Môžu byť oneskorené menštruácie znakom tehotenstva?
Ahojte som tu nova.. ja by som sa chcela spytat.. menstruaciu som mala naposledy 21.04.2025 a dnes je druhy den co mi meska tento mesiac.. ale uz okolo 3-4 dni ma picha vo vajecnikoch a mam krce v podbrusku.. plus ma niekedy pali v zaludku ked dlhsie nepapam.. na velku toaletu neviem ist posledne dni.. predtym som chodila kazdy den rano.. cicky mi napuchli ale nebolia ze velmi iba trosilinku.. dost som nafuknuta stale mam vela plynu.. pozerala som tehotensku kalkulacku a vychadza mi tyzden 4tt +3.. pravdu povediac by som sa tesila keby ze som tehulka.. mam 25 rokov a mam uz dlho partnera... takze prosim vas zienky vedeli by ste mi odpovedat ako ste to mali vy? Dakujem PS: tehotensky test si nechcem este spravit 👀
Cicky ti napuchli? 😂 urob si test, ked uz si si aj tyzden tehotenstva vypocitala
@chrustikbia naozaj mas 25? 🤦♀️
Test si sprav, inak ti len psychika ulietava a velmi sa pozorujes... myslim v dobrom... ten test uz bude jasny, ked ti dva dni meska.
@chrustikbia žena máš 25 r prosím ťa rozprávaj aj tak. To čo že nepapám? Cicky? Trosilinku?
25? Svata sprostoto. Akoze co chces pocut? Ideme sa tu dohadovat a bavit sa o schredingerovej macke lebo test nechces robit. Boze netrestaj a udri. To neni mozne uz tu
Prvom rade.. ste zeny a pytam sa vas normalne ako ste to mali vy.. nie hned tu do cloveka pindat.. ano mam 25... a? Citali ste ostatne diskusie? Tam pisu z chybami a uplne ako retardovany ludia... clovek sa len chce spytat a vy hned utocite... tak naco ste tu.. ja som sa chcela slusne ako ste to mali... jednoznacne si spravim test.. ale nie hned druhy den ako meska.. to aj hcg je u niektorych nizke takze si pockam.. vedela som ze do mna budete pindat ale ako viem zena zene pomaha a nie pinda do nej.. inteligentne sme a nie ako povedane parastky..
Plus moja otazka je.... normalnu odpoved si ziadam.. ako ste to mali vy???
Test si sprav, inak ti len psychika ulietava a velmi sa pozorujes... myslim v dobrom... ten test uz bude jasny, ked ti dva dni meska.
@anjelicek26 aspon nejaka normalna zena 🙏🏻 spravim ale pockam este troska co ked sa dostavi
Prvom rade.. ste zeny a pytam sa vas normalne ako ste to mali vy.. nie hned tu do cloveka pindat.. ano mam 25... a? Citali ste ostatne diskusie? Tam pisu z chybami a uplne ako retardovany ludia... clovek sa len chce spytat a vy hned utocite... tak naco ste tu.. ja som sa chcela slusne ako ste to mali... jednoznacne si spravim test.. ale nie hned druhy den ako meska.. to aj hcg je u niektorych nizke takze si pockam.. vedela som ze do mna budete pindat ale ako viem zena zene pomaha a nie pinda do nej.. inteligentne sme a nie ako povedane parastky..
@chrustikbia keď ti už mešká mrcha, tak tehu test ti už ukáže ak si tehu
@anjelicek26 aspon nejaka normalna zena 🙏🏻 spravim ale pockam este troska co ked sa dostavi
@chrustikbia podľa mna je na mieste si už spravit test. Mešká plus aj nejaké priznaky sú, keby že si v tom tak to už ukáže 🙂
@chrustikbia normalne test fakt ti uz teraz ukaze... aspon nebudes tolko spekulovat, ono to je uz "rozhodnute", len si tu neistotu predlzujes...
Este jedna otazka 😁 pred 3 mesiacmi som bola u gynekologa povedal ze je vsetko ok.. ale ze nech idem po 3 mesiacoch zas ze sa na mna pozrie ci je vsetko oki a ci mi prisla menstruacia tak ako ma lebo raz mi nedosla 2 mesiace ale to este minuly rok len si chce byt isty a pozriet sa znova takze som si dala termin na 29.05. A otazka je ak aj som bolo by tam nieco vidiet nejaku machulu? 😁 pytala som sa starsich zien no a oni povedali ze oni zistili ze su tehotne az neskor okolo 2-3 mesiacoch takze no chcem sa poinformovat od inych
Este jedna otazka 😁 pred 3 mesiacmi som bola u gynekologa povedal ze je vsetko ok.. ale ze nech idem po 3 mesiacoch zas ze sa na mna pozrie ci je vsetko oki a ci mi prisla menstruacia tak ako ma lebo raz mi nedosla 2 mesiace ale to este minuly rok len si chce byt isty a pozriet sa znova takze som si dala termin na 29.05. A otazka je ak aj som bolo by tam nieco vidiet nejaku machulu? 😁 pytala som sa starsich zien no a oni povedali ze oni zistili ze su tehotne az neskor okolo 2-3 mesiacoch takze no chcem sa poinformovat od inych
@chrustikbia Spravi si prosim ta rano test, odfot a potom mozme tu sledovat ci je tam duch, kanalik, nieco alebo nic. 🙏 Prepac ale ja som takto postupovala uz ked som mala 20.
@chrustikbia Spravi si prosim ta rano test, odfot a potom mozme tu sledovat ci je tam duch, kanalik, nieco alebo nic. 🙏 Prepac ale ja som takto postupovala uz ked som mala 20.
@gdulskadarina mozem sa ta spytat ake si mala ty priznaky?
@chrustikbia príliš nad tým premýšľaš. Príznaky môžu byť aj psychosomatické. Sprav si test a pridaj fotku. Určite dostaneš lepšie rady.
@chrustikbia je úplne jedno ako to mali iné ženy, môžeš byť tehotná, môžeš mať zápchu, cystu, hocičo aj keď iná bola tehotná. Sprav test a potom sa môžeme baviť ďalej alebo čakaj.
A píš, prosím ťa, normálne ako dospelá žena. Jesť, prsia, trocha nie sú žiadne nadávky aby si ich nevedela použiť.
@chrustikbia preco si este nechces urobit test? 😄 ja ked som mala ciarku na teste uz 3+6tt, tak podla tvojich vypoctov by si ju mala mat uz tiez. 😁 a budes si istejsia aspon. V takom skorom stadiu som nemala absolutne ziadne priznaky, okrem citlivych prs, ktore som mala ale aj ked mi mal prist menzes. Je to skoro na priznaky.
ach božeeeee.....
@chrustikbia ako dopadol test?

Urob si test ….inak zbytočná diskusia