútne nikoho nezaujímajú. Neviem prečo máte potrebu to pchať pod diskusie, nezdá sa mi, že by názov bol "vyjadrite váš názor na potraty". 🤦‍♀️

Keby ich má za sebou aj 5, tak si ona ničí zdravie a psychiku a môže to urobiť aj 10x a vám sa pritom smiať do ksichtu, že sa tu rozčulujete. 😂 Ona ja sprostá a vy ste totálne pod úroveň, ani jedna z vás sa mi na matku nehodí a tento stupídny výkvet @christinka1 s maximálne primitívnym vyjadrovaním už vôbec.

Nečakala pochvalu, očividne si sama trieska hlavu o stenu ale čakala odpoveď na jej otázky a nie vaše stupídne domnienky. A to ja nikdy neobraňujem takéto prípady, kedy žena rodí a nevie čo so sebou ale toto čo tu prevádzate je úplne dno. 🤢 Reálne nestojíte pred nemocnicou a nevykrikujete na ženy, že zavraždili dieťa vy chudinky, tak sa chodte angažovať tam, kde to aj bude mať zmysel a nie pod anonymným nickom kopať do žien na modrom koníku. 😆 Riadny trapas.

sunshine_18
12. sep 2022

@helena43 to nie su komplexy, to je niečo strašné co ty robíš..

simca06022011
12. sep 2022

@helena43 v prvom rade by si mala mysliet na antikoncepciu a vydrzat na výsledky od dr.

christinka1
12. sep 2022

@cocolino234 no ty si tiež pekná chudera ty anonymný nick 😉

cocolino234
12. sep 2022

@christinka1 od takejto primitívnej 🐔 som ani inú odpoveď nečakala. 😂 Tu sa dušujete chúďatká a pritom xy žien denne chodí na potraty, tam ale nie ste a hubu si neotvoríte. Tak sa choď starať o to svoje decko a netvár sa, že autorka je jediná nezodpovedná, ktorá behá po potratoch. Vraj, že ženy. 😆 deti sprosté, tam kde by sa zišli tieto obmedzené názory, tak tam nie ste a pod rúškom anonymity tu nadávaš ako dlaždič. 😆 Fajná hanba. To už čo za ľudia dnes vychovávajú deti, extrém rovnako ako extrém u autorky, o nič lepšie na tom nie si.

christinka1
12. sep 2022

@cocolino234 píšem že chudera 🤦 a moje dieťa si ty do chrapiny neber a aké mám vyjadrovanie, môže byť teba hovno po tom ty trúbka... Pekný deň 😉

cocolino234
12. sep 2022

@christinka1 veď takto sa ani tie z osady nevyjadrujú 😂 ja si budem do huby brať koho chcem, aj tvoje decko a ty môžeš vrieskať koľko chceš. Utekaj sa starať a vychovávať a prosím rob to lepšie ako tvoji rodičia, tí niekde očividne pohoreli. Pekný deň. ⭐😉

christinka1
12. sep 2022

@cocolino234 teba mala tvoja matka radšej prehltnúť ako vidím

helena43
autor
12. sep 2022

@martul gramatika je základ

helena43
autor
Odpoveď bola odstránená
helena43
autor
12. sep 2022

@sunshine_18 poznáš ma keď si toto dovolujes povedať ? Nie ? Myslela som si

helena43
autor
12. sep 2022

@cocolino234 niesom zvedavá na tieto reči tieto ženy sú premňa úbohé keď sa dokážu takto vyjadrovať a áno máš pravdu nech idú pred nemocnicu hukat a nie tu kde na nich nieje zvedavý nikto

helena43
autor
12. sep 2022

Už prišli výsledky a som tehotná a vyjadrím sa k tomuto iba raz ! Príde mi strašne primitívne tu písať nadávky a urážky
@christinka1 koľko máš rokov keď sa takto vieš vyjadrovať 15 ? Teba neučili slušnému chovaniu ? Hanba na matku asi si mala viac chodiť na etiku a dávaj si pozor aby prvé slovo tvojho dieťatka nebola nadávka potom sa budeš hanbiť na ulici ty nie ja 😉
@simca06022011 áno už mám výsledky ďakujem pekne za podporu nie ako niektoré tieto tupé kravy čo tu dokážu napísať
@cocolino234 ďakujem máš pravdu tam by mali možno aj ohlasy lebo niektoré žienky si predstavujú že to je len tak ak sa dajú vôbec nazvať ženami za toto vyjadrovanie sa
@sunshine_18 treba si upratať pred vlastným prahom potom riešiť iných a ty
@martul najlepšie nakoniec príde mi strašne primitívne sa takto chovať na dospelú ženu zaujímalo by ma koľko máš rokov keď také niečo dokážeš vypustiť z úst aj ty by si mala ísť vrieskať pred nemocnicu stop potratom a vynadať každej žene ktorá si nemôže v dnešnej dobe dieťatko dovoliť možno že by si mala aj ohlasy dajake možno aj od doktorov ktorý to vykonávajú alebo rýpať aj do žien ktoré nemajú na výber kvôli zdravotným problémom