Môžu skončiť prvé tehu príznaky, aj keď som tehotná?
Ahojte, prosim poradte, moze sa stat, ze 3 dni pred prichodom MS zacnu tehu piznaky (u mna nevolnosti, napinanie na zvracanie, tocenie hlavy, unava, hnacky, hnusna chut v ustach- i ked tu mam uz dlhsie mozno necele 2tyzdne. A pred tyzdnom som mala aj hnede spinenie). Dnes som mala dostat, zatial MS neprisla ale nevolnosti su tiez prec. Je mozne, ze budem tehu aj ked uz nemam nevolnosti? Stalo sa vam uz take nieco, ze priznaky odisli, ale tehu ste boli? Mam v tom zmatok. Este pridam, ze tu chut v ustach mam stale a brucho ma boli, len uz nemam napinanie atd..
Dnes som 28DC a bojim sa testnut, ze je to skoro.
@s8 ja to mam aj na nohach hlavne lytkach akoby krce ...neviem z coho tiez si neviem spomenut ci som nieco take nerobila...mala som dostat nedelu minulu cize vyse tyzdna ale zas ja som dostala prvu ms 22.3. teda myslim ze to bolo ono take spinenie 4 di slabucke hnede lebo v decembri som vysadila atk. ale test som nerobila
@baja28 jááj, tak ty si tesne úpo vysadení HAK, tak to dievča sa vôbec nesleduj, hormóny u teba teraz hrajú čardáš, žiadnymi príznakmi si nemôžeš byť istá. Aj keď, samozrejme, môžeš byť aj tehu, ale keď je test negatívny, tak skôr ten čardáš by som tipovala. Držím palce, nech sa ti to čím skôr upraví a nech sa zadarí. 😉
@s8 Mne ukázal test pozitívny až na 40DC, takže kludne možeš byť tehu. 😉
@s8 Ja som si tiež pripadala ako nenormálna, lebo mala som dáke tehu príznaky, ms nikde, mala som zvýšenú teplotu, ale len trochu a testy stále negatívne, žiadny duch nič. Potom konečne pozitívny, už som si fakt vtedy myslela, že mi šibe a všetko si len nahováram. 😀
@s8 Potom daj vedieť, ako to dopadlo. 🙂
@s8 No teda nepáči sa mi jej prístup ale vobec, to ti fakt nemohla zobrať krv? Neviem prečo dávajú hned tie vyvolávačky, už tu bola jedna kočka v podobnej situácii, podobný prístup lekára dal jej vyvolávačku a nakoniec bola aj tak tehu. No ved vyskúšaj len tak ten digi test z ranného moču a ked bude negatívny tak hádam teda ozaj nie si tehu, ale aj tak je to celé akési zamotané. Mna moja hned pozerala, aj ked ešte poriadne nič nevidela, len prázdny vačok.
podla mna by si mala skusit este ten digi rano ved nic nestratis a urcite zmenit dr lebo ked zanedbava uz taketo veci co by bolo dalej :/
@s8 Mna po vyvolávačke bolel zadok a celá noha asi 3 dni, nadávala som ako pohan a povedala som si, že nikdy viac. 😀
@janickacrazy aj mna ten zadok ledva som sedela 😀