Možný duch na teste
Ahojte holky, vidite neco?

Ahoj. Ťažko povedať. Niečo sa tam ukazuje, ale neviem posúdiť. Skus o 2 dní. 👊
@kessica87 mockrat ti dekuji za odpoved🤗. Mam prave po prodelanem potratu v breznu, tak by bylo uplne super, kdyby to vyslo🙏. Po kontrolach jsem cista, bez zakroku chirurgickeho a hcg uz dyl mam na 0. No ale zname se, zeny 🤣, ten "pocit". Tak jsem udelala test no a uplne ciste se me to nrzda byt.
@kessica87 mockrat ti dekuji za odpoved🤗. Mam prave po prodelanem potratu v breznu, tak by bylo uplne super, kdyby to vyslo🙏. Po kontrolach jsem cista, bez zakroku chirurgickeho a hcg uz dyl mam na 0. No ale zname se, zeny 🤣, ten "pocit". Tak jsem udelala test no a uplne ciste se me to nrzda byt.
@orchidei123 ja vidim 🙂.a celkom pekne. Kolko mas do ms
@orchidei123 ja vidim 🙂.a celkom pekne. Kolko mas do ms
@mucuinka fakt? Jak me to potesilo, nejsem typ, ze bych si neco vsugerovavala, ale vis, jak to je 🙂. No ja se to prave obavam sdelit, kolik mam do MS, nebo tu budu ukrizovana😀🙏. Me i.prvni tehu vyslo dooost brzo duch, asi tyden. A ted mam taky tak nejak🤫😀
@orchidei123 nieeeco tusim by aj mohlo byt.. Urob rano... z prveho
@orchidei123 nieeeco tusim by aj mohlo byt.. Urob rano... z prveho
@erickatt dekuji take za odpoved🙂. Urcite udelam za par dni znovu. Slo mne o toy zda tam vidim jen ja neco nebo i nekdo jiny a vubec jsem necekala tak nadejne odpovedi😍. Co si budeme, to cloveka potesi a o to vic bude verit.
Je to velmi slaby duch, moze to byt aj kanalik. Este vyskusaj zajtra/pozajtra atd
@erickatt dekuji take za odpoved🙂. Urcite udelam za par dni znovu. Slo mne o toy zda tam vidim jen ja neco nebo i nekdo jiny a vubec jsem necekala tak nadejne odpovedi😍. Co si budeme, to cloveka potesi a o to vic bude verit.
@orchidei123 za par dni? Ty mas teda trpezlivost. Mne ked meskali a teda ja som dve mat rozhodne nechcela robila som 2 x denne 🤣
Je to velmi slaby duch, moze to byt aj kanalik. Este vyskusaj zajtra/pozajtra atd
@hederamonstera dekuji, jasne, pocitam i s tim, ze to nemusi vubec nic znamenat🙂.
@orchidei123 koľko ti mešká? Podľa mňa negatívne.
@orchidei123 za par dni? Ty mas teda trpezlivost. Mne ked meskali a teda ja som dve mat rozhodne nechcela robila som 2 x denne 🤣
@erickatt ja to taky tak delala pri prvnim🤣, to se neboj, ze bych byla v zenskem rodu nejaka vyjimka haha, jak kazda jina nebo vetsina. Jsem si rikala, ze uz nebudu pred testovat, no a vidis, zase nejaky vnitrni pocit. Ale tim, ze je to jeste dost pred MS, tak je to asi zbytecne 2x denne ted🤣, ale nerikamy, ze na to nemusi dojit ha.
@orchidei123 koľko ti mešká? Podľa mňa negatívne.
@ankare jeste nemeska 🙂. Jasne, muze, nemusi byt pozitivni 🙂🙃. Beru to nyni s nadhledem, jen me zajimal nazor ostatnich, jestli neco vidi🙂. Nekdo ano, nekdo ne, ono stejne az za cas se to dozvim. Jen se me to uplne ciste v realu nepoudavalo.
Ja som mala ešte mesiac po potrate dosť silnú čiarku, takze môže byt že ti je ešte z toho aj keď bolo Hcg v krvi 0 🙂 držím palce
Ja som mala ešte mesiac po potrate dosť silnú čiarku, takze môže byt že ti je ešte z toho aj keď bolo Hcg v krvi 0 🙂 držím palce
@zanzilady urcite i to muze byt. Ja jsem si po te krvi - 0 delala test a byl uplne bily. Ale telo je nevyzpytatelne, takze nevylucuji vubec nic🙂🙃. Dekuji take za nazor🙂.
@zanzilady urcite i to muze byt. Ja jsem si po te krvi - 0 delala test a byl uplne bily. Ale telo je nevyzpytatelne, takze nevylucuji vubec nic🙂🙃. Dekuji take za nazor🙂.
@orchidei123 ahoj. Aj si dnes skúsila? 🙂
@orchidei123 ahoj. Aj si dnes skúsila? 🙂
@kessica87 cauky, no co ti budu nalhavat, zkousela, tento typ testu se me zdal byt negativni a mela jsem jeste z minula jeden obycejny pepino a tam stejny "duch" jak na vcerejsim🤣. Takze moudra z toho nejsem haha. Doma uz test nemam, takze nejdrive ve stredu a kdyz nic, prdim na to a uvidim, zda dostanu🙂🙃. Dekuji za optani🤗. Podivam se, zda jsem to fotila, kdyztak poslu
Toto jsou testy vcera a dnes. Ten vcerejsi se nejak rozpyl ci co. A dnesni pepino ale foceny az ted, coz uz neplati, ale stejne to bylo i dopo. Jako asi z toho nic nebude hadam nebo to chce jeste cas, je fakt brzo🙏
@orchidei123 ahoj skúšala si aj dnes ?
@orchidei123 ahoj skúšala si aj dnes ?
@zanzilady ahojky, no byla jsem si dnes koupit test na zitra, vzala jsem 2. No a jeden udelany ted a zitra rabo a uz ne se dej vule bozi🙂.
Bud je to u vsech jen ryska nebo se neco rysuje. Ale to ted tezko rict. Uprimne s tim moc nepocitam.
Ahoj skúšala si už dnes testovať ?

Ahoj. Ťažko povedať. Niečo sa tam ukazuje, ale neviem posúdiť. Skus o 2 dní. 👊