icon

Môžu bolesti brucha znamenať tehotenstvo?

prosteclovek
10. nov 2023

Ahojte... Posledný týždeň aj pól mávam bolesti brucha, je nafúknuté ako lopta, mám čudné chute a najradšej by som aj zožrala celú chladničku. Myslíte si že by išlo o tehotenstvo? Z partnerom mávame veľmi často sex.. Začneme bez kondómu a až kým sa nebude chcieť spraviť, tak si ho dá. No ale dopočula som sa o kvapôčkách lásky a začínam mať obavy. Či nieje možné takto otehotnieť. Do teraz sme to tak robili ale bolo všetko v poriadku, ale teraz to vyzerá zvláštne.
Z priateľom ešte veľmi netúžime po dieťati. Chceme najprv zaistiť aj nejakú tú budúcnosť preto dieťa. Keďže máme iba 20 rokov. Prvoradá je pre mňa práca, svadba a až tak si založiť rodinu🙂
Ďakujem za každú odpoveď! 😊

klarissa25
10. nov 2023

Véd si urob test.....

freepalestine
10. nov 2023

Je to mozne.

prosteclovek
autor
10. nov 2023

@klarissa25 Čítala som že nieje dobré si robiť skoro. Max do dvoch týždňov. Nemusí to byť presné. Chcela by som počkať

diewcatqoo
10. nov 2023

Ano, da sa takto otehotniet. Ked nechcete dieta, tak sa chrante normalne, toto, co robite, nemozno povazovat za ochranu.

minenkak
10. nov 2023

@prosteclovek sexujes a nevieš nič o rozmnozovani,Boh nás ochraňuj a prečo je na svete toľko nechcených detí

koniarova
10. nov 2023

Dvaja dospelí ľudia, ktorí nechcú ešte dieťa nemôžu byť tak blbí a robiť to čo vy.

klarissa25
10. nov 2023

Nechceš dieťa a nechránis sa ?? To kde ste nechali rozum?

prosteclovek
autor
10. nov 2023

@koniarova Až na to že o panenstvo sme obydvaja prišli pred pár mesiacmi🤗

klarissa25
10. nov 2023

@prosteclovek obydvaja?? Tak už rozumiem kolka tu bije...zase sa niekto len nudí...nahlasujem

diewcatqoo
10. nov 2023

Co s tym ma strata panenstva? 🙂

prosteclovek
autor
10. nov 2023

@klarissa25 Čo je na tom? Nie každý o to musí prísť v 15 nie?

prosteclovek
autor
10. nov 2023

@diewcatqoo To že veľmi sa nevyznám ako to chodí.. Je to hanba prísť o panenstvo v 19???

klarissa25
10. nov 2023

Zbytočne budete reagovať aj...snáď ju/ho admini zmazu za chvíľu

diewcatqoo
10. nov 2023

Ty sa pytas na to, ze ci si takto mohla otehotniet... co s tym, ci takto mozes otehotniet, ma spolocne strata panenstva? Myslis, ze existuje nejaka skusobna doba, ze pocas prvych 10-20 stykov po strate panenstva sa neda otehotniet, tak nemusi mat chlap nasadeny kondom, ci?

prosteclovek
autor
10. nov 2023

@klarissa25 Poviete mi čo máte za problém!? Až sa nemýlim táto stránka je tu aj od pomoci, nie?

klarissa25
10. nov 2023

@prosteclovek áno táto stránka je o pomoci..až na to ze ty tu žiadnu pomoc nechceš...len si sa sem prišla/prišiel zabaviť..

ivik4
10. nov 2023

Ze dopocula som sa 😃
Jasne ze mozes byt tehotna, vsak nech ma ten kondom od zaciatku. Alebo si tabletky daj

prosteclovek
autor
10. nov 2023

@klarissa25 Prepáčte, ale od toho tu niesom 😊
Ako som sa už vyjadrila.. Neviem ako by sám vám páčilo keby ja vám neverím a žiadate pomoc alebo poradiť?

januska12323
10. nov 2023

Nastuduj si biológiu základnej školy a dovtedy nesexuj. Ak už dúfam nie si tehotná a/alebo si nerobíš srandu.

klarissa25
10. nov 2023

@prosteclovek ja by som sa určite nepýtala na také kraviny ako ty 😉 a keď nechceš byt tehotná tak radšej nesexuj keď nevieš ako to môže dopadnúť

mer12
10. nov 2023

@prosteclovek pozri, pokial by to boli priznaky tehu to, co opisujes, urcite by bol uz pozotivny aj test kedze tie priznaky sposobuje hormon, ktory zachytava tehu test

stellarstar
10. nov 2023

@prosteclovek možné je ale keď nechceš otehu tak radím hak a chráňte sa. Sprav si test

lauriik
10. nov 2023

Tak to neni moc spolahliva ochrana. Ak dieta nechcete tak bud kondom od zaciatku do konca alebo si daj predpisat HAK.