icon

Možný duch na teste

orchidei123
4. máj 2025

Ahojte holky, vidite neco?

Možný duch na testeMožný duch na teste
kessica87
4. máj 2025

Ahoj. Ťažko povedať. Niečo sa tam ukazuje, ale neviem posúdiť. Skus o 2 dní. 👊

orchidei123
autor
4. máj 2025
@kessica87

Ahoj. Ťažko povedať. Niečo sa tam ukazuje, ale neviem posúdiť. Skus o 2 dní. 👊

@kessica87 mockrat ti dekuji za odpoved🤗. Mam prave po prodelanem potratu v breznu, tak by bylo uplne super, kdyby to vyslo🙏. Po kontrolach jsem cista, bez zakroku chirurgickeho a hcg uz dyl mam na 0. No ale zname se, zeny 🤣, ten "pocit". Tak jsem udelala test no a uplne ciste se me to nrzda byt.

mucuinka
4. máj 2025
@orchidei123

@kessica87 mockrat ti dekuji za odpoved🤗. Mam prave po prodelanem potratu v breznu, tak by bylo uplne super, kdyby to vyslo🙏. Po kontrolach jsem cista, bez zakroku chirurgickeho a hcg uz dyl mam na 0. No ale zname se, zeny 🤣, ten "pocit". Tak jsem udelala test no a uplne ciste se me to nrzda byt.

@orchidei123 ja vidim 🙂.a celkom pekne. Kolko mas do ms

orchidei123
autor
4. máj 2025
@mucuinka

@orchidei123 ja vidim 🙂.a celkom pekne. Kolko mas do ms

@mucuinka fakt? Jak me to potesilo, nejsem typ, ze bych si neco vsugerovavala, ale vis, jak to je 🙂. No ja se to prave obavam sdelit, kolik mam do MS, nebo tu budu ukrizovana😀🙏. Me i.prvni tehu vyslo dooost brzo duch, asi tyden. A ted mam taky tak nejak🤫😀

erickatt
4. máj 2025
@orchidei123

@orchidei123 nieeeco tusim by aj mohlo byt.. Urob rano... z prveho

orchidei123
autor
Autor odpoveď zmazal
orchidei123
autor
4. máj 2025
@erickatt

@orchidei123 nieeeco tusim by aj mohlo byt.. Urob rano... z prveho

@erickatt dekuji take za odpoved🙂. Urcite udelam za par dni znovu. Slo mne o toy zda tam vidim jen ja neco nebo i nekdo jiny a vubec jsem necekala tak nadejne odpovedi😍. Co si budeme, to cloveka potesi a o to vic bude verit.

hederamonstera
4. máj 2025

Je to velmi slaby duch, moze to byt aj kanalik. Este vyskusaj zajtra/pozajtra atd

erickatt
4. máj 2025
@orchidei123

@erickatt dekuji take za odpoved🙂. Urcite udelam za par dni znovu. Slo mne o toy zda tam vidim jen ja neco nebo i nekdo jiny a vubec jsem necekala tak nadejne odpovedi😍. Co si budeme, to cloveka potesi a o to vic bude verit.

@orchidei123 za par dni? Ty mas teda trpezlivost. Mne ked meskali a teda ja som dve mat rozhodne nechcela robila som 2 x denne 🤣

orchidei123
autor
4. máj 2025
@hederamonstera

Je to velmi slaby duch, moze to byt aj kanalik. Este vyskusaj zajtra/pozajtra atd

@hederamonstera dekuji, jasne, pocitam i s tim, ze to nemusi vubec nic znamenat🙂.

ankare
4. máj 2025

@orchidei123 koľko ti mešká? Podľa mňa negatívne.

orchidei123
autor
4. máj 2025
@erickatt

@orchidei123 za par dni? Ty mas teda trpezlivost. Mne ked meskali a teda ja som dve mat rozhodne nechcela robila som 2 x denne 🤣

@erickatt ja to taky tak delala pri prvnim🤣, to se neboj, ze bych byla v zenskem rodu nejaka vyjimka haha, jak kazda jina nebo vetsina. Jsem si rikala, ze uz nebudu pred testovat, no a vidis, zase nejaky vnitrni pocit. Ale tim, ze je to jeste dost pred MS, tak je to asi zbytecne 2x denne ted🤣, ale nerikamy, ze na to nemusi dojit ha.

orchidei123
autor
4. máj 2025
@ankare

@orchidei123 koľko ti mešká? Podľa mňa negatívne.

@ankare jeste nemeska 🙂. Jasne, muze, nemusi byt pozitivni 🙂🙃. Beru to nyni s nadhledem, jen me zajimal nazor ostatnich, jestli neco vidi🙂. Nekdo ano, nekdo ne, ono stejne az za cas se to dozvim. Jen se me to uplne ciste v realu nepoudavalo.

zanzilady
4. máj 2025

Ja som mala ešte mesiac po potrate dosť silnú čiarku, takze môže byt že ti je ešte z toho aj keď bolo Hcg v krvi 0 🙂 držím palce

orchidei123
autor
4. máj 2025
@zanzilady

Ja som mala ešte mesiac po potrate dosť silnú čiarku, takze môže byt že ti je ešte z toho aj keď bolo Hcg v krvi 0 🙂 držím palce

@zanzilady urcite i to muze byt. Ja jsem si po te krvi - 0 delala test a byl uplne bily. Ale telo je nevyzpytatelne, takze nevylucuji vubec nic🙂🙃. Dekuji take za nazor🙂.

kessica87
5. máj 2025
@orchidei123

@zanzilady urcite i to muze byt. Ja jsem si po te krvi - 0 delala test a byl uplne bily. Ale telo je nevyzpytatelne, takze nevylucuji vubec nic🙂🙃. Dekuji take za nazor🙂.

@orchidei123 ahoj. Aj si dnes skúsila? 🙂

orchidei123
autor
5. máj 2025
@kessica87

@orchidei123 ahoj. Aj si dnes skúsila? 🙂

@kessica87 cauky, no co ti budu nalhavat, zkousela, tento typ testu se me zdal byt negativni a mela jsem jeste z minula jeden obycejny pepino a tam stejny "duch" jak na vcerejsim🤣. Takze moudra z toho nejsem haha. Doma uz test nemam, takze nejdrive ve stredu a kdyz nic, prdim na to a uvidim, zda dostanu🙂🙃. Dekuji za optani🤗. Podivam se, zda jsem to fotila, kdyztak poslu

orchidei123
autor
5. máj 2025

Toto jsou testy vcera a dnes. Ten vcerejsi se nejak rozpyl ci co. A dnesni pepino ale foceny az ted, coz uz neplati, ale stejne to bylo i dopo. Jako asi z toho nic nebude hadam nebo to chce jeste cas, je fakt brzo🙏

zanzilady
6. máj 2025
@orchidei123

Toto jsou testy vcera a dnes. Ten vcerejsi se nejak rozpyl ci co. A dnesni pepino ale foceny az ted, coz uz neplati, ale stejne to bylo i dopo. Jako asi z toho nic nebude hadam nebo to chce jeste cas, je fakt brzo🙏

@orchidei123 ahoj skúšala si aj dnes ?

orchidei123
autor
6. máj 2025
@zanzilady

@orchidei123 ahoj skúšala si aj dnes ?

@zanzilady ahojky, no byla jsem si dnes koupit test na zitra, vzala jsem 2. No a jeden udelany ted a zitra rabo a uz ne se dej vule bozi🙂.

orchidei123
autor
6. máj 2025

Bud je to u vsech jen ryska nebo se neco rysuje. Ale to ted tezko rict. Uprimne s tim moc nepocitam.

andrea_m48
7. máj 2025

Ahoj skúšala si už dnes testovať ?