Môžu príznaky tehotenstva začať tak skoro?
Ahojte. 10.2 sme mali sex. Je možné, aby som mala príznaky už teraz? Točí sa mi hlava. Nadúva má, mám nafúknuté brucho, som unavená.
Nie
U mňa je toto PMS, mesiac čo mesiac.
Základy biológie asi nič.
Určite nie
@dzulli1980 Toto iste mám aj ja :( a niekedy návaly tepla. Fuj …
nie
Nie,je to skoro
@dzulli1980 ja som toto ešte nemala. Ráno taká slabosť, že sa musím hneď najesť, inak by som odpadla. Ako teraz. Strašne zle, čo mi muž hneď podával jedlo
ved ale tehotenstvo nie je jedina diagnoza na to, ked je zene zle...ved mozes mat nejaku virozu, pripadne ŠŽ si daj vysetrit..ja som taketo ranne mdloby..predpokladam, ze mas nizky cukor, ked ti jedlo pomoze...mala pri nediagnostikovanej hypertyreoze.
na zaciatku tehotenstva je nechut do jedla, toto co opisujes skor vyzera na problemy s hladinou cukru v krvi
@zobaka ďakujem. A chcem sa spýtať. Test na cukrovku vie urobiť aj obvodný?
Novozistena cukrovka sa neprejavuje nízkou hladinou cukru v krvi, ale vysokou.
Skôr by som tu štítnu žľazu tipovala, ale možno by nebola odveci celá preventivka
jasne obvodny a daj si vyšetrit normalne uz vsetko ak si este nemala preventivku
Tak ja som sa pri prvom cítila blbo asi tak týždeň po. Logicky to neviem vysvetliť, ale vtedy to začalo. PMS som v tej dobe nemávala. Čiže za mňa áno.
To ci je to skoro by som az tak neriesila, lebo mne to zacalo skokovo hned a zaroven som nedufala ze by sa o to mohlo jednat. Ale kazde tehotenstvo je ine.

6 dní po sexe? Asi ťažko. Tak 5 týždňov po možno, ale 6 dní nie